Şimdi Ara

Fenerbahçe gruplara kalıcak işde maçın senaryosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dakika 3 savunmanın arkasına atılan derinlemesine bir pas emenike topla buluşdu kaleciyi geçdi kaleci emenikeye faulu yaptı penaltı!!! arsenal 10 kişi !!!! topun başında moussa sow moussa sowwwwwww ve gollllllllllllllllllll dakika 3 fenerbahce 1-0 öne geçiyor- dakika 28 arsenal atağı theo walcott kaleciyle karşı karşıya volkan açılıyor walcott dışarı vuruyor şimde fenerbahçede kontratak şansı emenike topla buluşuyor ve top ağlardaaaaaaaaaaa orta sahada kısa paslaşmalar meirelesin önünde kaldı meirles driblingini attı meireles ceza sahası yayına sokuldu vurduu meirelesssssssssssssssssssssssss direkden döndü derken top kuytın önünde kaldı kuyt vurduuuuuuuuuuuuuuuuu top ağlardaaaaaaaaaaa 3-0 oldu 3-0 (spiker çıldırır türkiye yıkılır) ve maç tam uzatmalara gidicekken giroud kaleciyle karşı karşıya kalır volkanı çalımlar boş kaleye topu yuvarlıcakkken.... sonanda gökhan gönül hızır gibi yetişi topu ayağından söküp alır
    ve maç biter maç uzatmaları kalır
    uzatmalarda pozisyonsuz kalır ve maç penaltılara gidert
    penaltılarda mert kaleye geçer (bu olmıyabilirdi emin değilim) mert 5 penaltının 3 ünü kurtarır fenerbahçe gruplara kalır ve bütün dünya fenerbahçeyi konuşur

Bunları yazın köşeye maçdan sonra konuşalım THE KAHİN !

• Walcott dışarı vuruyor ve kontratak oluyor kısmına kadar ciddi bir şekilde okuyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defencer

Walcott dışarı vuruyor ve kontratak oluyor kısmına kadar ciddi bir şekilde okuyordum

• Ünsüz benzeşmesi ne bilir misin sen?
  • Sow'un penaltısına kadar okudum. Sow'a penaltı çektirmezler
  • Üşenmiyor musunuz bunu yazmaya ?
  • Aynen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dakika 3'ten sonrasını okumadım.
  • selçuk atacak 4 gol.
  • diyolum oldu penaltılarda 120 dk oynamış ısınmış bir kaleci varken öyle kaleciyi alamaz kimse o yüke giremez ve 120 dk oynamış bir takım 3 değişiklik hakkını yapmış olur deme lea
  • Penaltıyı Sow kullanmasa daha iyi olurmuş
  • Ege96 vuruyorrr ama top büyük farkla dışarı çıkıyor sayın seyirciler. Hakeme bakıyorum karar aut. Bu arada ilginç şeyler oluyor sayını seyirciler.. Yandaki basketbol maçından koşturarak insanlar geliyor. Evet stadın içine giriyorlar şuan ve hakemin etrafını sarmış durumdalar.. konuşuyorlar.. Gerçekten büyük bir sessizlik hakim.. Evet hakem kararını değiştiriyor ve Blok diyor... İnanılmaz... Gerçekten İnanılmaz bir karar. Seyirciler adeta çılgına döndü şuan yeter demirören diye bağırıyorlar.. Ege96'nın mesaj hayalleri suya düşüyor sevgili seyirciler.. yok böyle bir olay..
  • En can alici bolumu unutmussun; Sonra bi kalktim donda bi islaklik

• Top reklam panolarından sekip kontra atağa dönüşmüş galiba

• Niye olmasın arkadaşlar mucize değilmi milyonda bir olan bir olay değil mi? niye bugün olmasın bu kadar karamsar bakmayın olaylara gerçi bende tur atlıcağımıza inanmıyorum ama
  • İyi düşünden panpa o aklıma gelmedi benim
  • Katates Pızartması kullanıcısına yanıt
    Christian mı kullancakdı penaltıyı :)))
  • Adam inanmış
  • aynen. okumadim ve hayatimin bir kac dakikasini bosa harcamamis oldum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.