Bildirim
Fenerbahçe ilk 11'im
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Xelçuk banko oynaması lazım -
Bugün tamda kafamda tasarladığım 11 buydu. Yer yer alper yerine emre geçer. Meireles gider, gitmezse zaten sakatlanır. -
@oktaygcl
@Derek Hale Emre kadro dışı kaldı diye biliyorum -
Salih Salih Salih Salih karartmayın çocuğun önünü yedekte girecekse Tsl takımlarına kiralayın gitsin oynasın geliştirsin genç semih olup çıkacak başımıza sonunda. ( İnş yanılırım ) -
quote:
Orijinalden alıntı: tıslayan discotopu
@oktaygcl
@Derek Hale Emre kadro dışı kaldı diye biliyorum
sakat emre
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez
Salih Salih Salih Salih karartmayın çocuğun önünü yedekte girecekse Tsl takımlarına kiralayın gitsin oynasın geliştirsin genç semih olup çıkacak başımıza sonunda. ( İnş yanılırım )
Ersun bu kafayla giderse o çocuğu da bitirir. 4 gol olmuş hala daha yedekte bekliyor yazık günah. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ed Wood
quote:
Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez
Salih Salih Salih Salih karartmayın çocuğun önünü yedekte girecekse Tsl takımlarına kiralayın gitsin oynasın geliştirsin genç semih olup çıkacak başımıza sonunda. ( İnş yanılırım )
Ersun bu kafayla giderse o çocuğu da bitirir. 4 gol olmuş hala daha yedekte bekliyor yazık günah.
Eskişehirde Alper vs. oynatıyordu nedense bilmiyorum yedekten bile almıyor FB de.[Konya maçında 3. golde belki hatası var bundan dolayı ise çok yanlış diğer türlü sakatlığı vs. var mı bilmiyorum gerçi.] Bir ara Recep Niyaz'ı Hollanda takımları istiyordu Salihinde Recep'inde sözleşmesi uzun 1-2 yıllık kiraya verilse keşke futbolun geliştirirdi heryönden.
-
O orta sahayı oyarlar ip gibi durmuş bir sürü boş alan var. -
Kim oyacak, Holmen bi yerde takılı kalmıyoki adam basmadık yer bırakmıyo. M.Topalın savunması çok iyi Alper'de ileriye iyi top taşıyan bi futbolcu.
Ama bence Sow satılacak ve yerine Webo oynayacak. -
Sow gidici ise sola takviye sart
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle daha verimli olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: Allâme
Kim oyacak, Holmen bi yerde takılı kalmıyoki adam basmadık yer bırakmıyo. M.Topalın savunması çok iyi Alper'de ileriye iyi top taşıyan bi futbolcu.
Ama bence Sow satılacak ve yerine Webo oynayacak.
Kardeşim sorun kimin oynadıgında değil. formasyon ve orta sahaya yayılmada.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X