Şimdi Ara

Fenerbahçe kariyerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha yeni başladım fenerbahçe kariyerimle ve direkt Atila turan , yaya sanogo , jano adlı oyuncuları aldım

GK:VOLKAN DEMİREL
    DR:GÖKHAN GÖNÜL
    DC:LUGANO
    DC:YOBO
    DL:ATİLA TURAN
    MC:EMRE BELÖZOĞLU
    MC:MEHMET TOPUZ
    AMR:ISSIAR DIA
    AMC:ALEX
    AML:STOCH
    ST:NİANG

NASIL ARKADAŞLAR TAKTİK YORUMLARINIZI ALAYIM ?

ÖNERİSİ OLAN VARSA LÜTFEN PAYLAŞSIN

Fenerbahçe kariyerim

• Ofsayt taktiği yapma.
  • Atila Turan transferi güzel olmuş . Bana sorarsan orta sahaya Annan'ı al . Annan-Emre-Mehmet orta sahası yap ve Alex'i kulübeye çek . İlk zamanlarda Alex'in yokluğunu çekersin ama çok daha iyi bir sistemin olur . 2.sene de Mehmet'in yerine Nuri Şahin'i transfer edersin . Cillop gibi olur

Ayrıca dediğim gibi Annan'ı alırsan orta saha direncin bir hayli artar çok ucuz bi oyuncu zaten 3-5 Milyon Euroya alırsın .
  • Eyvallah hocam sağolasın birda öyle deniyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Domates Çorbası

Atila Turan transferi güzel olmuş . Bana sorarsan orta sahaya Annan'ı al . Annan-Emre-Mehmet orta sahası yap ve Alex'i kulübeye çek . İlk zamanlarda Alex'in yokluğunu çekersin ama çok daha iyi bir sistemin olur . 2.sene de Mehmet'in yerine Nuri Şahin'i transfer edersin . Cillop gibi olur

Ayrıca dediğim gibi Annan'ı alırsan orta saha direncin bir hayli artar çok ucuz bi oyuncu zaten 3-5 Milyon Euroya alırsın .

Bu adam seni kandırıyo.Güvenme.Hiç bir Fenerbahçeli Alex'i kulübeye çek gibi laf kullanmaz.
  • gökhan ünal ı sat bence semih var zaten bir de sanogo var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MerTurgoN

quote:

Atila Turan transferi güzel olmuş . Bana sorarsan orta sahaya Annan'ı al . Annan-Emre-Mehmet orta sahası yap ve Alex'i kulübeye çek . İlk zamanlarda Alex'in yokluğunu çekersin ama çok daha iyi bir sistemin olur . 2.sene de Mehmet'in yerine Nuri Şahin'i transfer edersin . Cillop gibi olur

Bu adam seni kandırıyo.Güvenme.Hiç bir Fenerbahçeli Alex'i kulübeye çek gibi laf kullanmaz.

İşim gücüm yok da şimdi milletin kariyerinde başarısız olmasını mı dileyecem ? Alex de Souza'yı aşırı derecede severim . 2 Tane de Alex de Souza imzalı formam var . Ama oyun bu . 2.sene Alex çok düşüyor . Tabi bu dediklerimi anlayabilmek için bir beyin gerekli .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    trabzonspor futbol okulu
    12 yıl önce açıldı
    Galatasaray - Antalyaspor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

İşim gücüm yok da şimdi milletin kariyerinde başarısız olmasını mı dileyecem ? Alex de Souza'yı aşırı derecede severim . 2 Tane de Alex de Souza imzalı formam var . Ama oyun bu . 2.sene Alex çok düşüyor . Tabi bu dediklerimi anlayabilmek için bir beyin gerekli .

Adam ilk senesinde belki_

• quote:

quote:

quote:

quote:

Adam ilk senesinde belki_

Kariyerdeki oyuncuları tek seneye endekslersen diğer sene dağılırsın . Şimdiden yapsın revizyonunu diyorum . Ayrıca Alex'i satma eğer dediğim sistem tutmaz ise Alexli sistemle devam edersin .

• Ünal , baroni , andre santos , ilhan eker , bunların bi kaçı kirada bi kaçını sattım zaten .

Birde Babacar'ı almayı düşünüyorum seneye niang'ı satarım 2 'li sanogo ile babacar forvet oynar nasıl iyi olurmu ?

Fenerbahçe kariyerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabadokya

Ünal , baroni , andre santos , ilhan eker , bunların bi kaçı kirada bi kaçını sattım zaten .

Birde Babacar'ı almayı düşünüyorum seneye niang'ı satarım 2 'li sanogo ile babacar forvet oynar nasıl iyi olurmu ?

Fenerbahçe kariyerim

niang ı bence satma ben 3.seneye yeni geçtim.
    2.senede vela yı aldım vela 28 gol niang 27 gol attı ikisi bir takımı sırtlıyor sana vela yı önereyim.

• Babacar ' ın profilide bu gelişirse güzel olur bence ? Scout ' lar 5 yıldız veriyor

Fenerbahçe kariyerim
  • 2016dayım babacarı galatasaraya 40 milyon euroya aldım.özellikleri 18 hep.süper gelişiyor.
  • Bende aldım zaten güzel şuan ligde gol kralı çoğu yerden teklif geliyor ama satmıyorum biraz daha gelişsin öle büyük bir rakama satarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.