Şimdi Ara

Fenerbahçe Kart nereden alabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    En azından ben bir Fenerbahçeli olarak takımıma ve camiamıza destek olmak istiyorum.
    Acaba Fenerbahçe kartı nasıl ve nereden alabilirim?
    Bilgi verebilirseniz sevinirim.

• Fenerium dan alabilirsin
  • http://www.fenerbahce.com.tr/lang_tr/general/ buradan bilgi alabilirsin...

Sana tamamiyle katılıyorum... Zaman takıma destek zamanıdır... Bu takım sahipsiz değil...
  • Teşekkürler arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _TaneR_

http://www.fenerbahce.com.tr/lang_tr/general/ buradan bilgi alabilirsin...

Sana tamamiyle katılıyorum... Zaman takıma destek zamanıdır... Bu takım sahipsiz değil...

Ek;

Fenerbahce Kartımı Nereden Alabilirim?
    Fenerbahçe Kartınızıwww.fenerbahce.org,www.fenerium.com.tr vewww.fenerbahce.com.tr resmi sitelerden, Fenerium mağazalarından,www.biletix.com web sitesinden ve Biletix gişelerinden alabilirsiniz...

• Çıkan üç formayı ve gecen yılın mavi formasını da alacam. Çamur at izi kalsına inat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imdat çekici

Çıkan üç formayı ve gecen yılın mavi formasını da alacam. Çamur at izi kalsına inat

Bravo,bende şimdi Fenerium'dan başvurumu yaptım.Kartım 10 gün sonra gelecekmiş,benim elimden sadece 35 liralık kart almak geldi,eminim birçok kişi de bu konuda duyarlı davranıcaktır.
    Önümüzdeki ay başında da (maaşlı çalışanız sonuçta) formamıda almak istiyorum.

Şike olayına gelince,

Fenerbahçe ve diğer takımlar olarak ayrırsak,diğer takımların bu işten karlı çıkacağını kim,nasıl düşünebilir?
    1-Şike yaptığımıza inanmıyorum.Ama oldu da birşey oldu küme düştük, Fenerbahçe taraftarı olan Ligtv ve Digiturk aboneleri üyeliklerini iptal ettirmiyecekmi?
    2-Fenerbahçe havuzdan ayrılmayacakmı?
    3-Sponsor gelirleri ne olacak?

sordum, hepsini cevaplıyorum.

hadi BJK ve GS'yi ayıralım , diğer 15 kulüp nasıl gelir elde edecek,edemiyecek.Bu durumda Digiturk ve sponsorlar ödemelerini yapmayacak,futbolcular maaşlarını alamıyacak,belki de maçlar oynanamayacak.

İşte bu kadar kişinin,başta FB kulübü futbolcuları,ardından yöneticileri ve bir kulübün en önemli varlığı olan bizleri, yani taraftarlarını karşılarını almak yürek ister!!

Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz.

Ben fanatik bir taraftar değildim.Artık an itibariyle olmaya karar verdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GS Bonus Kart ile bilet almak ??
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz. (İslam Çupi)

Düşersek daha sağlam kalkarız,işte o zaman bazı gerçekler daha iyi kavranacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.