Şimdi Ara

Fenerbahce.. Kaybolan ruh mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden fener 2 3 hafta kaybetti mi buyuk olay olurdu. Ozel programlar yapilirdi tvlerde. Ridvan bile 7 hafta td lik yapabildi bir mac icin gonderdiler adami. Adamlar dusme hattina demir atti, fener duserse diye konular aciliyor, fener duser diye tahminler soyleniyor ve bu tahminler tahrik icin degil gercekten dusebilir. Alt lig umraniye fenerden daha iyi takim net.

Iste butun bunlar eskiden mesela 90 larda 2000 lerde olsa olaylar olurdu. Milli takim kalecisini dovduklerinde fener ilk 5 teydi. Rustuyu dovduler. Takim samandiraya giremedi.

Biz ikinciyiz su an ve buyuk ihtimal ilk 2 de bitirecegiz su yonetime yapilanlara bak. Mustafa cengizle cebinden 10 milyon veren albayrak sokaga cikamadi.

Bugun biz su ikinci halimizle fenerden bize gelmek isteyen aper ler seneri besiktastan tolgayi ustune bir yildir oynamayan mosesi 1.5 yilligina 8 e alsak ne olurdu bir dusunun?

Galatasaray diagne ve dama yi degilde alper sener tolgayi alsaydi ve transferi kapatsaydi ne olurdu bir dusunun. Forvet bizde yok evet ama fenerde de yok. Yani fenerin forvet ihtiyaci bizden fazla. Biz gomisi sattiysak onlarda guilanoyu satti. Be yerine kimseyi almadi. Bugun fenerin transferlerini yapip kapasaydik devreyi ne olurdu bir dusunun. Neden bunlar boyle oldu?

Serdar ve tolgaya o kadar mutlu olmuslar ki? En iyu defans bizde en iyi orta saha bizde yazan 10 tane adam var forumda. Serdari bedava aldigini sananlar mi dersin, tolgayla ucusa gecenler mi dersin. Sag bek adamla cag atladigini sananlar mi dersin.

Nerde eski fenerbahce ruhu nerde o isyan eden fenerliler. Nereye gitti o adamlar.

Serdarla tolgay 3 er yillik imzaladi. Gelecegin feneri serdar mi? Nerde gencler. Bu seneyi ve avrupayi gelecegi insa edecem diye feda ettin. E 3 sene sonra serdar tolgay 31. Yasgunu pastasini beraber kesecek. Serdar icin mi feda ettin. Nerde 100 tane oyuncu havuzu diyen bir tane fenerli yok. Isyan eden yok. Eskiden fener ligin bas oyuncusunu alirdi. Madem feda dedin diagneyi alacaksin.

Iddia ediyorum aziz kalsa diagneyi galatasaray alamazdi. Fener alirdi.

Anlamadigim fener dusse bunlar ali koc yakisikli pis comolli butun suc onda diyip kabul edecek. Ali koc sirf tum senenin muhasebesini ona kesmek icin tutuyor comolliyi su an.

Ali 50 milyon getirdiyse fenerden 250 goturdu. Bak bu 250 bu sene ve iki sene daha yavas yavas gidecek. Bunlara simdi bizim almadimiz emre mor falan gelsin oo gelecegin feneri diye 2 sene daha giderler.

Amacim fener analizi degil. Gelen giden analizi degil. Konunun amaci ilgimi ceken o soru. Fener hic bukadar uysal, zayif ve aciz olmadi. Aciz lafi hakaret degil. Tepkisiz ruhsuz demek istedigim. Oyuncular ruhsuz ama asil taraftar ruhsuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• okidoki
  • boş
  • diagneyi almadığı için ali koçu mu eleştiriyosun ahahahah

ya diagneyi niye alsın, astronomik rakama küçük takımın büyük golcüsünü aldınız. top süremez adam geçemez ağır.. 15M verip sadece TR liginde gol atabilecek kapasitesi olan 28 yaşında adam aldınız...

biz beceremedik ama gs benficadan castilloyu 9m verse alırdı.. adam diagnenin içinden geçer
  • Onu bunu boşver de sen Serdar'ın bonservis olayını anlatmaya devam et
  • quote:

Orijinalden alıntı: august landmesser

diagneyi almadığı için ali koçu mu eleştiriyosun ahahahah

ya diagneyi niye alsın, astronomik rakama küçük takımın büyük golcüsünü aldınız. top süremez adam geçemez ağır.. 15M verip sadece TR liginde gol atabilecek kapasitesi olan 28 yaşında adam aldınız...

biz beceremedik ama gs benficadan castilloyu 9m verse alırdı.. adam diagnenin içinden geçer
    İçinden geçecek adamın Portekiz ligi gibi sert olmayan bi yerde golü yok. Bravo.
  • Burdaki Fenerliler LSD almış gibi takılıyor. Antu'dakiler biraz daha isyankar ama onların da kafa gidik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • J.McNulty kullanıcısına yanıt
    diagne sanırsın sert italya liginin içinden geçti

portekiz ligini niye beğenmediniz bilemedim ama her yıl çok büyük paralara oyuncular satılıyo o ligden
    ayrıca 1 tane gol atmamış dediğin castillo 9M ye transfer oldu düşün artık potansiyeli

öte yandan 20 gol atmış diagnenin gsden başka talibi var mıydı ya avrupadan falan
  • quote:

portekiz ligini niye beğenmediniz bilemedim ama her yıl çok büyük paralara oyuncular satılıyo o ligden
    ayrıca 1 tane gol atmamış dediğin castillo 9M ye transfer oldu düşün artık potansiyeli

öte yandan 20 gol atmış diagnenin gsden başka talibi var mıydı ya avrupadan falan
    Sert ingiltere ligi, hatta ne serti en kaliteli ingiltere liginden "yıldız" diye getirdiğiniz adamı şaban diye kovmaya çalışıyorsunuz.

• J.McNulty kullanıcısına yanıt
    slimani iyi değil kötü evet de ben diagneyi slimaniyle kıyaslamadım ki zaten

zaten 5 maç sonra gs bölümünde sizlerin söyleyeceği ama şimdi görmezden geldiğiniz bazı şeyleri şimdiden söyledim sadece
  • quote:

eskiden feneri zengın zannedip eleştirileri ciddiye almak gibi bir gaflete düşmüştüm.

şimdi bu fakirler aldıgımız oyuncuları eleşitirince sanki sokaktaki karton toplayıcı cocuk bana tavsiye veriyomuş hissediyordum.

Guizayı alırken nerdeydın kardeş

:D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Zeen Z kullanıcısına yanıt
    diagnenin eksik olan yönlerini söylüyorum kimsenin hoşuna gitmiyo
    güizayla slimaniyle kıyaslıyolar... yahu güiza kötüydü evet paralar boşa gitti, evet slimani kötü hiçbişey oynamıyo da

ya bütün bunlar 15M verip aldığın diagneyi hızlı,driplingi olan,birebirde adam geçebilen bi forvet yaptı mı

diagne iyi pozisyon alan nispeten atletik bi adam ve büyük ihtimalle mitroglunun yedeği olacak 5 maç sonra
  • quote:

diagnenin eksik olan yönlerini söylüyorum kimsenin hoşuna gitmiyo
    güizayla slimaniyle kıyaslıyolar... yahu güiza kötüydü evet paralar boşa gitti, evet slimani kötü hiçbişey oynamıyo da

ya bütün bunlar 15M verip aldığın diagneyi hızlı,driplingi olan,birebirde adam geçebilen bi forvet yaptı mı

diagne iyi pozisyon alan nispeten atletik bi adam ve büyük ihtimalle mitroglunun yedeği olacak 5 maç sonra
    15m verdiğimiz nerede yazıyor ben bulamadım da ?

• Bugun Goztepe'den kac yerler acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.