FENERBAHÇE Volkan Demirel Gökhan Gönül Lugano Bilica Andre Santos Mehmet Topuz Selçuk Emre Özer Alex Gökhan Ünal
KAYSERİSPOR Souleymanu Hakan Aslantaş Aydın Serdar Toledo Mohammed Shawky Abdullah Saidou Mehmet Eren Cangele Makukula
SAAT: 19:00 STAT: Şükrü Saracoğlu HAKEM: Yunus Yıldırım YAYIN: Lig Tv & Sporx Canlı Anlatım Servisi
VOLKAN GG-LUGANO-BİLİCA-SANTOS ÖZER-EMRE-SELÇUK-WEDERSON ALEX SEMİH
quote:
Orijinalden alıntı: MavéRicK_09
İstatiklere göre fenerbahçe bu maçta puan kaybı yaşayacak.
quote:
Orijinalden alıntı: M@v3rick__09
Kadro kesinleşti zaten . Mesajımda yazdığım gibi . Bundan sonra semih 11'de felan oynayamaz .
quote:
Orijinalden alıntı: Lugano.
quote:
Orijinalden alıntı: M@v3rick__09
Kadro kesinleşti zaten . Mesajımda yazdığım gibi . Bundan sonra semih 11'de felan oynayamaz .
Alıntıları Göster
Vederson formayı allahına kadar hak ediyor bence
Özer formdan düştü bence 2. yarı girse daha etkili olur Semih konusunda sezon sonu ya daum ya semih kalır gibime geliyor, aralarında birşey olduğu kesin ne kadar avukatı aracılığıyla hiç bir problem yok desede
quote:
Orijinalden alıntı: qeKe .
Vederson formayı allahına kadar hak ediyor bence
Özer formdan düştü bence 2. yarı girse daha etkili olur Semih konusunda sezon sonu ya daum ya semih kalır gibime geliyor, aralarında birşey olduğu kesin ne kadar avukatı aracılığıyla hiç bir problem yok desede
Alıntıları Göster
karar verin kadro hangisi
quote:
Orijinalden alıntı: :Fatih:
karar verin kadro hangisi
Alıntıları Göster
Evet Özer'de bir düşüş var, şu platinin alınması olayına bağlıyorum, yoksa Özer'e ihtiyacımız var dilerim ki bu maç Özer'in maçı olur.
Evet Özer'de bir düşüş var, şu platinin alınması olayına bağlıyorum, yoksa Özer'e ihtiyacımız var dilerim ki bu maç Özer'in maçı olur.
Alıntıları Göster
Bence 2 kadroda eğil
quote:
Orijinalden alıntı: Tam_Türk
Bence 2 kadroda eğil
Alıntıları Göster
Benim yazdığım kadro kendi görüşm.
quote:
Orijinalden alıntı: MavéRicK_09
Benim yazdığım kadro kendi görüşm.
Alıntıları Göster
Özer bu maç toplarsa kendini iki kanatta güzel işler ve skora rahat ulaşırız. Standart bir on bir olmuş, inşAllah G.Ünal gol veya gollerle formamıza daha çok adapte olacak. Ve bir inşAllah daha Daum Semih'i 80'den önce oyuna dahil eder ama maalesef Daum Semih'i kafasında sildi
quote:
Orijinalden alıntı: polatz
Özer bu maç toplarsa kendini iki kanatta güzel işler ve skora rahat ulaşırız. Standart bir on bir olmuş, inşAllah G.Ünal gol veya gollerle formamıza daha çok adapte olacak. Ve bir inşAllah daha Daum Semih'i 80'den önce oyuna dahil eder ama maalesef Daum Semih'i kafasında sildi
Alıntıları Göster
çok korkuyorum bu maçtan kazanmamız lazım
quote:
Orijinalden alıntı: qwerty_1
çok korkuyorum bu maçtan kazanmamız lazım
Alıntıları Göster
________________Volkan_______________
_________Lugano_________Bilica_________
Gökhan_________________________Santos
________________Selçuk________________
______Mehmet____________Emre_________
_____________Alex__Özer_______________
_______________Gökhan________________
quote:
Orijinalden alıntı: Rizeli
________________Volkan_______________
_________Lugano_________Bilica_________
Gökhan_________________________Santos
________________Selçuk________________
______Mehmet____________Emre_________
_____________Alex__Özer_______________
_______________Gökhan________________
Alıntıları Göster
maçı alıcaz aksini düşünmek istemiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: inferno!
Felaket tellalı geldi. Gün geçmiyor ki şu forumda Fenerbahçe bölümünde açılan bir konuda yazını görmeyelim.
quote:
Orijinalden alıntı: Sisilli
quote:
Orijinalden alıntı: inferno!
Felaket tellalı geldi. Gün geçmiyor ki şu forumda Fenerbahçe bölümünde açılan bir konuda yazını görmeyelim.
Alıntıları Göster
Kayseri'nin futbolu iyi değil, defansı tam bizlik, korkularınıza fırsat vermeyin
quote:
Orijinalden alıntı: polatz
Kayseri'nin futbolu iyi değil, defansı tam bizlik, korkularınıza fırsat vermeyin
Alıntıları Göster
Gökhan Ünaldan bu akşam bir şeyler bekleyin. bence
quote:
Orijinalden alıntı: Schneeflocke
Gökhan Ünaldan bu akşam bir şeyler bekleyin. bence
Alıntıları Göster
Öncelikle yazdığım kadro , doğru . Kesin olarak bu 11 var sahada . Bence çıkabilecek en iyi 11 . Gökhan harika kafa topları indiriyor . Bu maçta Alex'le beraber iyi işler yapabilirler . Yenebileceğimizi tahmin ediyorum .
quote:
Orijinalden alıntı: Lugano.
Öncelikle yazdığım kadro , doğru . Kesin olarak bu 11 var sahada . Bence çıkabilecek en iyi 11 . Gökhan harika kafa topları indiriyor . Bu maçta Alex'le beraber iyi işler yapabilirler . Yenebileceğimizi tahmin ediyorum .
Alıntıları Göster
Yanlışın var.
Turkcell Süper Lig'in 28. haftasından sahasında Kayserispor ile karşılaşacak olan Fenerbahçemiz sahaya şu on birle çıkacaktır: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Andre Santos, Mehmet Topuz, Selçuk, Emre, Özer, Alex, Güiza.
Turkcell Süper Lig'in 28. haftasından sahasında Kayserispor ile karşılaşacak olan Fenerbahçemiz sahaya şu on birle çıkacaktır: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Andre Santos, Mehmet Topuz, Selçuk, Emre, Özer, Alex, Güiza.