Şimdi Ara

Fenerbahçe'li Olduğumu Kimseye Söyleyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • utanıyorum böyle bir takımı tuttuğum için. biri hangi takımı tutuyorsun dediği zaman galatasaray diyorum artık. bizi bu hale sokanlar utansın

• Serefsizim bugun sabah ekmek almaya çubukluyla gittim. Tabi sabah 9'da kimse olmuyor orası ayrı mesele.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı

Serefsizim bugun sabah ekmek almaya çubukluyla gittim. Tabi sabah 9'da kimse olmuyor orası ayrı mesele.

büyük özgüven varmış sende helal olsun.
  • Öyle abartıyorsunuz ki, samimiyetinizden şüphe duyuyorum artık.
  • anlayamıyorum böyle düşünce yapısı içinde olanları.sonra yaş faktörü aklıma geliyor ve tamam diyorum...
  • Çocuk musunuz,yaşınız kaç ? O kadar da değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Niye utanıyorsun ki ? Her maç sonrası giyerim formamı öyle çıkarım dışarı nereye gideceksem artık. Fenerbahçeli olmak utanmanı gerektirecek bir şey değil.
  • Adam ya ironi yapıyor yada trollüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • La git
  • Beyler lütfen bu tarz takım desteklemenin anlamı yok , cidden başarı durumu sizi renklere yakın veya uzak yapıyorsa Barcelona Real Madrid Bayern gibi takımlar tutun...

Bunu dalga geçmek için söylemiyorum...

Taraftar olmak böyle bir şey zaten başarı yada başarısızlık ölçüt değil renkleri sevme konusunda , elbette başarısızlıkta insanın canını sıkar üzülür ama sırtını dönerse zaten o renkleri hiç tutmamıştır...

Galatasaray Taraftarı geçtiğimiz dönemlerde bunu yaşadı 8. olduğumuz sezon forma aldım diye çoğu arkadaş dalga geçti benimle , O sezon maçları izledikten sonra ne tekrar izleyebildim nede spor programı açabildim cidden insanı daha üzüyor , renklere armaya olan bağlılığı kaybetmedim...

Bazen takım tutmaya sevgili ile örnek verirler bence o sadece seyircilik için geçerli , taraftar takımı anası babası gibi görür ne kadar üzse de sinirlendirse de gitmeyeceğini bilir o bağ hiç bir şekilde kopmaz...

Bunun gibi düşünmek gerek , skor taraftarı olmayın beyler lütfen

• benim çalışıtıgım yerde 2 kişi fenerliyiz ben gururla söylüyorum ve herkes cimbomlu birazda senle alakalı heralde
  • La tutmayın zaten bu takımı. Senin gibi taraftarlar dahada çok zarar veriyor bu takıma. Barça gibi bir tarkım 3-4 gol yiyor, Fenerbahçe de yiyebilir gayet normal. Ha bu kadar kötü oynamak normal değil, yönetimi bende sevmiyorum ama utanacak, çekinecek bir şey YOK!
  • Bugün dışarı çubuklu formayla çıktım.Utanıyorsan tutma o zaman sen.
  • Adam troll sizde cevap atıyorsunuz.
    Yav he he.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafan çok güzelmiş kardeş güle güle kullan
  • Asosyalliktendir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söyleme de zaten sen. Çocuk kaynıyor yemin ederim forum.
  • ben de senin gibi taraftar dan utanıyorum.neden mi iyi gün taraftarısınız,takımınızı sahiplenmezsiniz,takımınızı çoklu ortamlar da küçük düşürmek için elinizden geleni yaparsınız,ilk 11 sayamazsınız taraftarım dersiniz,can bartuyu bilmez,lefter'i ihtiyar manavcı olarak tanırsınız,şeytanı spor yorumcusu bilirsiniz,cemil turanın efsanesini sadece şike ile anarsınız,siz fenerbahçe gibi büyük bir kulübü yöneticilerin adını kullanarak karalarsınız.bunlar ancak karakteri tam yetişmemiz insanlar da vardır.fenerbahçe sen nefret ettin diye yıkılacak değil,galatasaray'ın 2 sene önce yıkılmadığı gibi.ben 40 yıldır bu takımı seviyorum ve ne olursa olsun desteklemeye ve sevmeye devam edeceğim ve rakibimiz olan galatasaray ve beşiktaş gibi büyük kulüplere de her zaman saygı duyacağım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.