Şimdi Ara

FENERBAHÇE MANDZUKİCİ ALAMAZ MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Juventus gündeminde Ronaldo olduğuna göre forvetlerden yollayacakları vardır demektir bundan dolayı Mandzukic alınamaz mı ?

• Alınmaz alınmamalı da . Öyle parayı harcama dönemi bitti artık .
  • Mandzukic gibi son kullanma tarihi yaklaşan oyuncular değilde Rebic (hatta daha genç) daha sonra satabilme potansiyeli olan genç oyuncular almamız lazım. Artık deniz bitti eskisi gibi yıldız beklemek hayal oldu. Appiah Anelka gibi oyuncular alamayız. Bu oyuncuların denkleri şuan 50 60 milyon euro.
  • Mandzukic suan Avrupa'da değerli bir forvet. Zor bence.
  • Luka Modricte gelsin mi yanında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyclomoteur

Mandzukic gibi son kullanma tarihi yaklaşan oyuncular değilde Rebic (hatta daha genç) daha sonra satabilme potansiyeli olan genç oyuncular almamız lazım. Artık deniz bitti eskisi gibi yıldız beklemek hayal oldu. Appiah Anelka gibi oyuncular alamayız. Bu oyuncuların denkleri şuan 50 60 milyon euro.
    mandzukıc gibi futbolcu yok ligimizde şu an komik olmuş yorumun
  • Transfermakt da değeri 18m yazıyor bu da demektir ki 30 dan aşağı bir yere gitmez bu adam. Bizde bir oyuncuya o kadar para verebilecek durum yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cyclomoteur kullanıcısına yanıt
    ++++++

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alamaz

• 1- Mandzukic hala talibi olabilecek ve bizim ödeyebileceğimizden daha fazla miktarlara transfer olabilecek bir oyuncu.
    2- Ali Koç'un bahsettiği, amaçladığı Fenerbahçe için oldukça çelişkili bir transfer olacağı için düşüneceklerini bile sanmıyorum.
  • Ben bjk'ye istemezdim şahsen. hırvatistan maçlarında bir modrice bakın bir mandzukice. Modric 120 dk aynı tempoda sahanın her yerine basarak oynuyor. Mandzukic ilk yarıyı zor çıkarıyor ikinci yarı ağır vasıta gibi dili dışarda geziyor sahada. Bir iki yıl sonra hiç çekilmez bu adamla 3 yıllık yüksek maaşlı kontrat tehlikeli bana göre. Bizde zaten negredo isimli bir ağır vasıta var, fenerede bir ağır vasıta arıyorsanız çok para harcamadan bulabilirsiniz bence :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWrong -- 11 Temmuz 2018; 16:39:43 >
  • alamaz
  • Comolli yi 2 tane genç adam almak için mi getirdiler Ali koç ali koç dediniz hani kardeşim transfer yok ortada o genç oyuncuları da takımlarının istediği bonservisin üstünde bonservis verilerek alındı saçmalık comolli ne işe yaradı hani transfer madem eski kadro iyiydi neden şampiyon olunmadı kadroda değişim yok bir şey yok ayrıca SÜPER LİG İÇİN AYKUT KOCAMAN > COCU bunu göreceksiniz
  • Alamaz. Adam Juventus'ta as oynayacak bu sene antrenörü açıkladı. 32 yaşında ama çok diri, 2 sene daha oynar Juventus'ta. 34'ünde falan gelir gelirse.

• Alamaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.