Şimdi Ara

FENERBAHÇE'NİN BİTİRİLME OPERASYONU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
5.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fbyram

Türkiye' de en güçlü lobi fenerde diyorsanız hangi dünyadan bu mesajı gönderiyorsunuz hayret ettim doğrusu. O kadar feneri takip edene kadar bir zahmet takımınızı da takip etseydiniz.

Şu videoyu baştan sona izlerseniz şerefli ikinciliğiniz nasıl elde edilmiş anlarsınız.

Fenerbahçe' nin lobisi Türkiye de güçlü olsaydı, daum ile 3. şampiyonluğu alırdık. sonrasında fenerbahçe önüne geleni ezerdi. Zico dönemi, aykutla gelen şampiyonluk ve o dönemlerde hakem hataları... Son hafta kaç şampiyonluğumuz kaçtı bizim.

Hadi onuda geçtim geçen sezon nasıl 2. olduğunuzu hatırlamayıp en güçlü lobi fenerde demeniz hayret gerçekten.

Ne diyelim size müstahak şerefli ikincilikler!
    Videoda konuşup teşvik aldığını iddia eden 2 futbolcudan ilk konuşan Eren yalan söylüyor çünkü Ünal Karaman'la beraber teşvik aldık diyo halbuki Ünal Karaman 86/87'de Malatya'da değildi, 1 sonraki sezon geldi.
    İkinci konuşan Şeyhmus da teşvik aldık diyor ama kendisi o sezon Malatya'da forma giymiyordu o da Ünal Karaman'la beraber 1 sezon sonra geldi Malatyapsor'a. Bunlar çocuk mu kandırıyor, böyle bir şey olsa 50 kere mahkemeye gitmişti Beşiktaş.

Ayrıca teşvik aldık diyen zamane başkanı Nurettin Güven 1988'de Malatya başkanı oldu ki kendisi Beşiktaş'ta başkanlık için yarışan birisi.

Telegol'un uydurma programı, araştır internete bak.

• Bir galatasaraylı olarak çok net söylüyorum.. fernerbahçenin o sezon bu olaylara ihtiyacı yoktu.. o sezon Zaten anasının aksütü gibi helal 17 maçın 17 sinide kazanarak şampiyon olacaktı.. oynadığı futbol diğer takımlara göre zaten bunu gösteriyodu masa oyunlarına gerek yoktu..

masa oyunları siyah poşetlerde paralar oyuncu görüşmeleri tarlalar sürüldümü NE YAZIKKİ BUNLAR RADARA TAKILDI 2 maç bile olsa (sivas - eskişehir) vs vs anlaşmaları saymıyorum.. ŞİKE YAPILDI.. ihtiyacı yoktu fenerin bunu aziz yıldırım yaptı..

Neden yaptı?
    sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali.. Bursa 2-2 mi olayı rezillikle kaçan şampiyonluk.. denizlide berabere kalınarak galatasaraya kaptırılan şampiyonluk.. aynı şeyi son kulvarda çok yaşamış bir camia fenerbahçe.. ama 2010-2011 sezonunda 1 gram masabaşı oyuna ihtiyacı yoktu zaten şampiyon olurdu ben yine söylerim aykut doğru diyor 17 maçın 17 sini kazanmış.. ama hukuken arkada dönen paralar pazarlıklar çevrilen oyunlar senaryo değil gerçek aziz yıldırım şampiyonluğu garantiye almak adına.. zaten %99 şampiyon olacak fenerbahçeyi yakmıştır..

tek kabul eden ibrahim akın oldu.. bunu birtek benmi yaptım dedi helal olsun adama..

• Himmet ile Galatasarayı ayağa kaldırmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

Himmet ile Galatasarayı ayağa kaldırmak lazım.
    Halı sahada maçta yapmak lazım mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

Himmet ile Galatasarayı ayağa kaldırmak lazım.
    Yapma yav.

FENERBAHÇE'NİN BİTİRİLME OPERASYONU

• quote:

Orijinalden alıntı: PayneKillers

Yapma yav.

Alıntıları Göster
    Görüşmeyen var mı? Sen hakan arif abilerinden bahset :) attığın linkler harbi komikti shsjsksösçsççsçdç

• Şunuda ekliyeyim; onlarca son haftalarda vs kaçırdığımız şampiyonluklar oldu ulan bahsettiğiniz kadar kolu uzun olsaydı aziz yıldırımın gider miydi o kadar şampiyonluk? Birşey yazıp çizerken düşünerek yapın. Temiz takım var mı diye sorun!

• fbyram kullanıcısına yanıt
    Kendi şirketlerinin bilançolarını bir yılda 3-5 kat büyüten yöneticilerin konu büyük kulüpler olunca bir sezonda yarım milyar lira batağa sürüklediği bu düzene çanak tutup holiganlık yapmaksa derdin ben hiç almıyım sağol. Seninle ergenler gibi sidik yarıştırmak değil derdim. Biz aynı tribünde maçlar izlerdik çocukken şimdi aynı ortamda tv bile izleyemiyoruz sizin gibiler yüzünden. FETÖ Galatasaray a, Aziz yıldırım Fenerbahçe’ye Sinan Engin vs. adamlar vasıtasıyla eski çete dönemlerinde çakıcı gibi şahıslar da Beşiktaş’a futbolun içinde olmayan şeyleri enjekte etmiştir. Hakem odalarının kapısını tekmeleyen hakemleri alenen tehdit eden ve hatta kendine göre haklı olduğunda Mhk ye tesir edip hakemlere düdüğünü unutturan bir başkanı senin gözün görmediyse sana ne diyeyim. Önünde saygıyla eğildiğim golü asisti klasıyla en çok benim canımı yaktığı halde hayran olduğum Alex’i köpek yerine koymayan bir mafya adamının nasıl olur da lobisi yoktu dersin. “Takımı havuzdan çekerim” diye tehdit edip ligtv kaç kutu satar bakalım diyen adamı senin gözün görmedi mi? Tabi ki görmedi çünkü sen o zaman bu gibi zorbalıklarla elde edilen başarıların keyfini sürüp hindi baba çekiyordun. Ben futbola üzülüyorum 3. Sınıf oyuncularla Avrupa’da nal toplayan kulüplerimize üzülüyorum. Roberto Carlostan islaya düşmene sen üzülmüyorsan holiganlığa devam edebilirsin.

• A.yıldırım, y.demirören, a.polat ve sadri şener... basın açıklamaları, tavırları vs birbirinden farklı mıydı?

3 büyük kulübün de lobisi var yok diyemeyiz.

Gs lobi işini daha iyi yapıyor.

A.yıldırım uzun süre başkanlık yaptığı için başarısızlıklar da bazen kantarın topuzunu kaçıran açıklamaları oldu ama şöyle düşün; denizli de son dk şampiyonluk kaçıyor. Rakibin mesela 20:45 de biz şampiyonuz diyor?

Bu durumlar sizin yada gs nin başına gelse başkanlarınız, camianız ortalığı yıkardınız.

Fenerbahçenin lobisi güçlü olsa bursa- bjk maçı, samsun-bjk maçı gibi geçerdi.
    Denizli-fener maçı da rize-gs maçı gibi geçerdi. Sonuçta bizim fazladan 2 şampiyonluğumuz okurdu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbyram

A.yıldırım, y.demirören, a.polat ve sadri şener... basın açıklamaları, tavırları vs birbirinden farklı mıydı?

3 büyük kulübün de lobisi var yok diyemeyiz.

Gs lobi işini daha iyi yapıyor.

A.yıldırım uzun süre başkanlık yaptığı için başarısızlıklar da bazen kantarın topuzunu kaçıran açıklamaları oldu ama şöyle düşün; denizli de son dk şampiyonluk kaçıyor. Rakibin mesela 20:45 de biz şampiyonuz diyor?

Bu durumlar sizin yada gs nin başına gelse başkanlarınız, camianız ortalığı yıkardınız.

Fenerbahçenin lobisi güçlü olsa bursa- bjk maçı, samsun-bjk maçı gibi geçerdi.
    Denizli-fener maçı da rize-gs maçı gibi geçerdi. Sonuçta bizim fazladan 2 şampiyonluğumuz okurdu...
    Yukarıda attığın videodaki saçmalığı cevapladım, bunu da cevaplayayım.
    Öncelikle 2005/2006 sezonundan sonra istifa eden eski TFF yöneticisi Levent Bıçakçı "Fenerbahçe lehine hataları engelleyemiyoruz" demiştir.
    Ayrıca o sezon Konyaspor teknik direktörü olan Aykut Kocaman Fenerbahçe maçı sonrası "Bu kirli düzende yer almak istemiyorum" demiştir.
    Denizlispor'un küme düşme ihtimali vardı, küme düşmemek canla başla oynadı. Olaylar oldu 16 dk uzatma verildi, Denizli'nin küme düşmemesi kesinleşmişti bu kime yarıyordu Fenerbahçe'ye. Sen boş kaleye topu atama sonra vay efendim bişeler oldu.
    Geçiniz.

Edit: Denizlisporlu futbolcuların kendilerine Fenerbahçeli futbolcular "Malatya düştü maçı bırakın" dediği ifadeleri vardır. Ayrıca o zamanki Denizlispor'un başkanı Fenerbahçe kulüp üyesidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patavatlı -- 5 Ocak 2020; 12:41:14 >

Ben sana lobisi güçlü dedim pis işler yapmakta hünerliler demedim. Bu tenezzül meselesi FB nin buna tenezzül etmediğini söyleyebiliriz. Sizin aleyhinize oluşan bir transfer hikayesi yok gibidir mesela lobi gücü budur. Colin kazım, Tarık daşgün, Elvir boliç, Mehmet topuz, Alper potuk transfer hikayelerinde bunu net olarak görebilirsiniz. Burada başarılarından dolayı GS mecbur büyük kabul edilirken FB lobisi Beşiktaş’ı sıradan saymaya başladı ve sonuçta Beşiktaş’ı yarışta geride bırakan sebeplerle kendisi sıradanlaştı. Hep karlı çıkan gs oldu ama bu işler böyle yürümeyecek yakın bir zamanda.

• Anladım o konu da zaten tasvip etmek doğru olmaz. Transfer çalımı diyerek rakibi küçük düşürmek etik değil evet.

Bu transferlerdeki davranış biçimleri camialara maledilemez. 80-90 lı yıllarda başkanlar bu tip transfer çalımları atmıştır. Fenerin örnekleriyle bu davranışları sınırlamak da doğru değil.

Lobi olarak bunlar değerlendirilmez.

Örneklerini vermiştim. Fenerin lobisi kuvvetli olsa fazladan 2 garanti şampiyonluğu bulunuyordu. Bu tip küçük detaylara kafa takmak yanlış bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PayneKillers

Tabi gerçekler işine gelmeyince hemen yaş muhabbetine gir :) 3 Temmuz tarafsız yönetilse kümeyi boylayacaktınız o yüzden hiç "bizim önümüzü kestiler" falan demeyin.

Alıntıları Göster
    Fetullahçı firari ve tutuklu topçularınız hakkında ne düşünüyorsun?

Darbe girişimi sonrası CNN Türk'te konuk olan fetullahçı futbol imamı "biz GS yi tamamen, BJK'yi kısmen kontrol altına aldık, fakat Fenerbahçe'de hiçbir şey yapamadık" itirafının, alınan şaibeli şampiyonluklarınızın tarihinize kara leke olarak geçmesini hazmedebiliyor musun?

Ebru Polat ve Mehmet Helvacı hakkında terör örgütüne yardım ve yataklık suçlamasıyla açılan ve birileri tarafından üzeri örtbas edilen soruşturma hakkında fikirlerin nelerdir? Fetullahçı terör örgütü tarafından düzenlenen sahte belgeleri aylarca UEFA ve FIFA'ya fakslayan gs li bozuntulardır her ikisi de.

Bu ülkede ahlaktan ve dürüstlükten en son bahsedecek kurum gs dir.

Şimdi ikile

“Fenerbahçe büyüklüğü öyle bir büyüklüktür ki ....” maalesef öyle bir büyüklük falan yok ortada çünkü bir kaç sporcunun ahlakı üstün çabası ve performansının üstüne adi ucuz yöneticiler yatıyor ve kimsenin sesi çıkmıyor çünkü burası Türkiye. Yaptığından utanmazların ülkesi. Bize çok benzeyen bir Akdeniz ülkesi İtalya’da juventus, berlusconinin milanına onun yöntemiyle karşılık vermeye kalktı sonrasında olanlar ortada ama sonuç Türkiye’de Fenerbahçe’nin başına gelenler gibi değil. Bizim büyük klüplerin herhangi birini küme düşürseler o gün kayyum atanır. 3 Temmuz bahanesi Van persie maliyeti yüzünden transfer yapamaz hale gelmeyi paklamaz. Yanlış anlama Fenerbahçe özelinde sana söyledim diğerlerine de okkalı bir dolu sözüm var. Benim derdim futbol keşke hepsi iyi olsa 90 puanlı 100 gollü şampiyonluklar olsa.

• Buna ben bile gülerim yaw hele şuan açıkça Nihat tarafından baya baya destekleniyoruz. La bare çaktırmadan yap rezil ettin koca Fenerbahçe yi Ali ile birlikte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekmek arası melemen

Buna ben bile gülerim yaw hele şuan açıkça Nihat tarafından baya baya destekleniyoruz. La bare çaktırmadan yap rezil ettin koca Fenerbahçe yi Ali ile birlikte.
    Destekleniyor muyuz?

Nihat Özdemir kukladan öteye gidemez orada. Hükümet ne derse onu yapıyor orada. Sence iplerini bu kadar hükümetin eline vermiş şirket lideri onların bir sözünü iki edermi?

Siz oraya Fenerli koydular diye Fenerlinin haklarını savunacak mı zannediyorsunuz? Harbi çok safsınız

Söylesene bana sezon başından beri bize ne kazandırdı federasyon

• Ekmek arası melemen kullanıcısına yanıt
    aynen :)
  • Melonun o sene atılmadığı maçlar geldi aklıma yine sinir oldum elbet bizimde günlerimiz gelecek sabır edin beyler çok çektik ama çok sevinecegiz

• Yine kaliteli bir konu ve yine boş konuşup trollemeye çalışan gsliler topluluğu. Kendi forumunuza gidin sizin gereksiz yorumlarinizi okumak isteyen yok

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.