Şimdi Ara

FENERBAHÇE'NİN BİTİRİLME OPERASYONU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
5.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizi ve bjk yide satın aldık o zaman o maçlarda kazanmıştık çünkü 😉

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu konuyla alakali gs taraftari en son konusmasi gerekirken herkesten cok onlar konusuyor. 2011-2012 sezonu playoff son maci fenerbahce yenerse sampiyon olacak. Fatih terim cezali ama ne hikmetse ceza birden erteleniyor ve sahaya cikiyor. Ayni olay bu sezonda Ersun Hocanin basina gelse ortalik yikilir. Cas, fifa, Uefa her yere sikayet ederler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marowak M kullanıcısına yanıt
    Basaksehir taraftari misiniz?

• Fener bitmez çok ZORLU bir kulüptür. Gerekirse bütün ZORLUkları aşar, ZORLU yollardan geçer, dimdik ayakta durur. Eğilmez ve bükülmez.

• Fenerbahçe maçı diye yanlış maçları izlemişim galiba bu sezon. Tavsiyem şudur gs maçını izle rakibinin yaptığı pasları attığı kornerleri ve şutları nasıl değerlendirdiğine bak sonra FB maçını aynı gözle izle yanıldığını göreceksin.

Fenerbahçe yaşlı, enerjisi düşük ve birinci bölgede yetersiz oyunculardan kurulu. Bu handikaplar şampiyonluk yolunda büyük sıkıntılardır. Transfer olmazsa zor.

Ersun yanal altınordu 1453 Trabzon gibi oluşumlarda başarılı olur ama yaşlı yıldızlarla uyuşmadığı ortada. Fenerbahçe’nin eskisi gibi parası olsa mourinho ancelotti çalıştırırdı hepimiz biliyoruz.

Büyük takımlar için artık yolun sonu geldi tek şansları var o da iddianın bu takımların taraftar gücü ve saha atmosferiyle oranları ballandırması sayesinde hala pirim yapabilir olmaları.

Anlattığın şike süreci canınızı yaktı biliyorum. Zamanında Beşiktaş’ın da defalarca yandı ama o gün en güçlü lobiye sahip olan FB ne kadar sahiplendiyse bugün de BJK o kadar sahiplenir bu durumu kusura bakmayın.

Oğuz Aykut gerson tanju kemalettin nielsen okocha rüştü baliç boliç uche gibi oyuncuları canlı izledim sen bugün Fenerbahçe iyi top oynuyor diyorsun şaka yapıyor olmalısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: marowak

Bu mesaj silindi.
    O dönem de yılmaz vural olsydı zico'nun yerine çok önemli başarı yakalayacaktı. Bundan sonra avrupa kupaları cep'te . Aldıklarında beni hatırlarsın.
  • "bismifenerrahmanirrahim"
    "Fenerbahçe Birdir Ve Ondan Başka Tanrı Yoktur"

Tarafların şartları
    Fenerbahçe'nin varlığına ve yöneticilerine iman,
    Futbolculara iman,
    Fenerli zenginlere iman,
    Kader ve Şampiyonluk gününe iman,
    Kelime-i Tezahürat Getirmek,
    Tribünde namaz kılmak,
    tiner orucu tutmak,
    feneryuma zekat vermek,
    Şükrü saraçoğluna gitmek.

fb amin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onderweb -- 4 Ocak 2020; 12:27:56 >
  • Teşekkür ederim hocam, ben takip ediyorum sizleri :) Sizlerin gündem hakkında yaptığı yorumları da okumak, gayet keyifli....
  • gunem82 kullanıcısına yanıt
    9 puan fark attigimiz sezonda siz sampiyon olacaktiniz ha?engellediler sizi demek ne kadar yazik... Play off ne play off? Kimin basinin altinda neden cikti. Gelip bide maval okuyorsun burda

• YediyuzYetmisYedi kullanıcısına yanıt
    O olayin sacmaligana katiliyorum. Ancak Fatih Terimin cezasi neden ertelendi?? Benim soylemek istedigim bu cezasini ne zaman cekecek? Ayni sezonda Gökhan Zan'in cezasi da ertelenmisti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-078AFC984

eski fenerbahçe başkanı bizi şampiyon için geldi diyelim bu sene şampiyon olamazsak ne diyeceksin?
    haluk amcanızı unutmadın umarım. eski galatasaraylı başkan. ;)
    eski fenerbahçe başkanı nedense galatasaray-kayseri maçı sırasında ne yapıyordu acaba? uyuya kalmıştı sanırım.
    eski fenerbahçe başkanı kural ihlali konusunda nedense bir şey yapamadı.

çoluk çocukla muhatap olacak yaşı çoktan geçtim ben. hadi evladım kendi konuna dön orada fenerbahçe'ye saydır.
    İyi de cevap vererek muhatap olmuşsun zaten

• ulan savcı kaçmış yurtdışına eee nerde şike hani nerde takım otobüsü kurşunlandı nerde sukistçılar bu damı gol degil.şikemiş babayı şike feneri katlettiler fenerbahçe kulüpü uluslarası mahkeme gitmsi lazım bu yapılanarı agır tazmninat davası çarptırılması lazım
  • hala para alabileceklerini zannediyorlar

acaba spor mahkemelerinin özerkliğinden haberleri var mı

yani şuan cas a yeniden dava açsalar tapeleri ve takipleri çatır çatır delil sayabilirler yani buradaki mahkeme istediği kadar usülsüz desin bağlamaz

yada isviçre mahkemesi veyahut Türk mahkemesi 1 milyar katrilyon dolar tazminata hükmetse ne tff ne uefa nede fifa ödemez çünkü onu bağlamaz o karar bunun farkında olan kaç fenerli var acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalahamari -- 4 Ocak 2020; 15:51:33 >
  • şike kumpasından sonrasını okumaya gerek bile yok

kumpası kim kurdu onu da bi açıklar mısın? telekineziyle aziz yıldırıma tarla sürdürmüşler doğru mu?
  • Türkiye' de en güçlü lobi fenerde diyorsanız hangi dünyadan bu mesajı gönderiyorsunuz hayret ettim doğrusu. O kadar feneri takip edene kadar bir zahmet takımınızı da takip etseydiniz.

Şu videoyu baştan sona izlerseniz şerefli ikinciliğiniz nasıl elde edilmiş anlarsınız.

Fenerbahçe' nin lobisi Türkiye de güçlü olsaydı, daum ile 3. şampiyonluğu alırdık. sonrasında fenerbahçe önüne geleni ezerdi. Zico dönemi, aykutla gelen şampiyonluk ve o dönemlerde hakem hataları... Son hafta kaç şampiyonluğumuz kaçtı bizim.

Hadi onuda geçtim geçen sezon nasıl 2. olduğunuzu hatırlamayıp en güçlü lobi fenerde demeniz hayret gerçekten.

Ne diyelim size müstahak şerefli ikincilikler!

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.