Şimdi Ara

FENERBAHÇE'NİN BİTİRİLME OPERASYONU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
5.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 temmuz fetö kumpası derler dönemin başkanı Aziz Yıldırım kürsüye çıkıp şunu söyler ( Şike yaptıysam Fenerbahçe için yaptım ) bence kimsenin aklıyla oynamayın.
  • ligin en iyi futbolunu oynayan tek takım fenerbahçe. kötü oynadığı bir maçı hatırlamıyorum.

• Rai-gy kullanıcısına yanıt
    Ciddi bir mesaj altında karşı tarafı alaya alırcasına atılan bu smiley'li zarfı zamanında fark etmediğim için 2012 yılında GTATurk forumlarında sağlam Cyberbullying yemiştim. Bir insana yapılabilecek en fana trolleme şekli budur hocam. Görünce eski günlere gittim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Graphic Violence -- 2 Ocak 2020; 15:11:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üzgünüm ki kadınları diziler ve paparazi ile erkekleri de futbolla uyutuyorlar. bizde böyle hiç boşboş birbirimizi yiyoruz fenerin gs nin bjk nin ne yararı oldu sizlere söyleyin bakalım böyle tartışmaları yaparken koskoca insanlar tanımadığı kişilerle ana avrat küfür ediyorlar. Ne zaman şu fanatiklik holiganlık bitecek çok merak ediyorum.
  • Normalde konuyu okuyup geçecektim ama dayanamadım. Hala zorlu center muhabbetini ısıtıp önümüze sunuyorsunuz ama gerçek anlamda türkiyenin en büyük işadamları gizli görüşmek istese istanbulun göbeğindeki mekanı mı seçer ? Bu adamların bu kadar amatör olduğunu mu düşünüyorsunuz ? Ülkede aklı selim insanların kaale almayacağı erman toroğlunun görüşmeyi ifşa etmesine inanıyorsunuz peki erman kimle yakın arkadaşmış kimlerle aynı masada yemek yemiş bir bakalım :) Zekeriya alp'in ermanla bağlantısı neymiş okuyun ya okumaktan zarar gelmez.

17/16 galibiyet durumu sanki dünyada hiçbir takım yapamamış sadece Fenerbahçe yapmış ve şike olduğunu söyleyecek kadar komiksiniz. Şimdi eminim liverpool'un 19 maçta 18 galibiyet almasını çok normal karşılıyorsunuz ama konu Fenerbahçe düşmanlığı olunca gözünüz görmüyor, saldırmak için pusuda bekliyorsunuz. Aslında bunun tek sebebi kendi takımınızın böyle bir istatistik yakalayamaması ve Fenerbahçenin iyi gitmesinden hiçbir zaman hoşnut olmayacağınız için.

Ben artık düşünme yetisini kaybetmiş sarı-kırmızılı takımın taraftarlarıyla tartışmaktan sıkıldım. Çünkü onlara göre takımları şampiyon olduğu sezon hep önü kesilmek istenmiş ama onlar über yetenekleri sayesinde hakemi, tff'yi vs. yenerek olmuşlardır her zaman haklıdırlar sütten çıkmış ak kaşıktır onlar :) Ancak ne zaman başka takım olsa hep hileyle olmuştur hakemler yardım etmiştir falan. Kişi kendinden bilirmiş işi...

Son olarak bazı arkadaşlar tarihteki olayları unutmadığını falan söylemiş. Bizde otobüs kurşunlandıktan sonra yöneticinizin otobüs şoför koltuğundaki gülümsemesini unutmadık, mesela sonra bastırdığınız o tişörtüde unutmadık. Hani sanmayın bizde bazı şeyleri sineye çekiyoruz unutuyoruz falan unutmadığımız çok şey var bizimde rahat olun bu devran döndüğünde herkes hakettiğini aldığında kim neymiş hep beraber göreceğiz.

• He zaten millet işi gücü bıraktı feneri bitirme operasyonu yapıyor sabah akşam. İşiniz mi yok başka düşünecek bir şeyiniz mi yok acaba?

• Lord Commander kullanıcısına yanıt
    Çıkarttığımız tişörttrn bile nem kapacak kadar ne düşündünüz acaba ? Burada bir allahın kulu bile otobüs kurlunlanmasını savunmamışken herkes bunu kınarken hala bunun üstünden demogoji kasmak ne kadar doğru ?
    O sözler bizim 1987'den beri söylediğimiz bir marşımızın sözleri.

Kabul edin veya etmeyin biz size hiçbir şey yapmadık. Sizin ise bize zarardan başka bir şeyiniz dokunmadı. Biz eşit şartlarda rekabet istedik ve bunu bulamayınca da hiç mağdur ayağına yatmadık. Gerekirse şerefimizle sizden bile 6 yedik. Es kaza TT Arenada 6 yiyecek olsanız kendi stadınızı yaktığınız gibi bizim stadı da yakarsınız. Geçen sene çıkardığınız kavga herkesin malumu.
    Bizim size kin tutmak için çöp kadar sebebimiz yok ama siz bize kinlenmeye devam edin böyle. Bekle kin kurtaracak sizi. Gidin transfer etmek istediğimiz oyunculara falan musallat olun anca onu yaparsınız zaten. Başkanımızın otobüste poz vermesinden bile nem kapmışsınız. Adamın mesleği otobüsçülük zaten. Bu ülkede herkes neyin ne olduğunu biliyor. Şike delilleriyle ortada kimse kimsenin aklıyla dalga geçmesin.

BLOK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Graphic Violence -- 2 Ocak 2020; 17:42:4 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Graphic Violence

Çıkarttığımız tişörttrn bile nem kapacak kadar ne düşündünüz acaba ? Burada bir allahın kulu bile otobüs kurlunlanmasını savunmamışken herkes bunu kınarken hala bunun üstünden demogoji kasmak ne kadar doğru ?
    O sözler bizim 1987'den beri söylediğimiz bir marşımızın sözleri.

Kabul edin veya etmeyin biz size hiçbir şey yapmadık. Sizin ise bize zarardan başka bir şeyiniz dokunmadı. Biz eşit şartlarda rekabet istedik ve bunu bulamayınca da hiç mağdur ayağına yatmadık. Gerekirse şerefimizle sizden bile 6 yedik. Es kaza TT Arenada 6 yiyecek olsanız kendi stadınızı yaktığınız gibi bizim stadı da yakarsınız. Geçen sene çıkardığınız kavga herkesin malumu.
    Bizim size kin tutmak için çöp kadar sebebimiz yok ama siz bize kinlenmeye devam edin böyle. Bekle kin kurtaracak sizi. Gidin transfer etmek istediğimiz oyunculara falan musallat olun anca onu yaparsınız zaten. Başkanımızın otobüste poz vermesinden bile nem kapmışsınız. Adamın mesleği otobüsçülük zaten. Bu ülkede herkes neyin ne olduğunu biliyor. Şike delilleriyle ortada kimse kimsenin aklıyla dalga geçmesin.

BLOK
    Hemen sıkışınca blokluyorsun. Yaş kaç ? abuk sabuk hareketler.

• Graphic Violence G kullanıcısına yanıt
    Öncelikli olarak ben burda kimse otobüs olayını savundu diye bir şey demedim. Kimseye böyle bir ithamda zaten bulunmam. Ben demagoji yapmıyorum ki hali hazırda mevcut futbol sistemimize güvenim olmadığından artık eskisi kadar takip edip stres yaşamıyorum. Emin olun eşit şartlarda yarışmayı sadece siz istemiyorsunuz. Bunu bizde istiyoruz başka kulüplerde illa ki istiyordur. Ayrıca 6 yemesek bile kupa maçında 5 yemiştik hiçbir stad yakma durumumuz olmamıştı.

Otobüsçü ve tişört konusunda ise zamanlaması ve yapılanlar çok manidar. Nasıl ki maçlardan sonra resmi hesaplar göndermeli tweet atıyorsa o zamanlarda göndermeli pozlar verildi. Siz sanıyorsunuz ki o işler böyle tesadüfen falan oldu biz de nem kaptık. Bazen bir söz, bir fotoğraf, bir emoji gönderme içerebilir. Bunu sosyal medya uzmanları, şirket/şahıs iletişim danışmanları gayette iyi bilir.

Tişört içinde o tasarımda kullanılan şekiller ve çizimlerin neyi sembolize ettiğini ve nerelerde hangi durumlarda kullanıldığını grafikerler/animasyon işiyle uğraşan insanlar çok iyi bilirler. Geçmiş yıllarda çizgi filmler ve animasyonları izlediyseniz sizde bilirsiniz zaten.

Son olarak kin tuttuğumuz yok en azından kendi adıma bunu söyleyebilirim. Bu zamanlarda bu işlere harcayacak çok fazla boş vaktim yok. İyi forumlar...

• Bu konuya yorum atanların alayı gsli bu bile bu gerçeği gözler önüne seriyor.

neymiş gizli buluşmuşlar. nasıl bir gizli buluşmaysa herkesin haberi var.
    bir kişinin bir cümlesini cımbızlayıp onu karalamaya çalışmak da ne bileyim. fatih terimin şl için burada masada kazanılmıyor deyip galibiyet dahi almadan tekmelenmesi aklıma geliyor

gsli elemanların tek derdi fenerbahçe düşmanlığı. bu konudan ayrılmazlar. çünkü onları tatmin eden şey fenerbahçeyi kötülemek. kendi takımları şlde tokatlansın umurlarında değil. fenerbahçe'nin hakkı yensin de gerisi önemsiz bunlara göre.

gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır arkadaşlar. zamanı geldiğinde 3 temmuzla, otobüsün kurşunlanıp tüm takımın ölmesini isteyen güruhta, bize karşı canavar kesilip başka takımlara karşı koşmayan anadolu takımları da hesabını verecek. bu ülkenin en büyük sivil toplum örgütüne, atatürk'ün takımına, cumhuriyetin takımına hesap vereceksiniz.

ne mutlu türküm diyene
    ne mutlu fenerbahçeliyim diyene

hadi naş

• Lord Commander kullanıcısına yanıt
    Yani zamanında bize yapılan hareketler ne kadar yanlışsa şayet bahsettiğin olaylarda da kasıt varsa bence çok yanlış ve kendi takımıma yakıştıramadım ve kasıt varsa bunları savunmam zate mümkün değil ama ben kasıt olduğunu düşünmüyorum.

Türk futbolu maalesef toksik bir ortam lig toksik bir lig ama bu toksikliği yaratan biraz da camialar ve yöneticiler.

Ayrıca son dakika gelişmesi olarak yargıtay, Aziz Yıldırım'ın beraat kararını bozmuş. Yani şike tescillendi. Geçmiş olsun. Artık buna itiraz etmezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Graphic Violence -- 2 Ocak 2020; 18:56:50 >

• BU RUHU BİTİREMEYECEKSİNİZ, BU TAKIM FETÖYE İLK DARBEYİ VURMUŞ TAKIMDIR, CUMHURİYETİN TAKIMIDIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-078AFC984 -- 2 Ocak 2020; 18:58:8 >
  • Graphic Violence G kullanıcısına yanıt
    Kasıttır değildir ama bu tarz olaylarda kişiler ve kurumlar yaptıklarına dikkat etmeli. Bunu kimseyi ayırt etmeden söylüyorum kendi camiamda bunları yapmışsa benim bilmediğim o da hatalıdır. Ülke olarak zaten gerginiz birde bu tarz olaylarla iyice insanlar geriliyor.

Beraat bozma kararı “usul”den bozuldu. Yani “esas”tan bozulmadı. Dava süresi biraz daha uzayabilir ancak alınan esas beraat kararı aynen geçerli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Commander

Kasıttır değildir ama bu tarz olaylarda kişiler ve kurumlar yaptıklarına dikkat etmeli. Bunu kimseyi ayırt etmeden söylüyorum kendi camiamda bunları yapmışsa benim bilmediğim o da hatalıdır. Ülke olarak zaten gerginiz birde bu tarz olaylarla iyice insanlar geriliyor.

Beraat bozma kararı “usul”den bozuldu. Yani “esas”tan bozulmadı. Dava süresi biraz daha uzayabilir ancak alınan esas beraat kararı aynen geçerli.
    zamanında bir futbolcu çıkıp konuştu galatasaray şike yaptı dediniz

şimdi ortada çarşaf çarşaf kasetler var

yapmadık usulen diyorsunuz

usulen içinizi rahatlatıyorsunuz ama yemez

10 yıl geçmiş neredeyse 1 kuruşluk dava açamadınız zaten açamayacaksınız da
  • Ben Galatasaray lıyım kardeşim 2 sene önce futbolu izlemeyi ülkemizde bıraktım. Siyaset,mafya,inşaat, oto galeri, karı kız, alkol uyuşturucu gibi olaylar hep var ve 2010lardan sonra iyice arttı. Elle tutulur tek bir başarı yok. Hep boş laf, fair play kuralları, transferler ve daha niceleri. Bırak , rahatla ingiltere 2. Lig, Almanya ligi tertemiz ligler izle kafan rahatlasın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tavsiyem fazla Remy Martin içme

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.