Şimdi Ara

FENERBAHÇE'NİN BİTİRİLME OPERASYONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
5.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yattarali

Senelerdir anlatıyoruz ama aradan zaman geçince gsnin geçen sezon nasıl şampiyon yapıldığını kimse hatırlamıyor
    Nasıl şampiyon yapılmış Galatasaray? İlk devre 12 puanı yenilerek mi?

Kimden çalmış şampiyonluğu ayrıca? Her maç 1-0 1-0 hakemle giden Mhk ile 30 hafta yarışta kalan başakşehir mi? Küme düşen 2 takımdan fazla gol yiyen Beşiktaş'la Trabzon'dan mı? Küme düşmemeyi 4 hafta kala garantileyen Fenerbahçe mi?

Galatasaray şampiyonluktaki 2 rakibini net oyunla net skorlar yendi şampiyon oldu. Geçiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel yazmışşın kardeşim ben olayın şike olmadığıgı rıdvan dilmen aykut kocaman ve bir kişi daha vardı sanırım basbakanla görüşmeye gittiklerinde kesin emin oldum ve benimle tartısan bütün diğer taraftar grubu arkadaslarıma acıklama da bulundum bekleyin kardeşim başbakan bile birsey yapamıyorsa bu işte bişi var dedim sustum ve hakli cıktım. O melo olayı tam bomba zaten kım nasıl korkutulduysa adam dokunulmazlık vermısler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raz Muay

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Abi hadi ya aklınızca milleti korkutuyorsunuz.
  • Ben şunu anlamadım; ne yaptıysam fenerbahçe için yaptım, radar kuruldu ilk yakalanan fenerbahçe oldu, sahaya yansımadı vs. dendi sonra fetö kumpası denilerek toprak atıldı üstüne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 2 Ocak 2020; 11:34:14 >
  • Şike olayı %100 fetö kumpasıdır aksini iddia ediyor isen sende fetö.ye kanmış oluyorsun.
    Zamanında çok konuşuldu.
    İddia Korcanın kız kardeşine mini cooper araba alındı. Korcanın kız kardeşi yok. Alınan araba yok. Bunu ispat.
    Emenikenin para sayma görüntüleri vardı. Bu görüntüleri göster ispat et.
    Ayarlanmış maçların iddia kuponları vardı. Ekip fenerbahçenin maçı kazanacağını bildiği için önceden kupon oynuyordu. Bu iddia kuponlarını göster ispat et.
    Eğer ispat edemez isen sende fetöcülerin iddialarını destekleyen biri oluyorsun.
    Gaziantep maçında son dakika uzaktan şut ve direkten dönen topu Santos boş kaleye gol atıyor. Bu mu ayarlanmış maç. O top dışarı gitse maç bitecek be.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gülmek bedavayoutube
    Ali Koç Yine hakem dedi. Maalesef Kurgu bir lig
    https://www.youtube.com/watch?v=I02KlHg4pH8

Ali koç diyor kurgulanmış düzen diye :) Troll bu fb taraftarı cidden.

Melo futbol hayatında kaç kez kırmızı yemiş bir bakta ona göre konuş heryerde mi adamı var bunun adam sert oynuyordu ve sarı yiyip bırakıyordu gustavonun lıg basından beri es geçile en az 10 tane sarısını ve 3-4 taneside kırmızıya dönüşecek şekilde çıkarım ıstersen , ne yanı sımdı bu sende fb mı kollanıyor senın dedıgıne gore .. Melo profesyonel bir futbolcuydu hareketlerının sıddetını ve zamanını cok ıyı ayarlıyan bırı ıdı tıpkı gustavo gıbı tek fark gustavoda var varken verılmemesi şaşırtıcı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskin_yek -- 2 Ocak 2020; 11:58:46 >

• bu sene zaten olamıyacanızki istersen aziz yıldırımı getir başa :) Terim varken , düşük seviye ersun mu olacak şampiyon ...
  • quote:

Şike olayı %100 fetö kumpasıdır aksini iddia ediyor isen sende fetö.ye kanmış oluyorsun.
    Zamanında çok konuşuldu.
    İddia Korcanın kız kardeşine mini cooper araba alındı. Korcanın kız kardeşi yok. Alınan araba yok. Bunu ispat.
    Emenikenin para sayma görüntüleri vardı. Bu görüntüleri göster ispat et.
    Ayarlanmış maçların iddia kuponları vardı. Ekip fenerbahçenin maçı kazanacağını bildiği için önceden kupon oynuyordu. Bu iddia kuponlarını göster ispat et.
    Eğer ispat edemez isen sende fetöcülerin iddialarını destekleyen biri oluyorsun.
    Gaziantep maçında son dakika uzaktan şut ve direkten dönen topu Santos boş kaleye gol atıyor. Bu mu ayarlanmış maç. O top dışarı gitse maç bitecek be.
    Tamam zaten son 10 senede hepi topu 2 şampiyonluğunuz var. O yüzden 2011 şampiyonluğunu bu kadar çok savunmanızı normal karşılıyorum. O da olmasa son 10 senede sadece 1 şampiyonluğunuz olacaktı.

• Anlamadığınız nokta şu Fenerbahçe veya aziz Yıldırım ne yapmışsa Trabzonsporun fenerbahçenin rakiplerine teşviklerine karşı yapmıştır.
    Her hafta oynadığın takıma başka birileri gelip teşvik verip o hafta sana karşı sezonun futbolunu oynamaları sonra rakibine kolay teslim olmaları ne kadar adil? Bir değil iki değil her maç. Aziz yıldırım birşey yapmış ise al bu parayı bize yenil dememiştir. Maç kendi doğasında adil oynansın.
    Fenerbahçe gaziantep son dakika direkten dönen top gol oluyor. Ertesi haftalarda Trabzonspor gaziantep dakika 20 maç 3 0
    Fenerbahçe buca 3 1den geri dönülüyor. Ertesi haftalarda Trabzonspor bucaspor maçı buca 5 6 as oyuncusu kadro dışı küme düşen buca gençleri oynatarak geleceğe yatırım yapıyor! Herşeye rağmen son dakika buca beraberlik golünü atıyor hop santradan gol.
    Bursasporun fenere karşı ölümüne oyunu ve beraberlik. Sonraki haftalarda Trabzonspor güle oynaya bursasporu yener. Sivasspor maçını fenerbahçe kazandı ama sivas çok iyi oynadı. Trabzonspor sivas maçında yine son dakika santradan gol atar trabzonspor.
    O yıl trabzonspor veya başkaları sadece fenerbahçe şampiyon olmasın diye birşeyler yaptı. Öncesi sene bunu başardılar fenerbahçe şampiyon olmasın diye bursaspor desteklendi.
    Bu şekilde hangi takımın üzerine oynar isen o takımın şampiyon olma ihtimali çok düşük olur.

• Yukarıda yazdığım yorumda da söylediğim gibi. O yıllarda fenerbahçe şampiyon olmasın diye lige müdahaleler edildi.
    Öncesi sene bursaspor şampiyon yapılarak önü açılarak normal şartlarda alamayacağı galibiyetleri rahat şekilde alarak şampiyonluk potasında kaldı ve şampiyon oldu.
    Ertesi sene bunu trabzonspor için denediler. Alex olmasa o yıl asla şampiyon olamazdı fenerbahçe.
    O yıllarda beşiktaş galatasaray çok kötü dönemlerden geçiyordu.
    Fenerbahçenin bi nebze rahatlayacağı ve yarışta hep 1 adım ilerde olacağı zamandı.
    Şike kumpası ile fenerbahçe diskalifiye edildi. Ardından galatasaray trabzonsporun yıldızlarını alarak yükselişe geçti. Fenerbahçeye kumpas kurulmasa idi kadrosu dağılmasa idi Galatasaray aldığı yıldızlarla belki yine şampiyon olurdu belki olamazdı.
    İsmail kartallı dönem. Melo.nun dokunulmaz olduğu yıl. Herşeye rağmen fenerbahçe ligde lider. Rize maçı sonrası otobüs kurşunlanması.
    Otobüsün yanları arkası kurşunlanmıyor. Direk şoför kısmı kurşunlanıyor. Karadeniz gibi bi yerde bu otobüsün dağlık alanda yuvarlanması ve ciddi derecede yaralanmalara ve ölümlere sebep olacak bir olay bu.
    O olaydan sonra lig tatil edilmedi! Yabancı futbolcular ülkeden ayrılmak istemiş.
    Siz hala 2 şampiyonluk var diyorsunuz. Zaten konu şampiyonluk sayısı değil fenerbahçenin önünün kesilmesi sürekli. Haklı şekilde kazandığı penaltıları dahi sulandırıp rakiplerin oyuncularına çıkmayan kırmızı kartların konuşulmaması.

• quote:

Anlamadığınız nokta şu Fenerbahçe veya aziz Yıldırım ne yapmışsa Trabzonsporun fenerbahçenin rakiplerine teşviklerine karşı yapmıştır.
    Her hafta oynadığın takıma başka birileri gelip teşvik verip o hafta sana karşı sezonun futbolunu oynamaları sonra rakibine kolay teslim olmaları ne kadar adil? Bir değil iki değil her maç. Aziz yıldırım birşey yapmış ise al bu parayı bize yenil dememiştir. Maç kendi doğasında adil oynansın.
    Fenerbahçe gaziantep son dakika direkten dönen top gol oluyor. Ertesi haftalarda Trabzonspor gaziantep dakika 20 maç 3 0
    Fenerbahçe buca 3 1den geri dönülüyor. Ertesi haftalarda Trabzonspor bucaspor maçı buca 5 6 as oyuncusu kadro dışı küme düşen buca gençleri oynatarak geleceğe yatırım yapıyor! Herşeye rağmen son dakika buca beraberlik golünü atıyor hop santradan gol.
    Bursasporun fenere karşı ölümüne oyunu ve beraberlik. Sonraki haftalarda Trabzonspor güle oynaya bursasporu yener. Sivasspor maçını fenerbahçe kazandı ama sivas çok iyi oynadı. Trabzonspor sivas maçında yine son dakika santradan gol atar trabzonspor.
    O yıl trabzonspor veya başkaları sadece fenerbahçe şampiyon olmasın diye birşeyler yaptı. Öncesi sene bunu başardılar fenerbahçe şampiyon olmasın diye bursaspor desteklendi.
    Bu şekilde hangi takımın üzerine oynar isen o takımın şampiyon olma ihtimali çok düşük olur.
    Yalana bak o sene ikinci yarı 17 maçta 16 galibiyet 1 beraberlik aldınız. Kim dağıtmış paraları teşvik verdiler diyor birde

Tamam konuşmuyorum sinirim oynadı. Bu nasıl savunma

• Anlamada problem var sanırım. Eze eze yendik o 16 maçta galatasaray galibiyeti beşiktaş galibiyeti trabzonspor galibiyetide var. Galatasaray Beşiktaşı kendi evlerinde yendi fener. Eze eze yendik o maçları. Beşiktaş taraftarı 3 ister iken 4 yediler.
    Galatasaray beşiktaş trabzonspor maçı 3 ediyor. Gaziantepi son dakika direkten dönen top ile yendik etti 4. Bucasporu 3 1 geriden gelip yendi fener 5 oldu. Karabük maçını şans golü ile 1 0 yendik. 6 oldu. Sivas maçı iyi oynadı 4 gol attı takım yine son dakikalar kabus oldu 7. Eskişehir maçını 1 0 geriye düştük 3 1 aldık. O maç eskişehirin direkten dönen topu var o gol olsa maç dönmeyecek. Oldu 8.
    16 galibiyette puan kaybı muhtemel olan maçların yarısını bu şekilde kazanmış fener. Hala yok 17de 16
    Trabzonsporda 17de12 yapmış.Fenerbahçe puan olarak yakalayınca Son 11 maçın 10unu kazanmış aynı şekilde.
    Son dakika son top direkten dönen topun gol olması ile alınan galibiyete dahi şike diyen fetönün iddialarını dillendirenlerden ne beklersin zaten.

• miskin_yek kullanıcısına yanıt
    Hocam yalnız Fatih hoca Belhanda ve S8 ısrarından vazgeçmezse olacağı o.

• yattarali Y kullanıcısına yanıt
    rize maçı ve alanya maçı aç bunları tekrar izle gs nasıl şampiyon olmuş anlarsın bu gs lilerin hepsi neden böyle anlamıyorum siz önce var kayıtlarını açıklayın
  • o zaman fenerbahçe ts yi yendi gs yi yendi bjk yi yendi mantıken sizde satın almış oluyor fner 17 de 16 yapınca dimi ama sana beyin lazım dostum
  • miskin_yek kullanıcısına yanıt
    dostum sen bide melonun brezilyada oynadığı maçları izle tamam mı ozaman anlarsın kaç maç kırmızı yediğini
  • matea3535 kullanıcısına yanıt
    Bunda anormal bir şey yok ki ? Tek bildiğiniz şey derbi kazanmak zaten. En kötü halinizle kümeye oynarken bile derbilerde mağlubiyet almadınız bunda şaşılacak ne var ki ?

Diğer maçları fixlersen birtek derbilerde gereken eforu gösterirsin olur ve biter. Fb ne zaman derbilerde sıkıntı yaşamış Allah aşkına. Asıl sıkıntınızın anadolu klüpleri ve özellikle deplasmanlar olduğunu herkes biliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Graphic Violence -- 2 Ocak 2020; 13:57:33 >
  • matea3535 kullanıcısına yanıt
    Baktim 1 tane kirmizi yemis nedir yani bu mu tezin

• yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.