Şimdi Ara

FENERBAHÇE'NİN BİTİRİLME OPERASYONU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
5.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şike yaptığı halde yapmadı diyen hangi takımın taraftarı olursa olsun muhattap alınmaz. Anırdı diyor sizden ala anıran mı var gördük fenerin durumunu feneri bitirme ne sen kimsin ki seni bitirsinler ? Adam kendini nimetten sayıp bitiriyorlar diyor ulan en zengin takımsın harcadığın paranın haddi hesabı yok bitiriyorlar demeye utanmıyor musun ?
    Taraftar da değil holigansın. Holiganlar için de ne söylenir anladın 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tff başkanı Fenerbahçe yöneticisi, mhk başkanı bizzat başkanınızla iş yapan bir iş adamı :) Kim kimin önünü nasıl kesiyor anlamıyorum ? :)

Fetö muhabbeti yapıldı, güya Galatasarayla bağlantısı varmış bu terör örgütünün :) Bu ülkeden temizlenmeye başladığında en çok kim şampiyonluk gördü ? En az kim gördü ?

Bu konuyu açan arkadaş fazla fb tv izliyor diye düşünüyorum, hayatı fazla kendi penceresinden takip ediyor ve ona göre yorumluyor. Muhabbetlere bak, ya fenerbahçelisin ya fenerbahçe düşmanı :) Daha senin başkanın ağzından Fatih Terim ismini düşürmüyor kardeşim ? :)

3 Temmuz sürecinden sonra bu ülkede neler oldu, hangi kurallar değişti kimsenin haberi yok galiba ? :) Galatasaray 2 sezon şampiyonluk görünce, hemen yabancı kuralı ortaya atıldı ne mantığı ne derinliği olmayan saçma sapan bir kural :) En çok kim zarar gördü ? Galatasaray....

Bu ülkede her takıma haksızlıklar yapılmıştır, tek mağdur tek güçlü yoktur fakat böyle niyetler üzerinden uçuk düşüncelere sahip olmak, iyi bir hayal gücü ister...

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Tff başkanı Fenerbahçe yöneticisi, mhk başkanı bizzat başkanınızla iş yapan bir iş adamı :) Kim kimin önünü nasıl kesiyor anlamıyorum ? :)

Fetö muhabbeti yapıldı, güya Galatasarayla bağlantısı varmış bu terör örgütünün :) Bu ülkeden temizlenmeye başladığında en çok kim şampiyonluk gördü ? En az kim gördü ?

Bu konuyu açan arkadaş fazla fb tv izliyor diye düşünüyorum, hayatı fazla kendi penceresinden takip ediyor ve ona göre yorumluyor. Muhabbetlere bak, ya fenerbahçelisin ya fenerbahçe düşmanı :) Daha senin başkanın ağzından Fatih Terim ismini düşürmüyor kardeşim ? :)

3 Temmuz sürecinden sonra bu ülkede neler oldu, hangi kurallar değişti kimsenin haberi yok galiba ? :) Galatasaray 2 sezon şampiyonluk görünce, hemen yabancı kuralı ortaya atıldı ne mantığı ne derinliği olmayan saçma sapan bir kural :) En çok kim zarar gördü ? Galatasaray....

Bu ülkede her takıma haksızlıklar yapılmıştır, tek mağdur tek güçlü yoktur fakat böyle niyetler üzerinden uçuk düşüncelere sahip olmak, iyi bir hayal gücü ister...
    Hocam sonunda yorum attınız aylar sonra. Özledik sizin bu güzel yorumlarınızı

• Şike yaptığı için Beşitaş kupayı iade etti demişsin.O zaman Fb'nin şike yaptığını doğruluyorsun.Sizde Ts'nin şampiyonluğunu geri verin.
  • Fenerbahçeye Çok büyük oyunlar oynanıyor.Aziz Başkan Zamanında FETÖ Terör Örgütüne direndi ona operasyon yaptılar başını yaktılar.Şimdide aynı Fenerbahçeyi bitirme operasyonunu başkaları yapıyor veya kripto olarak kalmaya devam eden Fetöcülerin işide olabilir.Cumhurbaşkanının Koyu bir Fenerbahçeli olduğunu biliyorum umarım bu sefer kurda kuşa yem etmez arkasında durur klubün.Fenerbahçeye sadece futbol olarak bakmayın Fenerbahçe demek bu ülkenin Sporcuları ve Camiası demektir.Türkiye Bugün Her Türlü Spor Dalında bu kadar başarılı olmasının ve ilerlemesinin en büyük aktorü Fenerbahçedir ve halada Her türlü spor dalında ülkemizi temsil eden yetenekli sporcular yetiştirmeye devam etmektedir işte bunuda yok etmeye çalışıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 3 Ocak 2020; 16:27:37 >
  • gece yarısı alel acele verilen bir kararı meclisten geçirdiler
    işlenen suçlardan kurumlar değil şahıslar sorumludur
    amaç fenerbahçenin küme düşürülmesini önlemek
    fenerbahçeli seçmeni sandıkta karşısına almamak güzel taktik
    aziz yıldırım kendi demedi mi ayrıca ben şike yaptıysam kendim için yapmadım fenerbahçe için yaptım diye
    uefa dan cezada cabası daha ne kumpasmış 3 temmuz destanıymış anlatıyorsunuz
  • :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceratosaurus -- 3 Ocak 2020; 19:3:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir bitiremediler sizi be...

Vizyonsuz, futboldan anlamayan, har vurup harman savuran kulüp başkanları
    Çağdışı futbol oynatan Teknik direktörler
    Kendileri herşey den büyük gören Futbolcu tayfası
    Futbol kültürü olmayan taraftarlar olduktan sonra

Yok UEFA bizimle uğraşıyor yok Fifa yok federasyon yok Mhk bahane çok sallayın.Başarız olduk demek yok hemen birileri bizimle uğraşıyor.

Sadece fb hakkında konuşmuyorum genel Türk kulupleri hakkında konuşuyorum...

Biliyorum bu objektif ve duyarlı yorumumdan bile rahatsız olacak, içeriğini anlamayacak körü körüne fanatik arkadaşlar olacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 3 Ocak 2020; 21:36:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raz Muay

Şike olayı %100 fetö kumpasıdır aksini iddia ediyor isen sende fetö.ye kanmış oluyorsun.
    Zamanında çok konuşuldu.
    İddia Korcanın kız kardeşine mini cooper araba alındı. Korcanın kız kardeşi yok. Alınan araba yok. Bunu ispat.
    Emenikenin para sayma görüntüleri vardı. Bu görüntüleri göster ispat et.
    Ayarlanmış maçların iddia kuponları vardı. Ekip fenerbahçenin maçı kazanacağını bildiği için önceden kupon oynuyordu. Bu iddia kuponlarını göster ispat et.
    Eğer ispat edemez isen sende fetöcülerin iddialarını destekleyen biri oluyorsun.
    Gaziantep maçında son dakika uzaktan şut ve direkten dönen topu Santos boş kaleye gol atıyor. Bu mu ayarlanmış maç. O top dışarı gitse maç bitecek be.
    Kumpas olmadığını kimse söylemiyor zaten sizin savunmanızda tamamen bunun üzerine kurulu aziz yıldırım kendini şike yapmadım diye savunmadı fetö terör örgütüdür bunlar beni usulsüz dinleyip bize kumpas kurmuştur o yüzden deliller geçersizdir dedi şike bal gibide yapıldı madem bu kadar alnınız aktı neden tapeler halka açıklanmasın yok edilsin dediniz veya bu kumpastı ortada delil yoktu fifa kafasına göre cezamı verdi ? toplumda infial olmasın diye ceza falan almadan ülke içinde yırttınız bunu akıl sahibi herkes biliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 3 Ocak 2020; 21:18:30 >

• Fanatik Galatasaraylılar Saldırıya geçmiş yine hemen.
  • Fener o sezon 17 de 16 yapmış. Şimdi üst üste 2 maç alamıyor. Halen daha şike yok diyorlar. Beyin bedava

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstedikleri gibi hakaret ve iftirada bulunan rakip takım üyeleri neden ana konudan uzaklaştırılmıyor? Burası onların konusu ise başında niye Fenerbahçe yazıyor. Değiştirin konunun adını, gidelim ya da onlar gönderilsin. Kendi konularından daha çok buradalar.

• Şöyle konulara bitiyorum.
    Galatasarayliyim galatasaraylilarda en dandik futbolu oynadığında şu yola basvurunca deli oluyorum.
    Bu siyasetçilerin herşeyi berbat ettikten sonra dış mihraklar diye başkalarını suclama ile aynı şey.
    Senin takımın suçlu, suçunu gizlemek içinde oynayamadigi için de başkalarına suç atiyor. Konu bu kadar basit.

• ReflexAction kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hangi takımı dinler isen delilleri belli bir yönde toplar isen kumpas kurmak ister isen Fenerbahçenin başına gelen her takımın başına gelebilir.
    Beşiktaşta aynı suçlar ile suçlanıyor idi peki onlar neden Fenerbahçe gibi muamele görmedi? Trabzonspor ile ilgili deliller neden örtbas edildi?
    Fetö teröristlerinin futbolculara yöneticilere itiraf et serbest kal yaklaşımı ne kadar adaletli? Madem adamlar suçlu suç işlemiş neden bu teklif yapılıyor?
    Davanın ilerleyen seyrinde içerde sadece aziz yıldırım ve bir kaç kişi kaldı. Sağlam delilleri olan bir davada bu mümkün mü? Yani fenerbahçe 5 6 takıma şike teklifi edecek ve yapacak sadece aziz yıldırım fenerbahçe yatacak.
    Sadece fenerbahçeyi takip edip delilleri sadece fenerbahçe aleyhine düzenleyip topluma cambaza bak taktiği yapıldı.
    Trabzonsporun diğer takımların yaptıkları gizlendi.
    Fenerbahçeye bu kumpası kuran uçurumun kenarında otobüsünü kurşunlatan fetö teröristleri sence fenerbahçenin lehine olan delilleri yok edip trabzonsporun veya diğer takımların yasa dışı işlerini yok edemez mi? Bu kumpası kuracak kadar terörist olanlar bunu mu yapmayacak.
    Bu kumpas önce ki sene bursanın şampiyon olduğu yıl fenerbahçe şampiyon olsaydı o zaman yapılacaktı.
    Bak madem tüm bunlara inanıyorsun doğrucu davutsun defalarca şike yaptığı kanıtlanan porto.ya neden herhangi bir ceza uygulanmadı? Sadece 6 puan silinip şampiyonlar ligine alındı.
    Adamlar yine geçen sezon şike yapmış. Estoril maçının ikinci yarısı için.
    Lyon şampiyonlar liginde şike yaptı açık açık.
    Sonuç bunlar ceza yemez iken kumpas kurulduğu açık olan Fenerbahçe ceza yiyecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu takım işallah batar. Vergiler daha az boktan yerlere harcarlar.

• Önceden futbol diye bir spor vardı ülkede siyasetten çok spor konuşulurdu. İşim gereği çok insanla muhattap oluyorum kimse futbol muhabbeti yapmıyor. Ülkede fener bitmişmiş. Ülkede futbol bitti. Borçlarından dolayı iflas verseler tam olacak.

Önceden lig tv alıp izlerdim. Tribünler de çoşku heyecan vardı. Belki para daha azdı. Ama avrupada daha başırılı idik. Çünkü ruh vardı. Şimdi bu spor reklam aracına dönüştü. Adam aylık 100 tl ye lig tv satıyor. Ulan kombine kaç para?

Feneri bitirecek birileri varsa o da vasıfsız yöneticilerdir. Aziz yıldırımın beceriksizliğini tüm fb liler çekmişti. Şimdi de aynı olay başka yöneticiler tarafından yapılıyor. Borcundan şu 3büyükler batsada gerçek futbola geri dönsek. Parasız ama kalpten

• Fenerbahçe nasıl aklandı abi dalga mı geçiyorsun? Sadece ‘büyük’ kulüp olduğu için kayırıldı ve TFF den ceza almadı. UEFA CAS hepsi verdi size cezayı onun için aklandık deme kardeşim

• Türkiye'de adalet olsaydı, çoktan cezanızı alıp hakkınızla yukarı çıkmıştınız. Bu sürecin uzaması Fenerbahçe'ye daha çok zarar verdi, kimse farkında değil.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.