< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orjin Carnibor -- 26 Şubat 2020; 22:6:35 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orjin Carnibor -- 26 Şubat 2020; 22:6:35 > |
Doğru diyon, UEFA kupamiz var.
Süper kupamiz da var. 4. yıldızı da takali 3 sene oluyor. En çok şampiyonluk, kupa, avrupa tecrübesi, ne ararsan bizde. Sahi biri ezeli rekabet mi dedi? |
fenerin ahı gitmiş vahı kalmış. oyun falan oynamadılar. klasik anadolu takımı gibi maçı oynatmamaya çalıştılar. ben böyle çikef fb izlememistim. fakat FATİH TERİM AYAR VERDİ. ersun'un yüz ifadesini görmediniz mi ?
|
biz sizi 6-0 yendik
yuroligde şampuanlık bayan voleybolda canavarız kürek takımımız muhteşem gibi gibi şeyler göreceğiz yakında. |
6-0 var işte. Bi 50-60 sene daha konuşurlar
|
"yıkanınca lacivert solmuyor" falan diyecekler ben ondan korkuyorum.
|
Fenerbahçe bir futbol kulübü değil bir SPOR KULÜBÜDÜR. Bir de şey vardı eskilerden, “Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte; adı konamaz.”
|
senin gibilerini gördükçe 2 kat keyifleniyorum.
Ama ilerleme var elbette stadı yakmadınız. |
- Fenerden fazla şampiyon olunacak, olundu.
- 4. yıldız takılacak, takıldı. - Taraftar sayısı feneri geçecek, geçti. - Stadyum fenerden büyük olacak, oldu. - Feneri fenerin sahasında yenecez, yendik. - Feneri 6-0 yeneceğiz, YÜKLENİYOR...... |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|