Şimdi Ara

Fenerbahçe'nin en şanssız oyuncusu (Güiza DEĞİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bence Semih Şentürk'tür.Hoijdonk,Anelka,Kezman,Güiza hepsinin arkasında yedek bekledi hatta gol kralı bile oldu.Ancak bu sene herkes onu santraforda beklerken Gökhan Ünal çıktı ve ardından bir yabancı forvet de gelecek.Şimdi size soruyorum.Önüne gelen 10 topun 9'unu aut'a atıp da yıllık 3.5 milyon euro kazanan Güiza mı şansız yoksa Semih Şentürk mü?

• fakelerden kurtulmanın yolu yokmu?
  • Bunca sene yedek kaldı kalmasına ama bir kere de Fener'den ayrılmayı göze alsaydı ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1299

Bunca sene yedek kaldı kalmasına ama bir kere de Fener'den ayrılmayı göze alsaydı ya.

nokta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismaiIovic

Bence Semih Şentürk'tür.Hoijdonk,Anelka,Kezman,Güiza hepsinin arkasında yedek bekledi hatta gol kralı bile oldu.Ancak bu sene herkes onu santraforda beklerken Gökhan Ünal çıktı ve ardından bir yabancı forvet de gelecek.Şimdi size soruyorum.Önüne gelen 10 topun 9'unu aut'a atıp da yıllık 3.5 milyon euro kazanan Güiza mı şansız yoksa Semih Şentürk mü?

Haklisin
  • semihin artık kalıplaşmış bir futbolu var semihin kendiside biliyor yıllardır aynı şekilde oynadığı için ilk 11 de oynayamıyo ilk 11 çıktığı maçlara bakın çoğunda golü yok gitse yurt dışına başarısız olucaktı bunu kendiside biliyor ve oturduğu yerden iyide para alıyo
    bence bu kadar oturduktan sonra keyfini bozmasın
  • İsmailovic'di önceki nick'in senin değil mi. Niye fake aldın ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sende öğrenemedinmi fake üyelip alınmayacağını læ
  • feykler arttı nedense
  • Takımımda iki tane forvet varsa ve sistem tek forveti gerektiriyorsa ve bu iki kişi de Güiza ve Semih ise hiç düşünmeden Güiza'yı seçerim.
  • bence uğur boral
  • semih en son ne zaman güzel bir gol attı ,vay be adam cidden iyi golcü dediğimiz?
    su an normal sartlar altında oynaması lazım guiza yokken ama cok formsuz, anca topu tutuyor pas atıyor
  • Ben bu işten şüphelemeye başlaım artık arkadaş. Ümit Karan da GS'de olmadık işler yapar ama milli takıma alınmazdı. Semih yıllardır yedek. O kadar teknik direktör değişti hala yedek. Ya yönetim yedk bıratırıyor (geçn sene yönetimin yedek bıraktığı kesin) ya d kendisiyle alakalı bir prolem var.
  • Bırakın ya.Adam kulübeden oyuna girip en fazla golü atan oyuncuydu.İlk 11'de oynayamıyor diyenler var.Öyle bir şey olamaz.Yazık oldu .Semih için bir GS'li olarak üzülüyorum.Keşke gitseydi başka bir takıma.Yurt dışında da başarılı olacağına inanıyorum.
  • Ben bu adamın 90 dakika topçusu olduğuna inanmıyorum.Yedekten gelip gol kralı olması, ilk 11 başladığı çoğu maçta vasatı aşamaması...
  • Semih'i Aragones yaktı. Euro 2008'de 3 gol falan atmıştı ve sanırım 24-25 yaşındaydı tam transferlik yani. Semih o performansla avrupaya gitmeliydi ama o Fenerbahçe'de Aragones yüzünden yedek kaldı, yazık oldu.
  • Guizaya verilen şans semihe verilseydi daha yararlı olacağı kesindi ama Gökhandan iyi değildir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.