Alex e oy veren ultra zeki arkadaşı bi görmek isterdim
atraksiyon yapmak istemiştir.
quote:
Orijinalden alıntı: FeArLeSs1907
bilica,güiza,baroni,dia
Niang'da yetersiz geliyo bana göre daha iyi bir forvet alınabilir avrupa için.
Dia neden gönderilmeli?
Bence; Yobo, Baroni, Santos ve Bilica.
En başta Baroni ve Santos gönderilmeli. Güiza ve Bilica da işe yaramazlar artık. Dia'dan da çok umutlu değilim, o da gidebilir. Stoch çok sempatik geliyor bana. Gitmesin o.
quote:
Orijinalden alıntı: 06 AMT 71 Dia neden gönderilmeli?
Cok sakatlaniyor
stoch->21 yaşında chelsea altyapısından yetişmiş çok kolay adam eksiltebilen bir oyuncu ve bu ayarda avrupada kaç oyuncu var ? fenerbahçeli olupta bu oyuncunun gitmesini isteyenler neyini beğenmiyor ve yerine kim getirilebilir ? dia->23 yaşında forvet olarak ve kanatlarda oynayabiliyor hızlı seri şekilde adam eksiltebiliyor bence şut tekniğini biraz geliştirirse rahatlıkla ilk 11 de şans bulabilir santos->yetenekleri konusunda söylenebilecek birşey yok eğer iyi bir alıcı bulunursa satılabilir yoksa dünya çapında bir solbek kolay bulunmaz yobo->Çok sevdiğim bir oyuncu ama bence oraya bir türk transferi yapılmalı tabi bonservisi alınırsa da yanlış karar olmaz alex-> lugano-> niang->gs maçından önce mükemmel bir performansı vardı o maçtan sonra bir düşüş yaşadı bence gs maçından sonrada fena oynamadı ama gs maçından önceki performansı o kadar iyidiki bu performansını beğenmedik tabi kötü oynadığı maçlarda vardı bence kalmalı
Bilica Baroni Guiza...
Alex 3% (5) - (Oy verenler; Rüştü, Zapata, Suleymanou, Özden, Ömer Çatkıç)
quote:
Orijinalden alıntı: Fenerbahçe SK
Alex 3% (5) - (Oy verenler; Rüştü, Zapata, Suleymanou, Özden, Ömer Çatkıç)
6 oldu hocam
Santos'u beğenmeyenin futbol bilgisine şaşıyorum..Barcelona'da izleyince bunu nasıl sattık dersiniz eminim..Barcelona'nın defansında ben de oynasam göze batmam, ofansif özellikleri olan defans adamlarıyla başarıyorlar yüzde 70 topla oynamayı..En iyi savunma ataktır, bu yüzden Santos giderse ŞL'de solda ciddi sıkıntımız olacak..Bunun dışında gitmesi gerekenler Baroni, Guiza ve Bilica..Yobo'nun yerine de türk bulabilirsek orta alana 1 yabancı hakkımız oluyor ki bence Yobo kadar kaliteli türk defans süper ligde rahat bulunur..
Eğer şampiyon olabilirsek ;
Defansa mutlaka sağlam biri transfer edilmeli.Yobo'yu seviyorum ama bazen bomba hareketler yapıyor yüreğimi ağzıma getiriyor maçlarda.. Santos kesinlikle satılmamalı.FB'de 2 sene daha kalsın , ŞL'nde 3 maç oynasın 25 milyon euro'dan aşağı etmeyen bir futbolcu olacak. Lugano'suz FB düşünemiyorum.Mutlaka kalmalı. Stoch ve Dia , artılı yabanacı kontenjanının değişmeli fertleri olacak.İkisi aynı anda forma giymeyecek.Hangisi formda ise kadroda o yer alacak. Şampiyon olursak , ŞL'nde Dia çok iş yapabilir. Niang , bir sene daha zaten kalacak , sonrası için ona alternatif bakmak lazım. Alex önümüzdeki senenin de tartışmalı adamı olacak , koşmayacka ama skora direk etki edecek.
Kuşkusuz gitmesi gerekenler Guiza Bilica Baroni (Yalnız Baroni Türk olsa mesela gitmesine gerek kalmayabilirdi)
Yobo' nun yerine Türk bulabilirsek gitsin yazmışsınız arkadaşlar. Yobo da kalsın yazmanız yeterli olurdu bence. Çünkü bizim defansın ortasında oynayabilecek bir Türk Stoper yok hiç bir takımda.
İlla bir Türk olacaksa Bekir denenmeli. Bekir'e zaman zaman kızıyoruz ve iyi oyuncu değil diyoruz da adam geldiğinden beri sağ kanatta oynatıldı. Daum da Aykut hocada inatla şu adamı kanatta oynattılar. Stoper oynadığı 3 maç var ve o maçlarda yerine oynadığı oyuncuların boşluğunu çok iyide doldurmuştu. Ama asla sağ kanatta oynatılacak oyuncu değil. Stoper oynamayacaksa Bekir zaten gitmeli bu takımdan.