Şimdi Ara

Fenerbahçe Tribünü Birbirine Girdi!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İBRAHİM GÜMÜŞTEKİN AĞABEYİMİZİN, FENERBAHÇE KAMUOYUNA DUYURUSUDUR!
    Dün akşam oynanan Fenerbahçe Ülker-Regal Barcelona maçında kontrolümüz dışında ve tasvip etmediğimiz bazı olaylar gerçekleşmiştir.
    2001 yılında Migros Tribünü'nde, Fenerbahçe'nin menfaatleri doğrultusunda "Hep Destek, Tam Destek" sloganıyla yola çıkarak kurduğumuz Genç Fenerbahçeliler oluşumunun bir bölümü, şu an yola çıkış felsefesini inkar edercesine yaptığı protestolarla adeta Fenerbahçe düşmanlarının ekmeğine yağ sürmektedir. Yola çıkış felsefesi "Hep Destek, Tam Destek" olan grubun böyle bir çelişki içerisinde bulunması, Anadolu Yakası GFB olarak bizleri fikir ayrılığına itmiştir. Fenerbahçe'mizin tüm branşlarda yolunda emin adımlarla ilerlediği şu dönemde protestonun yeri ve zamanı olmadığına yönelik duruşumuzdan rahatsız olan GFB grubunun sözde lideri bugün bize yönelik çapını ve haddini aşan bir deklarasyon yayımlamıştır.
    Yayımlanan deklarasyonda "Bizleri tanıyan herkesin düşünceleri net olsa da..." şeklinde belirtilmiş. Biz, bu grubu sadece Fenerbahçe menfaatleri için savaş verecek bir grup olarak kurmuştuk, fakat bu güzide grup, sözde liderinin -Fenerbahçe'ye hizmet etmek bir yana, zarar vermek için çaba sarf eden- bazı büyüklerinin güdümüne girmesiyle amacından sapmıştır.
    Yeri gelmişken genç kardeşlerimize GFB'nin tarihinden bahsedeyim biraz. Çünkü sözde lider, benim egolu bir insan olduğumdan bahsetmiş bildirisinde. Eğer bizde ego olsaydı bu kardeşimiz bu tribüne çıkamazdı, o tribünde onun yerinde Dede İsmail, Pepe Metin veya o konuma layık olan diğer arkadaşlarımız olurdu. O sözde liderin yandaşları bilsinler ki biz derneği kurarken A'sından Z'sine her şeyiyle birebir ilgilendik, her adımında maddi-manevi emek verdik. Gün oldu sırtımızda koltukları taşıdık derneğimiz için, ama hiçbir zaman kendimizi öne çıkarmadık, her zaman mütevazılığımızı koruduk. O yüzden bizim emeklerimizle, desteğimizle, çevremizle, gücümüzle, ağabeyliğimizle hazıra konanlar şunu bilsinler ki burası kimsenin babasının çiftliği değildir. Herkes haddini bilsin, aklını başına toplasın!
    Şimdi bu sözde lider, demokratik haklardan bahsetmiş. Demokratik hak, takım 3 kulvarda yarışırken, maç devam ederken, takım kupa kaldırırken, şampiyonluk yolunda deplasmanda mücadele ederken yersiz protestoyla takıma zarar verip sporcunun psikolojisini bozarak olmaz. Taraftar görevini yerine getirir, bunun muhasebesi sene sonunda yapılır. Bir memnuniyetsizlik varsa taraftar tepkisini o zaman gösterir, muhalefet ortaya çıkar ve eleştirisini yapar, ama neticede karar mercii Fenerbahçe kongresidir. Demokratik eylemde bulunduklarını savunan bu arkadaşlar, Bursaspor'a şampiyonluğu kaybettiğimiz Trabzonspor maçı bitiminde, maraton tribününde istifa çağrısı yapan münferit taraftara neden saldırdıklarını, bunu hangi demokratik anlayış çerçevesinde yaptıklarını kamuoyuna izah etsinler. Şimdi hakarete varan tepkilerle eleştirdikleri Fenerbahçe Başkanı'ndan o zaman demek ki gayet memnundu bu arkadaşlar.
    O sözde lider şunun da idrakına varsın ki Anadolu Yakası GFB'yi sadece bir yakadan ibaret olarak görüyorsa büyük yanılgı içerisindedir. Gerek Asya ve Avrupa Yakası olarak istanbul içinde, gerekse Anadolu'da GFB'nin nasıl kurulduğunu, bu hale nasıl geldiğini bilen kardeşlerimiz, bizlere olan inançlarıyla sürekli bizimle iletişimdedir.
    Şeref, onur, haysiyet gibi kelimelerse bu sözde lidere çok ağır gelir. Bu kelimeleri kullanmaktan çekinmeyen bu arkadaş, kendisnin şerefini, onurunu kurtardığımız günleri unutmasın. Ayrıca şereften, onurdan bahseden bu sözde lider, kendisine çapulcu denilen televizyon programına henüz 1 ay bile geçmeden hangi yüzle bağlandığını izah edebilecek midir?
    Kardeşi kardeşe vurdurmak tabirine takılan bu arkadaş açıklamaları yaparken sanırım akıl tutulması yaşıyor ya da yanlış yönlendiriliyor. Zira bir spor programında bunu kendi beyan etmiştir.
    Haddini çok aşan bu deklarasyon şunu göstermiştir ki bir yerlerden aldıkları talimatlarla Fenerbahçe'mize zarar verecek davranışları yapmaktan çekinmeyenler karşılarında dik bir duruş gördüklerinde öfkeden deliye dönmüşler ve zavallıca tehditlerde bulunmaya başlamışlardır. Benim Allah'tan başka kimseden korkum olmaz, bunu en iyi bilenlerden biri de bu sözde liderdir. Cahilce dikte edilen bazı sözleri bu sebeple kale almama gerek bile yoktur. Rasululallah (s.a.v) buyuruyor ki: "Kim susarsa kurtulur." Bu arkadaşa da tavsiyem bu yöndedir; susmalıdır.
    Bu arkadaşın nezdinde Fenerbahçe'ye zarar vermek isteyen herkes ve hatta Fenerbahçe düşmanları şunu bilsinler ki ben ve arkadaşlarım Allah ömür verdiği sürece her zaman, her türlü oyunun, tezgahın karşısında olmaya devam edeceğiz. Bundan rahatsızlık duyan varsa elinden geleni ardına koymasın.
    Yirmi seneden beri her türlü desteği verdiğim kardeşim, büyük bir nankörlük, vefasızlık ve gaflet içine düşerek kendini kaybedip "Ne ölüme, ne dirime..." tarzı söylemlerle bunca yıl kendisine verilen tüm emekleri, değeri bir çırpıda inkar edebilmiştir. İyi günler olsun, kötü günler olsun benim için paylaşılanların hepsi değerlidir. Nankörlük ve vefasızlık kavramları bana uzaktır, ama kim ne yaparsa kendisine yapar. Allah, bu kardeşimin yolunu açık etsin. İnşaallah bundan sonra dünyalık uğruna edindiği yeni ağabeyler, bizleri aratmaz.
    İbrahim Gümüştekin
    İstanbul Anadolu Yakası GFB

www.anadoluyakasigfb.com

• Bu amigoların manifestolarına hastayım. Dünya futbolunda sadece bizim ülkemizde vardır böyle bir saçmalık.
  • Sanki devlet yönetiyolar. Demeçler falan. Alt tarafı taraftar grubusun. Git takımını destekle, maçınız izle, yapıyosan organizasyonunu yap. Bu demeçler bildirgeler manifestolarla ne yapmaya çalışıyo bunlar? Artist alayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Sanki devlet yönetiyolar. Demeçler falan. Alt tarafı taraftar grubusun. Git takımını destekle, maçınız izle, yapıyosan organizasyonunu yap. Bu demeçler bildirgeler manifestolarla ne yapmaya çalışıyo bunlar? Artist alayı.

Bizim uA'da bunlar gibi. Yönetime bile atar yapan bildiriler yayınladılar zamanında. Bu canavarları yönetimler yarattı maalesef. Özellikle Gfb konusunda Aziz Yıldırım'ın suçu çok büyük. Sefa'nın altına zamanında Porsche çekenler şimdi o yarattıkları canavarla yüzleşmeyi de bilecekler. Ben olsam bu adamları staddan içeri sokmam.
  • Eskiden "oraya geliriz hepinizi bilmem ne ederiz" diye korku salarlardı. Şimdilerde kanunlar falan hep aleyhelerine gelişti ki iyi oldu... Yapabildikleri tek şey küçük Emrah gibi beleş ac(j?)itasyon...
  • Sıktı bunlar artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz bu filmi gördük...
  • Bu yapılanlar çok çirkin yalnız, kendi evimizde 39 sayı fark yediğimiz maçın sonunda "Aziz Yıldırım Oley" diye bağırmak hangi aklın hizmetidir. Yazıklar olsun. Bunlar Fenerbahçe'ye zarar gelmesinin değil, Aziz Yıldırım'a zarar gelmesinin derdinde...
  • Bu ne lan , sanırsın NATO'nun başındalar.Alt tarafı taraftar grubusun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: True Religion

Bu ne lan , sanırsın NATO'nun başındalar.Alt tarafı taraftar grubusun.

• Düşün birbirinize, yeyin birbirinizi. Tribünleri rahat bırakın yeter
  • GFB bozuntularını sevmem, seveni de sevmem..
  • şu gfb bitse de kurtulsak
  • Bu adamın başına gelecek bela yakındır.

• Bunlar kim lan yıllardır tribüne giderim daha böyle bir grup duymadım, birde çok önemliler gibi bildiri hazırlamışlar
  • Gfb denen (g nin açılımımı bilmiyorum benim hakkında bir fikrim var ama buraya yazamam) rant oluşumu bir an önce kökü kazınmalı. Görüntüler inclensin hiçbir organizasyona alınmasın. Terbiyesiz herifler mersin maçında takım önde yönetim istifa diyorlar. Siz Fenerbahçelimisiniz be anca içi eçmiş bayık tezahuratlar kendi aralarında şakalaşmalar ve o iğrenç tezahuratı apmayanlara saldırmayı bilirler. Birde başlarındaki rantçı abileri varki adam Fenerli bile değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • su antuyla gfb ye acaip uyuz olmaya basladim ya elestirinin de bir dozu var bunlar icimizdeki irlandalilar bence a.y ma tepki gostercez diye takima zarar veriyorlar bunlari stada almamak lazim

• Hayatın her dalında gruplaşmalar zarar verir (karından çok)
  • Şu grup rezilliğinden tamamen kurtulsak yemin ediyorum bu olan olayların hiçbiri olmaz futbolda. Bunu her takım için söylüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.