Şimdi Ara

Samsun maçına biletsiz çocuk sokmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bizim yeğeni bu maça sokabilir miyim biletsiz? Daha önce deneyen var mı Türk Telekom Arena'da? Sorun oluyor mu? Teşekkürler.

• Kaç yaşında olduğunu yazarsan daha iyi olabilir.
  • 8 yaşında.
  • Hocam bu 16 yaşından küçükler çocuklar ve bayanlara giriş ücretsiz durumu var. Her türlü girebilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

Hocam bu 16 yaşından küçükler çocuklar ve bayanlara giriş ücretsiz durumu var. Her türlü girebilirsiniz..

o henüz resmiyet kazanmadı sanırım? en son TFF düzenleme yapıyordu diye biliyorum..seyircisiz maçlara kadın ve çocuklar alınacak da normal maçlara nasıl alacaklar bilmiyorum? ben de o konunun takipçisiyim de :))
  • kadınlar diyor bi yaş aralığı var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

quote:

Hocam bu 16 yaşından küçükler çocuklar ve bayanlara giriş ücretsiz durumu var. Her türlü girebilirsiniz..

o henüz resmiyet kazanmadı sanırım? en son TFF düzenleme yapıyordu diye biliyorum..seyircisiz maçlara kadın ve çocuklar alınacak da normal maçlara nasıl alacaklar bilmiyorum? ben de o konunun takipçisiyim de :))

Ben direk girebiliyorlar diye hatırlıyorum ama tam net konuşmayım. şimdi oraya gidipte giremezlerse küfür yemek istemem şimdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kayseri ve Fener Maçları Gitti
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Ben direk girebiliyorlar diye hatırlıyorum ama tam net konuşmayım. şimdi oraya gidipte giremezlerse küfür yemek istemem şimdi.

çünkü seyircili maçlarda yer alacak kadın ve çocukların bilet parasını TFF ödeyecek kulüplere..dolayısıyla bu şekilde kaç kişinin girdiğinin tespit edilmesi lazım..onu da nasıl yapacaklar merak ediyorum. o yüzden düzenleme bitmedi sanıyorum hala..

kadınlarda herhangi bi yaş sınırı yok..çocuklarda 16 yaş altı..

• Arkadaşlar alakasız olacak ama maç kaçta acaba?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

çünkü seyircili maçlarda yer alacak kadın ve çocukların bilet parasını TFF ödeyecek kulüplere..dolayısıyla bu şekilde kaç kişinin girdiğinin tespit edilmesi lazım..onu da nasıl yapacaklar merak ediyorum. o yüzden düzenleme bitmedi sanıyorum hala..

kadınlarda herhangi bi yaş sınırı yok..çocuklarda 16 yaş altı..

parmak izi tanıma sistemi koysunlar turnikelerin önüne. parmak izinden kişi tanımlaması yapılsın ama bundan önce bütün türk vatandaşları emniyete gidip parmak izini bıraksın ve internet ağına yayılsın bu sayede sadece kaç kişi değil kimlerin sahaya girdiğinide tespit etmiş olurlar.

çok mu uçuk oldu bea

• O bayanlar ve çocuklar için olacak uygulama olursa çok sayıda bayan kılığına girmiş erkek görebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IFatalTürkI

O bayanlar ve çocuklar için olacak uygulama olursa çok sayıda bayan kılığına girmiş erkek görebiliriz.

Burası Türkiye, peruk takar girmeye çalışırlar. Kimlik sorarlarsa ne yaparlar bilmem. "Oğlum arkayı hazırla yeni üye gaydı yapacaz."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones_

quote:

Orijinalden alıntı: IFatalTürkI

O bayanlar ve çocuklar için olacak uygulama olursa çok sayıda bayan kılığına girmiş erkek görebiliriz.

Burası Türkiye, peruk takar girmeye çalışırlar. Kimlik sorarlarsa ne yaparlar bilmem. "Oğlum arkayı hazırla yeni üye gaydı yapacaz."

Sahte kimlik falan denerler beklerim yani bizim milletden.

• Burada yapmamız gereken taktik stadı doldurabildiğimiz kadar doldurmaktır stad her maç full olsa kulübümüz hatrı sayılır bir para kazanabilir sonuçta TFF ödüyor parayı.
  • Bayanlar kimlik bilgilerini verip biletixten biletlerini ücretsiz alacaklar bence.
  • kendini sokacan demi kerata
  • resmileşti mi bu olay
  • Telefon açıp sorsaydınız 50 kere cevap almıştınız.

http://www.galatasaray.org/kulupbilgi/pages/irtibat.php
  • adamın biri samiyende 1 biletle 3 tane küçük çocuk ve kendisini soktu.10 yaşın altındaysa yanında sokabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.