Mrsic, Hakan, Solomon, Ömer, İbrahim, Clark, Rasim, Mirsad, Semih, Kambala ve Oğuz'lu kadrosuyla bu takım Türkiye'de ve Avrupa'da ne yapar?
Bence Ira Clark ve Kambala yerine 2 tane adam gibi yabancı alınsaydı iki kulvardada şampiyonluğa oynardı. Ira Clark tam bir fiyasko. Geldiğinden beri hiçbir şey yapmadı. Kambala ise yetersiz. Bunların yerine iyi bir 3 ve 5 numara alınırsa taşlar yerine oturmuş olacak.
quote:
Orjinalden alıntı: Catake
Mrsic, Hakan, Solomon, Ömer, İbrahim, Clark, Rasim, Mirsad, Semih, Kambala ve Oğuz'lu kadrosuyla bu takım Türkiye'de ve Avrupa'da ne yapar?
Bence Ira Clark ve Kambala yerine 2 tane adam gibi yabancı alınsaydı iki kulvardada şampiyonluğa oynardı. Ira Clark tam bir fiyasko. Geldiğinden beri hiçbir şey yapmadı. Kambala ise yetersiz. Bunların yerine iyi bir 3 ve 5 numara alınırsa taşlar yerine oturmuş olacak.
vay be engin abim ne zamandır yoksun forumdaözledik valla yeni konu açmaya üşendim buraya yazalım dedim TBL'de ligin son haftasında Ankaradaki Atatürk Spor Salonunda oynanan maçta Telekom'a rövanşı vermeyerek 81-65 galip gelmeyi başardık böylelikle ligi 1. sırada tamamlamış olduk umarım takımımız yükselen performansını playofflara da taşır
Bu galibiyetin en güzel yanı, yarı finalde Efes veya Telekom'la eşleşmeyecek olmamız oldu. Kim gelirse gelsin ki büyük ihtimalle Efes gelir, oldukça yıpranmış olacaklar.
solomon ilk yarı müthişti ama ikinci yarı fazla sorumluluk almadı nedense.ben bu ibrahim in takıma hiç bi yararı olmadığını düşünüyorum.hele 3-5 saniye kala orta sahadan salladığı üçlükler yok mu,çok artis bu adam.clark yararlı oynuyor.hakemler semih e yanlış fauller çaldılar.ama bizim rotasyon sağlam,keşke birazda rasimi görebilsek.kambala şubat 2008 dönüyormuş onu yollarız.yerine sağlam amereikalı dudley tazrı bi pivot alırız.clark kalır bence ,çünkü benchte durmayı kabullenebiliyor,husursuzluk çıkarmıyor.bu kadro avrupada da iş yapar,takıma güvenim sonsuzseneye sg-c takviyesi ile bu kadro avrupada bile tutulmaz.