Şimdi Ara

Fenerbahçe ve Beşiktaş UEFA disiplin kuruluna sevk ediliyor ( ANA KONU ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
5
Favori
9.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hadi bakalım.transferler askıya alınır bence bu haberden sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizan

UEFA ceza vermez ise.

Galatasaray 'lı can ciğer arkadaşlarımız susacak mı?

Verirsede ben suscağım.

Uefa zamanında zaten vermedi mi 1 sene ceza?Şimdi vermese ne değişecek ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wesley Sneijder 10

quote:

Orijinalden alıntı: kafaavcisi

Oradan bir şey çıkacağını zannetmiyorum çıksaydı bu zamana kalmazdı.

Yargıtay kararı da gelirse görürsün. Adalet elbet tecelli eder merak etmeyin. Gerçi size bu korkular fazlasıyla yetti

Adalet tecelli etmiş olsaydı sizin de zamanında PTT 2. lig'ten, PTT 1.lig'e çıkışınızı kutluyor olurduk. Bana burada kimse adalet ve ahlâk bekçiliği yapamaz. İnsan önce kendine bakar temiz miyim ondan sonra anca konuşur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pozitron~

quote:

UEFA ceza vermez ise.

Verirsede ben suscağım.

• Harbi bu konuyu görene kadar galatasaraylıların fenerlilerden bu kadar çekindiğini bilmiyordum

Takla atıyolar ceza alıcazda şampiyon olucaklar diye
  • quote:

quote:

UEFA ceza vermez ise.

Verirsede ben suscağım.

UEFA degil TFF yollamadı Fenerbahçeyi zamanında.bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan aziz yıldırım yedin fenerin başını yazıklar olsun sana.hala nasıl oturuyosun o koltukta şaşıyorum.bu kadar da olmaz be .
  • quote:

Orijinalden alıntı: iloveTheaqueen

quote:

Orijinalden alıntı: go girl baby

quote:

Orijinalden alıntı: iloveTheaqueen

quote:

Orijinalden alıntı: go girl baby

Alper Potukla ilgili 40 gün 40 gece konuşan mızmızlanan başkanların Bruno Alves gibi mevkisinin en iyisinden çekinmesi manidardır.

Mevkisinin en iyisinden mi? Zenitte yedek adam. Lombaerts, Hubocan ve Neto oynuyor. Sienadan devre arasinda aldilar, cok kaliteli adam.

Biz Alperi yetistirmek icin alacaktik, yerli oyuncu olmasindan dolayi. Zaten istesek alirdik, transferinden cekildik.

Alves 2-3 sene önce mevkisinde gercekten iyi bir oyuncuydu ama 2-3 sene önce. Futbolda 2-3 sene cok uzun bir dönemdir.

Neyse uzatmanin anlami yok. Birisi de bloklamis, cokta umrumdaydi sanki.

istesen alırdın valla alırdın yeminle alırdın.
    Çok alırdın.
    Şimdide Cenk Tosunun peşinden koşuyormuş Fatih Terim.Koşsun.Cenk gelirse bir Fenere gelir.En azından açıklamaları bu yönde ve onun Fenerli olduğunu biliyorum.Fatih Terim bizden bir tek Kazımı alır.O da nani.yani tın.

Cenk Tosunu biz istemiyoruz. ilgimiz bile yok. Nerden cikariyorsunz anlamiyorum. Umut alinacak. Kazim geri dönecek.

İstesek alirdik tabiki de, fakat bütceyi asmak istemiyoruz, Denizbanktan 80 milyon dolarlik krediyi siz aldiniz, sizin harcama yapma lüksünüz var ama bizim bütceyi asma gibi bir lüksümüz yok.

Bana kalsa, ben Alperi hic istemezdim, Engin gibi bir oyuncu var, Alperden 2-3 gömlek üstün oyuncu. Onu kazanmaya calisirdim.

borcunu düşürmek için sermaye arttırma gibi ne idüğü belirsiz işlere başvuran biz değiliz.hatta böyle yolsuzlukları şikayet edenler şikeciyse evet şikeciyiz.sonra çıkıp "üff o yasal bişi tmmm mı???" diye yorum yapan başkanlar düşünsün.

• quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

quote:

UEFA ceza vermez ise.

Verirsede ben suscağım.

UEFA degil TFF yollamadı Fenerbahçeyi zamanında.bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın.

TFF ye uefa hiç baskı yapmadı he?O kadar sizi kollayan kurum durduk yere sizi avrupaya yollamadı.

• Aziz Yıldırım ve Yıldırım Demirören'in kabahatlerini Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın çekecek olması çok üzücü. Türk futbolu daha da geriye gidebilir çıkacak karar ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesson

ulan aziz yıldırım yedin fenerin başını yazıklar olsun sana.hala nasıl oturuyosun o koltukta şaşıyorum.bu kadar da olmaz be .

merak etme ceza alırsada açıklama yapar bu sene gitmicez avrupaya bütün ilgimizi lige verip şampiyon olcaz diye

ondan sonra herkes ooo büyük başgan,helal başkan diye ortalıkta gezinir.
  • Zamanında altı üstü bir sene ceza çekecektiniz şikeyi ört pas etmeye çalışmayacaktınız,aziz yıldırımın arkasında durmayıp başka yönetim getirecektiniz şimdi eğer olurda bir ceza gelirse ah,vah demenin bir manası yok.

Aysal fener uefadan ceza alabilir dediğinde hakkında suç duyurusunda bulunulmuştu şimdi ne derler acaba?
  • Ünal başkan,

Adam iki yıl sonrasını görmüş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam gibi karakterli davranıp hatanızı kabul edip paşa paşa cezanızı çekseydiniz en azından bu kadar konuşulmazdı. 2 senedir sürekli yat kalk şike. En azından ceza baştan verilirdi çekerdiniz cezanızı şimdiye biterdi. Ama işte mesele adam olmak karakterli olmak
  • Eğer 2 sezon ceza alırsak nasıl olacak şimdi? 1 sezonun cezasını çekmiştik zaten, bir sezon daha ceza çektikten sonra cezamız bitiyor mu? Nasıl oluyor?
  • avrupadan men vermesinler ama adı geçen yöneticlere ömür boyu men versinler çok iyi olur
  • quote:

2 yıl ceza alırsak 1 yılını çektik ve diğer 1 yılına 5 sene erteleme gelecek ve dosya kapanacak 2010-2011 şampiyonu FENERBAHÇE bu değişmeyecek

Yazmış avukatın teki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wesley Sneijder 10

Hadi bakalım kolay gelsin. " UEFA MESELESİ KAPANDI YEAAAAAAAAAAA "

kına.jpeg
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cartoon

quote:

2 yıl ceza alırsak 1 yılını çektik ve diğer 1 yılına 5 sene erteleme gelecek ve dosya kapanacak 2010-2011 şampiyonu FENERBAHÇE bu değişmeyecek

Yazmış avukatın teki.

yeni yasayla şikeye ceza ertelemesi kalktı.eğer ceza verilirse bu sene avrupa kupalarına katılamayacak.Türkiye ayağına karışmıyor şampiyon gene fb
  • Bu işten bişey çıkmaz çıksa da 2 yıl men verirlerse çok üzülürüz ama aziz başkan ve ekibinin gidişi bi nebze olsun rahatlatır.Bu arada gs lı arkadaşlar fazl sevinmesin avrupadan men gelirse 4. yıldızı ancak rüyalarında görürler.

Esas rahatsız edici olan çok sayın başkan ünal aysalın 3 hafta önce söylediği fener ceza alacak lafı.Eğer uefa da lobi yaptığı ortaya çıkarsa(ki kesin çıkacak) işler o zaman karışır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.