Şimdi Ara

Fenerbahçe ve Beşiktaş UEFA disiplin kuruluna sevk ediliyor ( ANA KONU ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
5
Favori
9.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: levent5238

quote:

Orijinalden alıntı: Androalphus

quote:

kararı uefa verecek neticede,çıkar mı çıkmaz mı onların bileceği bişey,gayipten tanıdıklarınız varsa o başka...

Hocam bilmediğin deyimleri kullanmazsam dünya daha güzel bir yer olacak.

dünyayı düzeltmede sana başarılar önce kendinden

Vallahi n'nin yanındaki m'ye basmakla yıllardır içinde bulunduğun kültürün en yaygın deyimlerinden birini tamamen yanlış anlamak epey farklı şeyler bence.

• Androalphus A kullanıcısına yanıt
    ne olursan ol yine gel
  • Cok guzel degisiyor Turkiye'de gundem.

Hicbir mok cikacagi yok merak etmeyin. RTE-Platini ikilisi Uche-Hogh gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Relax beyler...

Özerten : Haberler asılsız.

www.haber1903.com/Besiktas-13524-ozertenden_uefa_aciklamasi.html
  • Hiç bir korkum yok ama şu konuda komik insanların komik yorumlarına gülmek için duruyorum
  • Klasik yandaş medyanın abartması. Hiçbir şey çıkmaz, rahat olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androalphus

quote:

kararı uefa verecek neticede,çıkar mı çıkmaz mı onların bileceği bişey,gayipten tanıdıklarınız varsa o başka...

Hocam bilmediğin deyimleri kullanmazsam dünya daha güzel bir yer olacak.

• Yine Fenerbahçe yine disiplin soruşturması. Bitmedi gitti.

• Bazıları da Sporx'e inanılır mı diye soruyor? Haberi ilk veren Sporx ve başındaki kişi Tahir Kum. Hani şu Aziz Yıldırım'ın, Şekip Mosturoğlu'nun sipariş üzerine haber yaptırdığı kişi. Bu kişilerin en güvendiği kişi böyle bir haber yapıyorsa durumu siz anlayın artık. İnşallah UEFA hak edene hak ettiği cezayı verir.
  • 1 sene daha avrupa kupalarına katılamazsak kendimi kesicem artık

• Uefa'nın geçen yıl oynamamıza izin verip bu yıl ceza verecek olması bana mantıklı gelmiyor,geçen yıl isteseler adli yargıda çıkan kararlardan sonra rahatlıkla bizi men edebilirlerdi.Şimdi oynamamıza izin verdiler."Şike ile itham edilen,aklanmayan" takımın Uefa'nın organizasyonunda yer alması bence kendileri içinde can sıkıcı durum olur diye düşünüyorum.

Aynı şey Bjk içinde geçerli.Bjk de iddaların fokur fokur kaynadığı,tapelerin dolaştığı yıl Uefa tarafından sakınca görülmeden turnuvalarına katıldı ve mücadele etti.

Ne gerekiyorsa cezasını versinler,bu muhabbet sıktı.Bu muhabbet üzerinden prim yapıp gündem değiştirme,kutuplaştırma,insanları başka yöne çekme çabaları sıktı.Ne oluyorsa olsun da yolumuzu görelim.

Bakalım bizim transfer çalışmalarını etkileyecek mi bu durum?

@iloveTheaqueen

38 maç oynamış biri nasıl yedek stoper oluyor onu anlamadım?O mantıkla Sneijder de İnter'de yedekti demi?

• Fenerbahçe ve Beşiktaş, UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edilirken, Sarı Lacivertliler'in UEFA'dan 2 yıl men edilmesinin talep edildiği bildirildi. Fenerbahçe, 20 Haziran'da savunma verecek, Disiplin Kurulu ise 22 Haziran'da toplanacak.

Fenerbahçe'nin 5, Beşiktaş'ın ise 2 yöneticisinin Disiplin Kurulu'na sevk edildiği de belirtildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

Uefa'nın geçen yıl oynamamıza izin verip bu yıl ceza verecek olması bana mantıklı gelmiyor,geçen yıl isteseler adli yargıda çıkan kararlardan sonra rahatlıkla bizi men edebilirlerdi.Şimdi oynamamıza izin verdiler."Şike ile itham edilen,aklanmayan" takımın Uefa'nın organizasyonunda yer alması bence kendileri içinde can sıkıcı durum olur diye düşünüyorum.

Aynı şey Bjk içinde geçerli.Bjk de iddaların fokur fokur kaynadığı,tapelerin dolaştığı yıl Uefa tarafından sakınca görülmeden turnuvalarına katıldı ve mücadele etti.

Ne gerekiyorsa cezasını versinler,bu muhabbet sıktı.Bu muhabbet üzerinden prim yapıp gündem değiştirme,kutuplaştırma,insanları başka yöne çekme çabaları sıktı.Ne oluyorsa olsun da yolumuzu görelim.

Bakalım bizim transfer çalışmalarını etkileyecek mi bu durum?

@iloveTheaqueen

38 maç oynamış biri nasıl yedek stoper oluyor onu anlamadım?O mantıkla Sneijder de İnter'de yedekti demi?

Neto devre arasinda alindi hocam. Netodan önce düzenli ilk11de oynuyordu, Neto geldikten sonra Neto oynamaya basladi. Avrupa Ligindeki maclarda dahil Neto ilk11 basladi. Yanindaki oyuncu rotasyonla degisti. Alveste yedeğe düstü. Coğu önemli macta ve Avrupa Ligi maclarinda yedekte basladi.

Neto gercekten kaliteli bir stoper. Serie Adayken büyük takimlar istiyordu, Zenit aldi.

• Zenitte yedek falan değil, as..

Drogba ve Snaijder içinde geçerli söylediklerin, 2-3 sene çok uzun bir süredir
  • Fener 2 yıl men yiyecekmiş avrupa maçlarından hadi gçmiş olsun ülke puanları gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bora T.

Fenerbahçe ve Beşiktaş, UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edilirken, Sarı Lacivertliler'in UEFA'dan 2 yıl men edilmesinin talep edildiği bildirildi. Fenerbahçe, 20 Haziran'da savunma verecek, Disiplin Kurulu ise 22 Haziran'da toplanacak.

Fenerbahçe'nin 5, Beşiktaş'ın ise 2 yöneticisinin Disiplin Kurulu'na sevk edildiği de belirtildi.

Cuk oturmuş.2 yılda ligde şampiyon olup 4. yıldızı takarız :)
  • UEFA ceza vermez ise.

Galatasaray 'lı can ciğer arkadaşlarımız susacak mı?

Verirsede ben suscağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: go girl baby

quote:

Orijinalden alıntı: iloveTheaqueen

quote:

Orijinalden alıntı: go girl baby

Alper Potukla ilgili 40 gün 40 gece konuşan mızmızlanan başkanların Bruno Alves gibi mevkisinin en iyisinden çekinmesi manidardır.

Mevkisinin en iyisinden mi? Zenitte yedek adam. Lombaerts, Hubocan ve Neto oynuyor. Sienadan devre arasinda aldilar, cok kaliteli adam.

Biz Alperi yetistirmek icin alacaktik, yerli oyuncu olmasindan dolayi. Zaten istesek alirdik, transferinden cekildik.

Alves 2-3 sene önce mevkisinde gercekten iyi bir oyuncuydu ama 2-3 sene önce. Futbolda 2-3 sene cok uzun bir dönemdir.

Neyse uzatmanin anlami yok. Birisi de bloklamis, cokta umrumdaydi sanki.

istesen alırdın valla alırdın yeminle alırdın.
    Çok alırdın.
    Şimdide Cenk Tosunun peşinden koşuyormuş Fatih Terim.Koşsun.Cenk gelirse bir Fenere gelir.En azından açıklamaları bu yönde ve onun Fenerli olduğunu biliyorum.Fatih Terim bizden bir tek Kazımı alır.O da nani.yani tın.

Cenk Tosunu biz istemiyoruz. ilgimiz bile yok. Nerden cikariyorsunz anlamiyorum. Umut alinacak. Kazim geri dönecek.

İstesek alirdik tabiki de, fakat bütceyi asmak istemiyoruz, Denizbanktan 80 milyon dolarlik krediyi siz aldiniz, sizin harcama yapma lüksünüz var ama bizim bütceyi asma gibi bir lüksümüz yok.

Bana kalsa, ben Alperi hic istemezdim, Engin gibi bir oyuncu var, Alperden 2-3 gömlek üstün oyuncu. Onu kazanmaya calisirdim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.