Şimdi Ara

Fenerbahçe ve Beşiktaş UEFA disiplin kuruluna sevk ediliyor ( ANA KONU ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
5
Favori
9.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neden yıllardır bekleniyordu, ülke bu durumdayken böyle bir ihtiyaç duyulduğu tartışılır. birşey çıkacağını zannetmiyorum ama gezi parkı olayları için en büyük desteği sağlayanlardan olan çarşı ve fenerbahçe taraftarlarını biraz meşgul edecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cartoon

quote:

2 yıl ceza alırsak 1 yılını çektik ve diğer 1 yılına 5 sene erteleme gelecek ve dosya kapanacak 2010-2011 şampiyonu FENERBAHÇE bu değişmeyecek

Yazmış avukatın teki.

Doğru demiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkwink

quote:

Orijinalden alıntı: kesson

ulan aziz yıldırım yedin fenerin başını yazıklar olsun sana.hala nasıl oturuyosun o koltukta şaşıyorum.bu kadar da olmaz be .

merak etme ceza alırsada açıklama yapar bu sene gitmicez avrupaya bütün ilgimizi lige verip şampiyon olcaz diye

ondan sonra herkes ooo büyük başgan,helal başkan diye ortalıkta gezinir.

ya sen koskoca fenerbahçenin adını nasıl kirletirsin. azizi destekleyenlere de yazıklar olsun. onlar fener düşmanı. artık bu saatten sonra transfer yatar.gerçek fenerbahçe taraftarı bu şikeciinin peşinden gitmez arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: go girl baby

quote:

Orijinalden alıntı: cihancndn

Ünal başkan,

Adam iki yıl sonrasını görmüş

koyunlar niye otlaklarda değil diyorum bazen arkadaşlar.

go girl baby
    go girl baby
    go girl baby

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: richy06

Bu işten bişey çıkmaz çıksa da 2 yıl men verirlerse çok üzülürüz ama aziz başkan ve ekibinin gidişi bi nebze olsun rahatlatır.Bu arada gs lı arkadaşlar fazl sevinmesin avrupadan men gelirse 4. yıldızı ancak rüyalarında görürler.

Esas rahatsız edici olan çok sayın başkan ünal aysalın 3 hafta önce söylediği fener ceza alacak lafı.Eğer uefa da lobi yaptığı ortaya çıkarsa(ki kesin çıkacak) işler o zaman karışır.

Umarım karışır.
    Ama Aykut Hocaya güveniyorum.
    "Gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır.Alnımız ak."
    Alnımız ak.
    ak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: richy06

Bu işten bişey çıkmaz çıksa da 2 yıl men verirlerse çok üzülürüz ama aziz başkan ve ekibinin gidişi bi nebze olsun rahatlatır.Bu arada gs lı arkadaşlar fazl sevinmesin avrupadan men gelirse 4. yıldızı ancak rüyalarında görürler.

Esas rahatsız edici olan çok sayın başkan ünal aysalın 3 hafta önce söylediği fener ceza alacak lafı.Eğer uefa da lobi yaptığı ortaya çıkarsa(ki kesin çıkacak) işler o zaman karışır.

yav konuşmayayım konuşmayayım diyom ama dayanamıyorum.yeni avuntunuz bumu gs zor görür 4. yıldızı

2. paragrafa gelince aziz bey lobi yapmak için namus davasını geri çektiğinde ortalık karışmadıysa ondada hiç bir şey olmaz merak etme

• quote:

quote:

quote:

2 yıl ceza alırsak 1 yılını çektik ve diğer 1 yılına 5 sene erteleme gelecek ve dosya kapanacak 2010-2011 şampiyonu FENERBAHÇE bu değişmeyecek

Yazmış avukatın teki.

yeni yasayla şikeye ceza ertelemesi kalktı.eğer ceza verilirse bu sene avrupa kupalarına katılamayacak.Türkiye ayağına karışmıyor şampiyon gene fb

Türkiye ayağına biz karışacağız. UEFA'dan ceza almış takımın müzesinde kupa mı olur diye CAS'a gittik mi, ortalıkta ne TFF kalır ne UEFA. O kupa kendiliğinden yola çıkar ve ait olduğu yere yani müzemize gelir.

• quote:

quote:

quote:

ulan aziz yıldırım yedin fenerin başını yazıklar olsun sana.hala nasıl oturuyosun o koltukta şaşıyorum.bu kadar da olmaz be .

merak etme ceza alırsada açıklama yapar bu sene gitmicez avrupaya bütün ilgimizi lige verip şampiyon olcaz diye

ondan sonra herkes ooo büyük başgan,helal başkan diye ortalıkta gezinir.

ya sen koskoca fenerbahçenin adını nasıl kirletirsin. azizi destekleyenlere de yazıklar olsun. onlar fener düşmanı. artık bu saatten sonra transfer yatar.gerçek fenerbahçe taraftarı bu şikeciinin peşinden gitmez arkadaş.

daha hala ''iyi olur gs 4. yıldızı zor takar''diye kendini avutan arkadaşlar görüyorum.bu kafadaki insanlar artık fener mener umrunda değil yeterki aziz başkanlarına zeval gelmesin

• Takimin o sene forma giymis tum oyunculari mkral motivasyon olarak sifira inecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alone61

quote:

quote:

quote:

Yazmış avukatın teki.

yeni yasayla şikeye ceza ertelemesi kalktı.eğer ceza verilirse bu sene avrupa kupalarına katılamayacak.Türkiye ayağına karışmıyor şampiyon gene fb

Türkiye ayağına biz karışacağız. UEFA'dan ceza almış takımın müzesinde kupa mı olur diye CAS'a gittik mi, ortalıkta ne TFF kalır ne UEFA. O kupa kendiliğinden yola çıkar ve ait olduğu yere yani müzemize gelir.

Kupa size giderse Onur da bize geliyor mu :D

• Eğer olay Trabzonspor'a kupanın geri verilmesiyle sonuçlanırsa, Fenerbahçe ağır ceza alır, aynı şekilde Aziz yargıtaydan cezayı alırsa yine Fenerbahçe ağır ceza alacaktır.

Ezeli rakibi Galatasaray taraftarı olarak düşürülmesini bi yandan istemiyorum, ama yaptıklarının cezasını da çekmeleri lazım, UEFA dan men yediklerinde kupayı geri vermemeleri çok saçmaydı.

Tabi bizim isteyip istememizle olacak iş değil, UEFA nın kararlılığına bağlı bu işler.Şenes Erzik de kendisini sıyırmıştı geçenlerde yaptığı bi açıklama ile, yönetim kurulundakilerin bile pek söz hakkı yok gibisinden bişey demişti sanırım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yazmış avukatın teki.

Bizim yerimize şampiyonlar ligine gittiğinizde neden gitmediniz CAS'a ayrıca FB bölümünde ne işin var insanların sinirlerini bozuyorsun git kendi bölümünde sevin

• quote:

Orijinalden alıntı: Revenge®

quote:

quote:

quote:

quote:

Yazmış avukatın teki.

Kupa size giderse Onur da bize geliyor mu :D

O konuları kapattık artık.. Size yağmurlu havada su yok bundan sonra.

Selamlar, saygılar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yazmış avukatın teki.

• 106 senelik çınarı düşürdüğünüz hale bak. Gurur duyun yaptıklarınızla ey Aziz Yıldırım ve tayfası.
  • RT başbakan olduğu sürece Aziz Yıldırım ceza almaz, Kulüp Avrupada men cezası alır almaz orasını bilmiyorum ama Türkiye içinde ne küme düşer ne de ceza alır. Çünkü Aziz Yıldırım'ın elinde çok sağlam bir kanıt (video) var, bu videoyu basına verse kaç milyon Fenerli varsa bir daha RT'ye oy vermez, tabi bu video diğer takım taraftarlarının da düşüncesini değiştirir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rentacar2

Takimin o sene forma giymis tum oyunculari mkral motivasyon olarak sifira inecek.

Ben de öyle umud ediyorum ama çok zor. Fenerbahçe bu bir yolunu bulur ensemize gelir yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Onur~

quote:

quote:

quote:

quote:

Yazmış avukatın teki.

Bizim yerimize şampiyonlar ligine gittiğinizde neden gitmediniz CAS'a ayrıca FB bölümünde ne işin var insanların sinirlerini bozuyorsun git kendi bölümünde sevin

UEFA karar açıklamadan CAS'a gitseydik davamız red edilecek ve dava hakkımızı kaybedecektik. Biz 2 yıldır niye sabrediyoruz zannediyorsun?

"Kendi bölümüne git orada sevin" ifadene söyleyecek kelime bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

RT başbakan olduğu sürece Aziz Yıldırım ceza almaz, Kulüp Avrupada men cezası alır almaz orasını bilmiyorum ama Türkiye içinde ne küme düşer ne de ceza alır. Çünkü Aziz Yıldırım'ın elinde çok sağlam bir kanıt (video) var, bu videoyu basına verse kaç milyon Fenerli varsa bir daha RT'ye oy vermez, tabi bu video diğer takım taraftarlarının da düşüncesini değiştirir..

Fazla buyuk bir iddia degil mi hocam dediğin?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.