Şimdi Ara

Fenerbahce ve Spor ile ilgili kose yazisi yazmak ister misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha once konu disina benzer bircok mesaj attim, birkac arkadastan guzel geri donusler aldim. Bir arkadas ozel olarak ilgilenecek kisilere o forum basliginda daha rahat ulasabilecegimi belirttigi icin burayi da deneme karari aldim.

Birkac arkadas bir websitesi isine giristik, herkesin ilgili oldugu spor, takim ve espor ile ilgili haftalik dusuncelerini yazacagi tamamen amator ve hic bir sekilde ekonomik amac gutmeyen bir websitesi kurma karari aldik. Hem fakulte yaninda biraz mesgale olur hem de dusuncelerimizi ifade ederiz diye dusunduk,

Acaba dh den katilim gostermek isteyen olur mu? Oldukca keyifli oluyor kendini ifade etmek,
    Dileyen bana ozel mesaj atabilir,

Saygilarimla

• Şu andan itibaren zor. 3 temmuzdan beri geyiğide kalmadı ellerinde. Şu an Beşiktaş trendde. Şampiyon olana kadar da sürer. Bence Beşiktaşa yönelin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk köşe yazım şu olurdu:
    BİR HAYAL KIRIKLIĞI:VİTOR PEREİRA
    Vitor pereira taraftarın gönlünde ilk geldiğinde hemen bir "Josè Mourinho" ilan edildi.Taraftarda onun kredisi coktu.Basın toplantilarinda her zaman taraftarı gaza getiren sözler söyledi ve bu herkesteki kredisini iyice sağlamlastirdi.Ayrıca sempatik tavirlari ile taraftara kendini sevdirdi.Hazırlık maçları her şey çok iyi gidiyordu.Hazırlık maçlarıda çok iyiydi.Ve gün geldi çattı Shaktar maçları ilk maç 0-0 bitti 2. maç ise hakemin saçma bir şekilde hocayi atması sonucu maçın kaybedildiği düşünüldü.Bunun sonucunda bazı taraftarlardaki kredisi sarsılmış oldu.Sonra ise maçlar normal devam etti.Eskisehir atromitos hepsini teker teker geçti fenerbahçe.Sonra rize maçı geldi.Bu maçta 1-1 eşitlikle sonuçlanınca bazı taraftarların hocaya guveni azaldı.Ve unutmamak gerekirki pereira 'nın hep 4-4-2 oynatma gibi bir sıkıntısı olduğu için yine taraftar hocaya karşı güvenini kaybetti.Sonraki maçlar devam etti antalya maçında son saniye goluyle kazanılan maçta top toplayici bir çocuğa sarilmasi güvenleri arttırdı.Sonraki Kasimpasa maçında berbat ötesi bir oyunla kazanilinca hocanın kredisi azaldı.Sonra ise Mode gibi hepimizin adını ilk kez duydugumuz bir takıma 3-1 yenilgisi krediyi hemen hemen bitirmişti ve bugüne kadar kötü sonuçlar devam ediyor.Acaba Pereira bu takımda ne yapacak kalacakmi?Gidecekmi?Bunu ilerleyen haftalarda öğreneceğiz

• quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Şu andan itibaren zor. 3 temmuzdan beri geyiğide kalmadı ellerinde. Şu an Beşiktaş trendde. Şampiyon olana kadar da sürer. Bence Beşiktaşa yönelin.

Fenerbahce basligina yazdigim icinde basligi o sekilde tuttum. Her takim ve spor dali ile ilgili yazacak arkadasa kapimiz acik :)
  • şu son cümleyi yazdın ya.......

Acaba Pereira bu takımda ne yapacak kalacakmi?Gidecekmi?Bunu ilerleyen haftalarda öğreneceğiz

tamadır,
    artık usta yazar sınıfında demeksindir.

çok şey yazıp,
    ama sonuçta yanılma korkusuyla açık kapı bırakma takdiğidir bu.

ilerde, sabunabilirsin durumunu....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basliga Fenerbahce yazdigim icin sanirim yanlis anlasiliyor konum. Herhangi bir spor dali ve ya takimla ilgili herkese kapimiz acik.

Sanirim diger takimlarin basliklarina tek tek konu acmam epey spam olur umarim baska takim taraftarlari da benimle iletisime gecer :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

şu son cümleyi yazdın ya.......

Acaba Pereira bu takımda ne yapacak kalacakmi?Gidecekmi?Bunu ilerleyen haftalarda öğreneceğiz

tamadır,
    artık usta yazar sınıfında demeksindir.

çok şey yazıp,
    ama sonuçta yanılma korkusuyla açık kapı bırakma takdiğidir bu.

ilerde, sabunabilirsin durumunu....

Valla orası bencede cidden salaklik oldu.Neden yazdığımda bilmiyorum.

• Kafamiza gore mi yazacaz yani haftada bir tane mi

• baris01 kullanıcısına yanıt
    Herkesin mesgul oldugu donemler elbet olur, fakat ideal olarak en az 4-7 gunde(ilk basta konusularak bir rutinde karar kilinip) bir yazi girilmesi hos olur :)

• Ayni soruyu bol bol aldim, websitesini reklam amacli yazdigim dusunulebilir diye yazmadim ilk mesaja :) Dileyen, gozgezdirmek isteyen olursa pm atabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.