ATKİNSON vardı. Daha 7 yaşında falandım izlediğim ilk Fb gs maçıydı. Adam 3 gol atıp hatrick yapmıştı.
Zaten o maçtan sonra Fenerbahçeli oldum.
Mecnun vardı saçları sarıydı ama hatırlamıyorum pek.
Mecnun ya Sarıyer'den bize gelmişti yada oraya gitmişti. Tarık ile Aygün bir ara Sakarya Spor'da oynadılar. Hatta yanlış hatırlamıyorsam Aygün sayesinde birinci lige çıkmıştık baya iyi oynuyordu sonra nereye gitti allah bilir :). Selahattin önce ankaragücü sonradan da Trabzon'da oynadı diye hatırlıyorum. Birde bizde son 2 maçta 3 gol atan bir çocuk vardı 18 yaşı dolduğunda lisans yenilenmemiş unutulmuş muhabbeti vardı Trabzon'a gitmişti oradan gene Sakarya'ya gelmişti onu hatırlayan varmı :) sanırım Murat idi ismi.
93-95 yılları arasındaydı sanırım bizde bir sol kanat vardı Danimarkalı sarışın çok iyiydi o ya Nilsen'miydi ona ne oldu :)
yaww nasıl unutursunuz vlademir bescasnih var kral forvet...
Faruk vardı. Geçende maça girmeden önce klübede sigara içip maça girmişti izlemek için tıklayın
Spiker zafer diyo sallayın faruk o
Ben hatırladım Murat Bölükbaşı 'ydı. Ama o sezon kötü bi sezondu gerçekten.
En çok üzüldüğüm Tarık'tı. Çok yetenekliydi. Geçen yıl Bingölspora gitti yanılmıyorsam
faruk süperdi saç sakal karısmıs :) aygün ve mecnun baya iyidiler bi ara
quote:
Orjinalden alıntı: samplus
Evet ya Aygün vardı hep onu soldan ceza sahasına girerken getiririm gözümün önüne müthiş bir sürati vardı adamın.
Aygün Büyük Topcudur Adam Oynamadan 1 paket Sargı Bezine Şampiyonluk Kazandırmıştı Fb ye
Neyse Günü Gelecek İnşallah
quote:
Orjinalden alıntı: cscageonly
quote:
Orjinalden alıntı: samplus
BJKKKKK@ Erkan dediğin karakaşlı bir adamdı dimi? 1 sezon oynamıştı o öyle biliyorum ben.
Ama sonra oda kaybolmuştu ortalıktan
O karakaşlı olan Beşiktaş'taydı Sizin Erkan uzun kıvırcık saçlı bir adamdı yanlış hatırlamıyorsam.
Yok Fenerdekide karakaşlıydı
mahmut hanefi vardı bir de... fbtv'deki magazin programları dışında pek göremezdik kendisini..
Vilademir Bescasnik vardı
kocaeliden gelen toprak vardı, o da faruk gibi saçlı sakallı bi kardeşimizdi