Şimdi Ara

Fenerbahçede Ortadan Kaybolan Futbolcular (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskilerden Gerson vardı. Karşıyakayı 7-1 yendiğimiz macta 6 golü Tanju atarken Tnaju ile gol sonrası showları süperdi.

Efsane Müjdat, Büyük Şenol, Preko, İlker Yağcıoglu (tek isabetli ortasını Hollandaya karşı yapmıstır )
  • oulare ve atkinson vardı.. yakın geçmişten aklımda kalanlar... bir de simao vardı, josico gibi 34 yaşında gelmişti.
  • simiano diye bir oyuncu vardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: robertpires

oulare ve atkinson vardı.. yakın geçmişten aklımda kalanlar... bir de simao vardı, josico gibi 34 yaşında gelmişti.

süleyman oulare Genk'ten gelmişti galiba Rıdvan zamanında. Simao kasetten izlenilip begenilip getirilmişti diye çok tepki çekmişti.

Faruk - saffet sancaklı - elvir boliç forvetleri süperdi
  • ATKİNSON vardı. Daha 7 yaşında falandım izlediğim ilk Fb gs maçıydı. Adam 3 gol atıp hatrick yapmıştı.

Zaten o maçtan sonra Fenerbahçeli oldum.
  • Mecnun vardı saçları sarıydı ama hatırlamıyorum pek.
  • Mecnun ya Sarıyer'den bize gelmişti yada oraya gitmişti. Tarık ile Aygün bir ara Sakarya Spor'da oynadılar. Hatta yanlış hatırlamıyorsam Aygün sayesinde birinci lige çıkmıştık baya iyi oynuyordu sonra nereye gitti allah bilir :). Selahattin önce ankaragücü sonradan da Trabzon'da oynadı diye hatırlıyorum. Birde bizde son 2 maçta 3 gol atan bir çocuk vardı 18 yaşı dolduğunda lisans yenilenmemiş unutulmuş muhabbeti vardı Trabzon'a gitmişti oradan gene Sakarya'ya gelmişti onu hatırlayan varmı :) sanırım Murat idi ismi.
  • 93-95 yılları arasındaydı sanırım bizde bir sol kanat vardı Danimarkalı sarışın çok iyiydi o ya Nilsen'miydi ona ne oldu :)
  • yaww nasıl unutursunuz vlademir bescasnih var kral forvet...
  • Faruk vardı. Geçende maça girmeden önce klübede sigara içip maça girmişti izlemek için tıklayın

Spiker zafer diyo sallayın faruk o
  • Ben hatırladım Murat Bölükbaşı 'ydı. Ama o sezon kötü bi sezondu gerçekten.
  • En çok üzüldüğüm Tarık'tı. Çok yetenekliydi.
    Geçen yıl Bingölspora gitti yanılmıyorsam
  • faruk süperdi saç sakal karısmıs :)
    aygün ve mecnun baya iyidiler bi ara
  • quote:

Orjinalden alıntı: samplus

Evet ya Aygün vardı hep onu soldan ceza sahasına girerken getiririm gözümün önüne müthiş bir sürati vardı adamın.

Aygün Büyük Topcudur
    Adam Oynamadan 1 paket Sargı Bezine Şampiyonluk Kazandırmıştı Fb ye

Neyse Günü Gelecek İnşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: cscageonly

quote:

Orjinalden alıntı: samplus

BJKKKKK@ Erkan dediğin karakaşlı bir adamdı dimi? 1 sezon oynamıştı o öyle biliyorum ben.

Ama sonra oda kaybolmuştu ortalıktan

O karakaşlı olan Beşiktaş'taydı Sizin Erkan uzun kıvırcık saçlı bir adamdı yanlış hatırlamıyorsam.

Yok Fenerdekide karakaşlıydı

• mahmut hanefi vardı bir de... fbtv'deki magazin programları dışında pek göremezdik kendisini..
  • Vilademir Bescasnik vardı
  • kocaeliden gelen toprak vardı, o da faruk gibi saçlı sakallı bi kardeşimizdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0nuR^^

Vilademir Bescasnik vardı

Bu adamı ben neden hatırlamıyorum
  • Bİr zamanlarda Ariel Ortega vardı.Yalan oldu.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.