Şimdi Ara

Fenerbahçede Ortadan Kaybolan Futbolcular (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslara hatırlayamanlara cewaplar:)

nielsen: danimarka miili takımdada oynayan nielsen fenerin gelmiş gecmıs en ıyı sol kanatlarındandı futbolu bırakalı çok oldu
    alinail:l fenerbahceye bursadan gelıp bekleneni veremedi sımdı fenerbahce tv de yorumcu
    atkinson: bende 3 gol attıgı gs macı hıc unutmam adamın tek duzgun oynadıgı mactı we yanılmıyorsam donemın yonetımı o mactakı hattrcık ıcın mercedes almıslardı:)
    besnashck(ısmı tam yazamıyorum) adam rusyadan buyuk umıtlerle geldı tank gıbı dendı fos cıktı kenardan yedekken takımın kaybetmesı ıcın dua ettıgı ortaya cıktı magazıcınler haber yapmıstı:)
    rebrov:bıze geldıgınde yıldıızı sonmek uzere olsada dınamo kievi sheva lı kadrosunun en ıyı ıkı ısmınden bırıydı bızden sonra tekrar dinamo kieve donup sampıyonlar lıgı onelemesınde bıze karsı ıyı bı oyun ortaya koydu
    hain revivo: takımda cok sewılen bırı olmasına ragmen gs ye gıdıp bıde 3 yıldız dowmesı yaptırdı ılk macında gsde 3 gol atınca panık olsakta fos cıktı futbolu bıraktı dıe bılıyorum
    lazatic: cok suratlı ama bı o kadarda orta yapma ozurlu bı arkadasımmızdı
    mılan rapaiç: fener taraftarlarında her zaman cok ozel yerı olan futbolcu gercekten ızledıgım en buyuk yetenklerden bırıydı ıtalyaya dondubızden sonrasını bılmıyorum
    halilıbo: kocaelınden gelmıstı sakallıydı oda:) bızde pek bısey yapamadan gerı gonderıldı
    kemallettın:zamanın dınomosuydu futbolu bıraktıktan sonra sıyası soylemlerıyle one cıktı işci partıse uye oldu
    uche_hogh: gelmıs gecmıs en ıyı sawunma oyuncularıydı fenerbahceye
    washington: geldıgınde portakal dıe dalga gectıler gercekten yuruyen tank gıbıydı ıyı maclarda cıkardı snra kalpten rahatszılıgı war dıe yolladındı galıba asyadamı ne yılın futbolcusu secıldı gol kralı oldu
    sımao:34 yasında gelmıstı bı ıse yaramadan ankaragucune gonderıldı
    stevıc: oda gec geldıgı feneerde tutunamadı aklımda kalan sampıyonlar lıgı onelemesınde gordugu kırmızı karttı rangers macında
    kostadınow: cok umutlarla geldı ama cok warlık gosteremeden gıttı karıyer olarak onemlı topculardan bırıydı aklımda kalan ense uzatan futbolcu trasıydı:)
    kenett anderson: ıtalyadan gelen dew pıwot santfor fenerde cok sewılen ama cok werımlı olmayan bı forvettı futbolu fenerde bıraktı
    oktay derelıoglu: geldı 2 sezon oynadıktan sonra cesıtlı kluplere gıdıp azerbaycanda gol kralı oldu gecen ay futbolu bjkde bıraktı
    bulent uygun: asker selamıylla fenerde gol krallı oldu we sonra en son macında gol attıgında son macı oldugunu bılıyrdu we aglayarak son kez fener trubunu selamladı sımdı sıwasın antronuru

walla aklıma gelenler bunlar sımdılık:)))

• Dostum çok sağol teşekkürler.

Brian nielsen çok usta frikikler atardı. Çok iyi hatırlarım onu.

Kostadinov tam bir sahtekardı

Lazetic müthiş süratli bir adamdı bizde oynarken evlenmişti ve evlendikten sonra formu çok kötü bir şekilde düşmüştü.

Ve Sabin ilie vardı bizim yönetim adrian ilie için almıştı onuda bir numarası yoktu

Moldovan ı hatırlayan yok mu oda kayboldu

• Moldovan çok iyiydi ya çok severdim. Lazetic kazması bir ara Lazio'da oynadı bizden sonra. Johnson vardı ön libero o noldu :)
  • Murat Hacıoğlu idi ismi yanlış olmasın.
    Fazla fırsat bulamadı, oynadığı zamanlarda da faydalı oldu ama tutulmadı nedense.
  • Bolic zamanında Sergio diye bir forvet alında brezilyadan. müthiş golcüydü ama o zaman ki hırvat teknik direktör pek sevmedi ve kadroda yer bulamadı. Semih gibi nöbetççi golcüydü her girdiğinde gol atardı , kıymeti bilinemedi ve Katar takımına kiralık verilip sonra satıldı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3RS!N

Bolic zamanında Sergio diye bir forvet alında brezilyadan. müthiş golcüydü ama o zaman ki hırvat teknik direktör pek sevmedi ve kadroda yer bulamadı. Semih gibi nöbetççi golcüydü her girdiğinde gol atardı , kıymeti bilinemedi ve Katar takımına kiralık verilip sonra satıldı.

Erzurumspor maçında tribünlere çok pis bir hareket yapmıştı o yüzden göndermişlerdi onu. Aslında çok komik bir olaydı. Fenerbahçede ilk maçıydı ve o maçta hazırlık maçıydı

Ama adamın müthiş bilekleri vardı.
  • Mirkoviçler falan vardı biri Kocaeliden gelmişti biri Juventus'tan...Birine Mert Meriç dendi hatta 2001 mustafa denizli şampiyon kadrousunda vardı...

Bir de Vokriyi hatırlayım 90 ların basıydı...Almanların kalecisi vardı Tony Schumaher süper kaleciydi...

Uche - Hogh efsane idi..Hogh bir de Rapid Wien e gol atmıstı şampiyonlar ligine ilk katıldıgımız sene. Aykut Kocaman yeri apayrdı 96 da Trabzona attığı golü dün gibi hatırlarım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: widuka

arkadaslara hatırlayamanlara cewaplar:)

nielsen: danimarka miili takımdada oynayan nielsen fenerin gelmiş gecmıs en ıyı sol kanatlarındandı futbolu bırakalı çok oldu
    alinail:l fenerbahceye bursadan gelıp bekleneni veremedi sımdı fenerbahce tv de yorumcu
    atkinson: bende 3 gol attıgı gs macı hıc unutmam adamın tek duzgun oynadıgı mactı we yanılmıyorsam donemın yonetımı o mactakı hattrcık ıcın mercedes almıslardı:)
    besnashck(ısmı tam yazamıyorum) adam rusyadan buyuk umıtlerle geldı tank gıbı dendı fos cıktı kenardan yedekken takımın kaybetmesı ıcın dua ettıgı ortaya cıktı magazıcınler haber yapmıstı:)
    rebrov:bıze geldıgınde yıldıızı sonmek uzere olsada dınamo kievi sheva lı kadrosunun en ıyı ıkı ısmınden bırıydı bızden sonra tekrar dinamo kieve donup sampıyonlar lıgı onelemesınde bıze karsı ıyı bı oyun ortaya koydu
    hain revivo: takımda cok sewılen bırı olmasına ragmen gs ye gıdıp bıde 3 yıldız dowmesı yaptırdı ılk macında gsde 3 gol atınca panık olsakta fos cıktı futbolu bıraktı dıe bılıyorum
    lazatic: cok suratlı ama bı o kadarda orta yapma ozurlu bı arkadasımmızdı
    mılan rapaiç: fener taraftarlarında her zaman cok ozel yerı olan futbolcu gercekten ızledıgım en buyuk yetenklerden bırıydı ıtalyaya dondubızden sonrasını bılmıyorum
    halilıbo: kocaelınden gelmıstı sakallıydı oda:) bızde pek bısey yapamadan gerı gonderıldı
    kemallettın:zamanın dınomosuydu futbolu bıraktıktan sonra sıyası soylemlerıyle one cıktı işci partıse uye oldu
    uche_hogh: galelmıs gecmıs en ıyı sawunma oyuncularıydı fenerbahceye
    washington: geldıgınde portakal dıe dalga gectıler gercekten yuruyen tank gıbıydı ıyı maclarda cıkardı snra kalpten rahatszılıgı war dıe yolladındı galıba asyadamı ne yılın futbolcusu secıldı gol kralı oldu
    sımao:34 yasında gelmıstı bı ıse yaramadan ankaragucune gonderıldı
    stevıc: oda gec geldıgı feneerde tutunamadı aklımda kalan sampıyonlar lıgı onelemesınde gordugu kırmızı karttı rangers macında
    kostadınow: cok umutlarla geldı ama cok warlık gosteremeden gıttı karıyer olarak onemlı topculardan bırıydı aklımda kalan ense uzatan futbolcu trasıydı:)
    kenett anderson: ıtalyadan gelen dew pıwot santfor fenerde cok sewılen ama cok werımlı olmayan bı forvettı futbolu fenerde bıraktı
    oktay derelıoglu: geldı 2 sezon oynadıktan sonra cesıtlı kluplere gıdıp azerbaycanda gol kralı oldu gecen ay futbolu bjkde bıraktı
    bulent uygun: asker selamıylla fenerde gol krallı oldu we sonra en son macında gol attıgında son macı oldugunu bılıyrdu we aglayarak son kez fener trubunu selamladı sımdı sıwasın antronuru

walla aklıma gelenler bunlar sımdılık:)))

bunlara ek olarak

moldovan cıdden uzuldum unuttuguma gelmıs gecmıs en ıyı golculerdendı fenere
    sabın illie gs abısını aldıgında allta kalmayalım dıe aldık ama sonuc husran
    johnson gs ye attıgı fırıkık golu hala akıllarda kaldıgına emınım tam bı sawascıydı antepe gıttı en son
    fadıl wokrı tam bır gol makınası ceza sahası ıcınde cok etkılıydı
    dimas ıtalyadan gelen futbolcu cok etkılı maclr cıkarmıstı
    thomas kontenjandan dolayı yollandı gsde forma gıydı sımdı rusyada oynuyor
    tayfun korkut real socıedata gıttı sonra bı donem bjk we sımdı kayboldu
    alı gunes oda bjk zedelerden
    musfafa dogan aynı kader:)
    fatıh akyel gezmedıgı klup kalmadı bıze gsden gelıncee gs trubune cok hakaret etmıstı yaranmak ıcın,
    mahmut hanefi: namı deger roberto carlos aslı gelmeden yolladık
    zafer bıryol: turkıye lıgı gol krallarından fenerbahcede hıc tutunamadı
    faruk: en son bı yerın hem teknık dırektor hem oyunusuyken sıgara ıcıyordu klubude atıp oyuna gırdı:)
    ılker: fener tv de yorumcu olarak gorev yapmakta

• quote:

mahmut hanefi: namı deger roberto carlos aslı gelmeden yolladık

Hanefi 11 çıkarken herkes Carlos diyordu şimdi Carlos Fener'de insan inanamıyor...
  • Türk futbol tarihinin bana göre en yetenekli oyuncularından biri tarık dı .... ne oldu nasıl kaybolup gitti bilmiyorum ... ama gençlerde kalsaydı yada galatasarayda oynasaydı şuan bence herkes onu konuşuyordu .....
  • Oulare - Preko ikilisi vardı forvette...Nerdeler şimdi acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: coxackie

En çok üzüldüğüm Tarık'tı. Çok yetenekliydi.
    Geçen yıl Bingölspora gitti yanılmıyorsam

Semih'in seyyar versiyonu o da.
  • Soner keleş vardı İzmir spordfan gelmişti.Tango ve Cash deki cash e benziyodu:D

En çok da yine İzmir spor dan gelen tufan ın kaybolmasına üzülmüştüm
  • Lazatic i çok beğenirdim ben... İnanılmaz faydali bir oyuncuydu, üstelik hucüma çok katkı yapardı.. değerini bilemediler... italyaya dönmüştü...

Faruk Yalova lıdır, hala görürüm, halı saha maçları yaparlar, şişmaladı... Pek tekin bir adam değildi... Kocaeli nde "ilk insan Faruuuuk" diye çağırırlardı tribüne...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aerobero

Lazatic i çok beğenirdim ben... İnanılmaz faydali bir oyuncuydu, üstelik hucüma çok katkı yapardı.. değerini bilemediler... italyaya dönmüştü...

Faruk Yalova lıdır, hala görürüm, halı saha maçları yaparlar, şişmaladı... Pek tekin bir adam değildi... Kocaeli nde "ilk insan Faruuuuk" diye çağırırlardı tribüne...

ahah iyiymiş, Faruk uzun saçları ve sakalları ile marjinal bir tarza sahipti ama iyi oyuncuydu.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.