Şimdi Ara

Fenerbahçede Ortadan Kaybolan Futbolcular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim hatırladığım bir tane stoper serkan vardı yanlış hatırlamıyorsam zeytinburnuspordan gelmişti. Baya bir maç oynamıştı ilk 11 falanda çıkardı nedense kayboldu hiç ses seda yok adamdan.

Bir tanede Selahattin diye bir futbolcu hatırlıyorum geleceği çok parlak falan diyorlardı bir kaç maç oynamıştı sonra oda ortadan kaybolmuştu.

Tufan dı bir tanesininde ismi yanlış hatırlamıyorsam İzmir takımlarından birinden gelmişti. Hatta bir maçta topu kaptırmış yerde kalmıştı taca atılmasını beklemişti sanırım fakat rakip taca atmamış o topta kalemize gol olmuştu. Maçtan sonra çok ağlamıştı. Ondan da ses seda yok hiç.

Sizinde var mı arkadaşlar böyle aklınıza gelen futbolcular?

• Pingel : Bursadan gelmişti TSYD maçlarında ayağı kırılmıştı

Tarık Daşgün : Gençlerden o zamana göre rekor fiyatla gelmişti hatta Tarık kaçırıldı haberleri falan çıkmıştı

Aygün vardı Şeytan Rıdvanın veliahtı denilirdi.
  • Evet ya Aygün vardı hep onu soldan ceza sahasına girerken getiririm gözümün önüne müthiş bir sürati vardı adamın.

Bu arada ALi Nail vardı birde ayağı kırılmıştı sonra kaybolmuştu oda.

Bu ardaa Pingel omuzundan sakatlanmıştı diye hatırlıyorum ben ama yanlış hatırlıyorum heralde hafızam biraz zayıfta
  • quote:

Orjinalden alıntı: samplus

Evet ya Aygün vardı hep onu soldan ceza sahasına girerken getiririm gözümün önüne müthiş bir sürati vardı adamın.

Bu arada ALi Nail vardı birde ayağı kırılmıştı sonra kaybolmuştu oda.

Bu ardaa Pingel omuzundan sakatlanmıştı diye hatırlıyorum ben ama yanlış hatırlıyorum heralde hafızam biraz zayıfta

tsyd maçında kendi kendini sakatladı
  • Hasan Vezir vardı.bizden GS ye gitti bir daha da iflah olmadı
    wagenhouse,hotiç i hatırlayan var mı?
  • Metin Diyadin ile Erkan alınmıştı Gençlerbirliğinden, Metin oynadı biraz da sakatlanana kadar ama Erkan'ı pek göremedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChordSolo

Hasan Vezir vardı.bizden GS ye gitti bir daha da iflah olmadı

Evet ya hotiç vardı yanılmıyorsam Beşiktaşa gol atmıştı yarım voleyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BJKKKKK@ Erkan dediğin karakaşlı bir adamdı dimi? 1 sezon oynamıştı o öyle biliyorum ben.

Ama sonra oda kaybolmuştu ortalıktan
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChordSolo

Hasan Vezir vardı.bizden GS ye gitti bir daha da iflah olmadı

Wagenhouse güvenli oynuyor ve taç
  • wagenhouse hatırlarım çok iyi yıldız deniyordu fakat çok sönüktü aygün süper bi adamdı kulübün değerini bilemedi taşıyamadı. sonra kemalettin şuanki selçuk gibiydi ama inanılmaz savaşcı bi adamdı o da herşeyini veriyodu maçlarda.
  • birde mecnun vardı tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: samplus

BJKKKKK@ Erkan dediğin karakaşlı bir adamdı dimi? 1 sezon oynamıştı o öyle biliyorum ben.

Ama sonra oda kaybolmuştu ortalıktan

O karakaşlı olan Beşiktaş'taydı Sizin Erkan uzun kıvırcık saçlı bir adamdı yanlış hatırlamıyorsam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Metin Diyadin ile Erkan alınmıştı Gençlerbirliğinden, Metin oynadı biraz da sakatlanana kadar ama Erkan'ı pek göremedim.

metin diyadıni bende hatırlıyorum çok iyi bir fenerliydi galiba ayağı kırıldı sonra hastanede işde fenerbahçeye geç geldim ama çabuk kaybettim fln demişdi o zaman çok üzülmüşdüm ona sonra gökhan gönülü fenerbahçeye kazandıran kişidir metin diyadin inş bir gün fenerbahçeye hoca olur
  • Pingelin diz kapağı döndü sebebi de o zaman galatasarayda oynayan kuzmanovski `nin (böyle kazma bir ismi vardı işte) biçer döver gibi grip daha TSYD kupasında adamın futbol hayatını bitirmesiydi. İyi ki kaldırdılar şu tsyd yi. Faruk vardı kocaelinden uefa ön elemesinde deli bir gol atmıştı röveşata desen değil uçan tekme desen değil anime yıldızı gibi. moşe ile birlikte gelmişti.
  • Beşlastik vardı.
  • faruk vardı faruk..... uzun saçlı esmer kanatta oynuodu sag kanat galba
  • Beşiktaşlı Nartallo geldi aklıma

Arjantinli diye el üstünde tutuluyordu. Sonra petrol ofisine yolladılar.

• quote:

Orjinalden alıntı: fuducuk

Beşiktaşlı Nartallo geldi aklıma

Arjantinli diye el üstünde tutuluyordu. Sonra petrol ofisine yolladılar.

• beşiktaştada amokachi vardı gs da van gobbel vardı eskilerden fenerde kemalettin vardı kim bilir nerde şimdi
  • Herkes hangi takıma kim gelip gittiyse yazmaya başladı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.