Şimdi Ara

Fenerbahçemizin Yeni Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuyu bir başlık açarak tartışmak istedim açıkçası çünkü bu problemi çözmek için çok ufak bir hareket yeterli olacak.

Twitterda, ekşi sözlükte ve burda gördüğüm şöyle bir durum var; 1 kişi geliyor ve yerlerde sürünen vizyonuyla, at gözlükleriyle Ali Koç'u ve gelişmeleri eleştiriyor. Aykut kocaman güzellemeleri yapıyor. Bunu gören taraftar başlıyor vay efendim şöyleydi böyleydi, Ronaldoyu mu alalın len şeklinde... Kulübü polemikten korumaya çalışan insanlar aslında polemiği canlı hale getiriyorlar çünkü karşıda eleştiren 5-10 tane cahil adamken cevap veren sayısı 100-200 kişi oluyor. Bu da sanki Ali Koç'un üzerinde bir baskı varmış gibi yansıtılıyor.

Diyeceğim şu ki; koruyalım derken zarar vermeyelim 1 kişinin saçmalığına 1 kere cevap verilir ve biter devam ediyosa bloklanıp geçilir. İyice tadı kaçmaya başladı ortamlarımızın. Hep bi savaş halindeyiz, yahu ne bileyim fırsat transferleri, genç oyuncuları falan tartışalım niye cahille savaşıyoruz biz böyle ileri gidemeyiz. Taraftar olarakta ilerlemek zorundayız.

• Şahsen ben blokladım çoğunu. Eleştiri yapmasını bilmiyorlar. Tamam eleştirirsin ama mantık dahilinde yaparsın. Kulübün zor durumda olduğunu hiçe sayarak saçma sapan yazıp çiziyorlar.

Neyseki dışarıdaki taraftarlar bunlar gibi skor ve başarı taraftarı değil. Kulübün şu halini bilerek yığıldılar kombinelere. Yakında formalar çıkınca Fenerium'da ki klimaları sökerler kulübe katkı olsun diye.

Arma sevmeyi başarıyla endeksleyen kim varsa kendisine taraftar demesin. Sadece seyircisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

Şahsen ben blokladım çoğunu. Eleştiri yapmasını bilmiyorlar. Tamam eleştirirsin ama mantık dahilinde yaparsın. Kulübün zor durumda olduğunu hiçe sayarak saçma sapan yazıp çiziyorlar.

Neyseki dışarıdaki taraftarlar bunlar gibi skor ve başarı taraftarı değil. Kulübün şu halini bilerek yığıldılar kombinelere. Yakında formalar çıkınca Fenerium'da ki klimaları sökerler kulübe katkı olsun diye.

Arma sevmeyi başarıyla endeksleyen kim varsa kendisine taraftar demesin. Sadece seyircisiniz.
    Bende hepsini blokluyorum hocam ama 1-2 kişi değiliz bir çoğumuz benzer düşünüyoruz. Bununla birlikte herkes bu koruma iç güdüsüyle bir kaos oluşumuna katkı verince kaliteli tartışma ortamından çok uzaklaşmış durumdayız. Takımımız nasıl altyapı, taraftar, medya gibi konularda vizyon ortaya koymak istiyorsa bizde aynı şekilde taraftar olarak bu vizyona doğru eşlik etmeliyiz diye düşünüyorum.

• Twitter, facebook, instagram mal dolu. Çoğunda beyin yok. Yorumları okurken IQ' nun düştüğünü anlayabiliyorsun.
  • Adamları yönetici ler de kolluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her mactan sonra gelecek bunlar. Nede sacma elestrileri var

• çok doğru.Taraftarız biz. Başkanımızın üzerine bu kadar boş nedenlerle gitmek çok saçma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam forum burası, herkesin ayni düşüncede olmasi imkansız. Trolle vurani blokla da diger türlü normal bir sekilde fikrini söyleyene saygi gösterin. Bizim bölümde halen dursuncular var

• bir de daha önce görmediğimiz tipler geliyor çoğu yan hesap

• quote:

Orijinalden alıntı: Jager Falcon

Twitter, facebook, instagram mal dolu. Çoğunda beyin yok. Yorumları okurken IQ' nun düştüğünü anlayabiliyorsun.
    +15613211

Trabzonspor'un ilk hazırlık maçı sonunda Facebook gönderisi altındaki 10 yorumun 11'i şu şekilde idi ; "Bu kadro küme düşmezse iyidir."

Daha kadro bile belli değil halbuki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.