Şimdi Ara

Fenerbahcenin sorunu bence bu bir gs li olarak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm umutlar valbuena herkesin ağzında valbuena geçen sene de aynısı lens e yapıldı yani koskoca takımda valbuena dan başka kim iyi oynuyor desek herkes farklı birşey der yani gs de Fernando ndiyae gomis maicon mariano bjk de babel q7 cenk pepe bunlar ortak tüm camiada ama fenerde taraftarın ortak bi sevdiği ya bunlar çok iyi dediği 4 -5 adam yok kimse yalan atmasın bir gs li olarak merak ediyorum son 2 -3 yıldır böyle fenerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vosvareto9013 -- 23 Aralık 2017; 17:18:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir Gs li isen Gs nin sorunlarına kafa yor bence başka takımlara sorun üretmeye çalışmak yerine ;)
  • şu saymış olduğun oyuncuların çok iyi oynadıklarını mı düşünüyorsun sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coobain -- 23 Aralık 2017; 19:28:41 >
  • Bir gs li olarak lütfen burdan uzaklaş.

• Giuliano souza valbuena janssen skrtel herkesin sevdiği isimler 5 tane istediğin için bu kadar yazdım

• Ndiaye Maicon Mariano müthiş aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hondo Ohnaka

Giuliano souza valbuena janssen skrtel herkesin sevdiği isimler 5 tane istediğin için bu kadar yazdım

Hahahahaha jansen demiş 17 haftada 3-4 gol atan forvet i kesin çok seviyorsunuzdur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jst1907

Ndiaye Maicon Mariano müthiş aynen

Ulan hahahahshhzjs mariano maicon a laf ediyor fkfkfkkfkfkfkfk sen futbolu nerenle izliyorsun sağ bekte şener le ısla si olan adam diyor bunu djfjfikdkdkdkdm

• quote:

Orijinalden alıntı: Mask Off

quote:

Orijinalden alıntı: Hondo Ohnaka

Giuliano souza valbuena janssen skrtel herkesin sevdiği isimler 5 tane istediğin için bu kadar yazdım

Hahahahaha jansen demiş 17 haftada 3-4 gol atan forvet i kesin çok seviyorsunuzdur

Jansen bence iyi keşke Gs'de olsa çift forvete döneriz.Kaliteli oyuncu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coobain

şu saymış olduğun oyuncuların çok iyi oynadıklarını mı düşünüyorsun sen

Bu saydigim oyuncular sayesinde 14 hafta ligde lider Galatasaray di

• ndiaye maicon mariano ? q7 cenk ? Bu adamlar az mı küfür yiyor,az mı tepki alıyor taraftarlarından.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.