Şimdi Ara

Fenerbahçeye seyircisiz oynama cezası verildi.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
1.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: KooSeo

insan soysuz olmasın....

herşeyi yapar valla...herhalde canı bu sefer gerçekten bi şeyler istedi

ulen bi tarafını da yırtsan bu takım şampiyon olacak ulusoy !!!
  • Helal olsun federasyona.İyi alıştınız tabi asıp kesmeye ceza almadan yırtmaya.Su şişelerinden bizim saha nasıl kapanıyorsa buda çok haklı bir karar

@visualize

10 günlük savnma süresi varmış.Telegol'de söylendi geçen pazar

GS koltuk kırdı diyen arkadaşa da gülüyorum sadece.Sen 4-0 öndeyken öyle bir pankart açar,sonrada maç sonunda hindi show yapıp topluca GS'Ye küfür edersen,sonuçlarına katlanırsın

LAY LAY ne kadar tahrikse

FB-GS maçındakiler onun 10 katı

Bu arada bu Manisa maçının cezası,daha bide FB-GS maçında alacağınız ceza var yani boşuna umutlanmayın bu cezayı tahkim bozsa bile,eninde sonunda kapanacak sahanız.10 günlük süre işlemiyor bu defa çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erwin -- 25 Nisan 2006; 18:28:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: electra

asıl ceza pankarta gelicek tahminim.

Daha Bu Manisadaki Olaylar Hindi ve Pankarttan Bakalım Beklenen Ceza Gelecekmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erwin

Helal olsun federasyona.İyi alıştınız tabi asıp kesmeye ceza almadan yırtmaya.Su şişelerinden bizim saha nasıl kapanıyorsa buda çok haklı bir karar

@visualize

GS koltuk kırdı diyen arkadaşa da gülüyorum sadece.Sen 4-0 öndeyken öyle bir pankart açar,sonrada maç sonunda hindi show yapıp topluca GS'Ye küfür edersen,sonuçlarına katlanırsın

Bu arada bu Manisa maçının cezası,daha bide FB-GS maçında alacağınız ceza var yani boşuna umutlanmayın bu cezayı tahkim bozsa bile,eninde sonunda kapanacak sahanız.10 günlük süre işlemiyor bu defa çünkü

sen sene başından beri küfür ediyorsun o çöplükte kaç kere kapandı küfür den.. saçma sapan konuşma....

ali samiyen iki üç pet şişeden kapanmadı kendince geçiştirme cümleyi...defalarca oyunu durduran pet şişe yağmurundan kapandı...

pankarttan kaç kere stad kapandı türkiye de ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtc_0912 -- 25 Nisan 2006; 18:33:38 >

• Manisadaki olaylar yüzünden 1 maç ceza alıyorsa Galatasaray maçındaki olaylar yüzünden en az 3 maç ceza almaları gerekir..
    Tahkim kaldıracaktır cezayı gerçi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

quote:

Daha Bu Manisadaki Olaylar Hindi ve Pankarttan Bakalım Beklenen Ceza Gelecekmi

daha canımızı mı alacanız...
    bu yıl geçti seneye bari şampiyon olalım mı diyorsunuz...devam edin siz....
  • ne olursa olsun şampiyon olacağız. bize böyle bir ceza veren federasyon bakalım G.S. ya kırdıkları koltuklar için ceza verecek mi? sonuçta ikisinde de koltuk kırıldı , ikisinde de tahrik var
  • quote:

Orjinalden alıntı: mtc_0912

quote:

Helal olsun federasyona.İyi alıştınız tabi asıp kesmeye ceza almadan yırtmaya.Su şişelerinden bizim saha nasıl kapanıyorsa buda çok haklı bir karar

@visualize

sen sene başından beri küfür ediyorsun o çöplükte kaç kere kapandı küfür den.. saçma sapan konuşma....

ali samiyen iki üç pet şişeden kapanmadı kendince geçiştirme cümleyi...defalarca oyunu durduran pet şişe yağmurundan kapandı...

pankarttan kaç kere stad kapandı türkiye ???

sen ne diyorsun kardeşim..

o pankart türk futboluna lekedir o kadar..eger o pankarta ceza vermeyecekse ozaman fedarsayon fedarasyon değildir..

pankarttan öyle bir ceza vermeli ki emsal teşkil etmeli..böylece o pankartı açan zihniyette açtıran zihniyette neyin ne oldugunu görür..bir dahada kimse öyle pankart açamaz..

• ben pankartı savunmuyorum kardeşim...

bu pankartı bahane eden soysuza sinirleniyorum...

bu pankart ayrıca türkiye ilk değil son da değil...

sanki türkiye de ilk defa küfürlü bir pankart açıldı...ne kadar da şaşırdınız böyle..hayret doğrusu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtc_0912 -- 25 Nisan 2006; 18:39:03 >
  • Sen ni diyorsun anlamadım? Açık konuş bakalım, adamı dinden imandan çıkarma. ....sonrası ney?
    quote:

Orjinalden alıntı: alatakantan

quote:

Hiç ceza gelmez ona merak etme...

Nerdeyse Fenerbahçe şampiyon olduğu için cez<a ver diyeceksiniz. Oğlum o kadar zevkli ki hepinize birden k....
  • quote:

@visualize

ABİ YUH Ya vallahi yuhhh su sisesinden diyonuz bide yani gulsem mi aglasammı....Ne zaman tac kullansak ern az 20 tane su sisesi iniyodu sahanın zzemini bozuldu bee ve hala bi su sisesi diyosunuz......Arkadasım bende sana guıluyorum Lidersin ve Hic ummadıgın anda 5 gol yiyorsun km lerce yol gelmis taraftari lay lay Fener falan diyince o zmn sizlerde sonuclarına katlanırsın ayrıca pankart olayını gelirsek bi arkadas pankart topici acmıs ona girmek isinize gelmiyo mu girin de bakın actıgınız pankartlara da ondan sonra yorum yapınnnn

• Gs taraftarı,Fb ile oynadığı iki maçta da(sami yendeki)kendi koltuklarını kırıp sahaya attı..200 küsür yabancı madde attılar sahaya..birinde ceza almadılar diğerinde 1 maç seyircisiz oynama cezası aldılar..çok konuşan Gsli arkadaşlar federasyon kimi tutuyor acaba bir daha düşünün..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReNNeG@De

quote:

@visualize

ABİ YUH Ya vallahi yuhhh su sisesinden diyonuz bide yani gulsem mi aglasammı....Ne zaman tac kullansak ern az 20 tane su sisesi iniyodu sahanın zzemini bozuldu bee ve hala bi su sisesi diyosunuz......Arkadasım bende sana guıluyorum Lidersin ve Hic ummadıgın anda 5 gol yiyorsun km lerce yol gelmis taraftari lay lay Fener falan diyince o zmn sizlerde sonuclarına katlanırsın ayrıca pankart olayını gelirsek bi arkadas pankart topici acmıs ona girmek isinize gelmiyo mu girin de bakın actıgınız pankartlara da ondan sonra yorum yapınnnn

o pankartları göremez onlar...

• quote:

Orjinalden alıntı: marcopasa

Gs taraftarı,Fb ile oynadığı iki maçta da(sami yendeki)kendi koltuklarını kırıp sahaya attı..200 küsür yabancı madde attılar sahaya..birinde ceza almadılar diğerinde 1 maç seyircisiz oynama cezası aldılar..çok konuşan Gsli arkadaşlar federasyon kimi tutuyor acaba bir daha düşünün..

Ya Sen Bu Ülkede mi Yaşıyosun

TKupası İlk Maçını Nerede Oynandı Kim Hasana pet,Paara Yağdırdı p.p Hasan Die Kim Bağırdı

Siz Ak Kaşıksınız Ya hep pislik Gs Yapıyor Dimi Çıkarın..Çıkarın Atgözlüklerini de Taraftarınız İlk Maçda Neler Yapmış Konuşun

ilk Maçda Siz Öyle Yapmasnz GS taraftarı Okdar Pet Şise Atarmıydı.. Kıssasa Kısas
  • quote:

quote:

Gs taraftarı,Fb ile oynadığı iki maçta da(sami yendeki)kendi koltuklarını kırıp sahaya attı..200 küsür yabancı madde attılar sahaya..birinde ceza almadılar diğerinde 1 maç seyircisiz oynama cezası aldılar..çok konuşan Gsli arkadaşlar federasyon kimi tutuyor acaba bir daha düşünün..

TKupası İlk Maçını Nerede Oynandı Kim Hasana pet,Paara Yağdırdı p.p Hasan Die Kim Bağırdı

Siz Ak Kaşıksınız Ya hep pislik Gs Yapıyor Dimi Çıkarın..Çıkarın Atgözlüklerini de Taraftarınız İlk Maçda Neler Yapmış Konuşun

ilk Maçda Siz Öyle Yapmasnz GS taraftarı Okdar Pet Şise Atarmıydı.. Kıssasa Kısas

İi o zmn zamanında siz oyle pankartlar acmasaydınız bizde o macta oyle pankart acmazdık oldu mu simdi? Senin mantigina gore konusuyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: mtc_0912

ben pankartı savunmuyorum kardeşim...

bu pankartı bahane eden soysuza sinirleniyorum...

bu pankart ayrıca türkiye ilk değil son da değil...

sanki türkiye de ilk defa küfürlü bir pankart açıldı...ne kadar da şaşırdınız böyle..hayret doğrusu...

valla şaşırmamak elde değil..öyle büyük bir pankart yöentimden habersiz sokulmaz..
  • quote:

quote:

quote:

İi o zmn zamanında siz oyle pankartlar acmasaydınız bizde o macta oyle pankart acmazdık oldu mu simdi? Senin mantigina gore konusuyorum

Benım Mantığıma Deilde Kendi Fikirlerinden yola Çık,,Tamam Bundan Sonra kimse Küfürü Engelleyemez Oldumu

Kimse Stadımızda küfür Yok Demesin Bundan Sonrada Kimse Engelleyemez Bu Kadar Basit

• seyircisiz bide vermişler neye dayanarak acaba sanki maçı bölmüş taraftar maç içersinde kırmış koltukları atmış

neye dayanarak veriyorlar acaba oarrda linç edilen taraftarlara yazık be!!!
    kayseri ankgücü maçında oyunu durdurmuşlardı bundan dolayı ceza verdiler sonrada zaten tahkim bozdu.
    eminim bizimkinide bozarlar yoksa harbiden art niyet vardır.

wallahi ulusoy g.s başkanından daha çok çalışıyor şampiyonluk için
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Benım Mantığıma Deilde Kendi Fikirlerinden yola Çık,,Tamam Bundan Sonra kimse Küfürü Engelleyemez Oldumu

Kimse Stadımızda küfür Yok Demesin Bundan Sonrada Kimse Engelleyemez Bu Kadar Basit

Ya yazdık yazdım yazmaya da devam etcezz diyoRUzz kiii Bak buyuk yazmıcam sonra kor muyuz falan diyosunuz Statta kufur var ama Diger staattlara gore daha az varrr diyoruzzz....Birde O kadar klasik ve hatalı bir fikirle yolacıkmıssın bende aynı yolla cvb verdim "sen diyosun siz yapmasaydınız bizde yapmazdık iii o zmn madem kotuluge kotuluk bende diyorum siz o pankartları acmassaydınız bizde acmazdık" Yani bu sence dogru mu

• federesarayı kutluyoruz yaptı yine yapacağını. hadi be fenerim be al şu şampiyonluğuda kupayıda sok gözlerine
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.