Şimdi Ara

Fenerbahçeye seyircisiz oynama cezası verildi.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
1.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Elbetteki o pankart da terbiyesizlik ama yanlışa yanlışla cevap verme mantığı ile bu iş nereye gider ? Yani şimdi asılan o iğrenç pankartı haklımı çıkarmaya çalışıyorsunuz

quote:

Orjinalden alıntı: crepassio

galatasaraylı arkadaşlar soruyorum size
    pankart vs diyosunuz da
    alın size pankart
    bu pankart açılırken nerdeydi delikanlı galatasaray taraftarı ??
    resim koymuyorum ceza almak istemiyorum
    pankartta yazan..
    "evde annenizi okulda defterinizi s.... geldik sevgiliniz..."

inkar edicekmisiniz bunu???

• quote:

Orjinalden alıntı: zanetti35

Elbetteki o pankart da terbiyesizlik ama yanlışa yanlışla cevap verme mantığı ile bu iş nereye gider ? Yani şimdi asılan o iğrenç pankartı haklımı çıkarmaya çalışıyorsunuz

quote:

Orjinalden alıntı: crepassio

galatasaraylı arkadaşlar soruyorum size
    pankart vs diyosunuz da
    alın size pankart
    bu pankart açılırken nerdeydi delikanlı galatasaray taraftarı ??
    resim koymuyorum ceza almak istemiyorum
    pankartta yazan..
    "evde annenizi okulda defterinizi s.... geldik sevgiliniz..."

inkar edicekmisiniz bunu???

kimse o parkartı haklı çıkarmaya çalışmıyor neden anlamak istemiyorsunuz bunu anlamayorum olay adnan efendinin bu pankart daha önce hiç açılmadı demesi ama gs li taraftarların defalarca açtıklarını gördün o zaman nerdeydi bu adam da şimdi cak cak ötüyo anladın mı şimdi mevzuyu o parkartı herkes kınıyor sorunda pankart değil zaten sorun adnan efendinin patavatsızlığı

• Bence Saha kapatma cezası verilmemliydi fb ye
    Trabzona 2 otubüs taraftar götürme mecburiyeti getirilmesi daha iyi olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: iRoNMaSTeR

Bence Saha kapatma cezası verilmemliydi fb ye
    Trabzona 2 otubüs taraftar götürme mecburiyeti getirilmesi daha iyi olurdu

Trabzonda en az 1000(yazıyla bin) Fenerli olacak, sen merak etme tatlı kardeşim...
  • fenerbahçe trabzonspordan bilet talebinde bulundu tırabzonda 1000 bilet vereceğini açıkla
  • ADnan Polat2ın konuştuklarının kayda değer olması saçma bir kere..Kendi bileğiyle bükemediği rakibini , başka yollarla çökertmenin bir arayışıdır bu..Acizliktir bir başka anlatımla..
    Küçük bir çocugun yalanı gibidir , FB'li yöneticiler TS'lulara hiiii ne dedi , diye yaygara cıakrtmak...Hel o cümlesinden sonraki lafı daha da içler acısı..Gereken cevabı sanırım TS verecektir..Adnan efendi , sen niye veremedin gerekli cevabı????
    4 tane yemek adamı maymun ediyo demek ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

benim anlamadığım federasyon GS maçını niye seyircisiz oynatmadı da cezayı geciktirip 1 hafta sonra verdi?
    Aziz Yıldırımdan mı korktular acaba?yoksa "derby seyircisiz oynanmaz herkes büyük para kaybeder"mantığı mı devreye girdi burada?çünkü 1 hafta herkes bu maçla yattı kalktı...

Salla hocam salla.
    Hocam böyle bir şey olupta ceza geç verilseydi. Sen GS yönetiminin bu olaya sus pus ağzını açmadan seyirci mi olacağını sanıyordun da onların yerine hesap soruyorsun ?

quote:

neyse ceza doğru bence ama GS taraftarı da Kadıköyde koltukları söktüyse onlar da ceza almalı...bu kadar açık ve net...
    işin ironik tarafı Kadıköyde seyircili oynanmaması gereken bir maçta GS nin ceza alması gerektiği...

bilmeden yada gözünün önündekini okumadan yapılan yorumda ki ironiye ne demeli hocam..

Hocam topiğin hepsini okusaydın cezanın neden geç verildiğini anlayabilirdin. Bak bir GS'lı arkadaş cevaplamış neden ceza verilmediğini

Belki merak edersin.
    Ankaragücü - Kayseri Maçı 9 Nisan'da oynanmış. Ceza kararının açıklama tarihi 19 nisan.
    (http://www.milliyet.com.tr/2006/04/19/spor/spo30.html)

quote:

Orjinalden alıntı: Erwin

Helal olsun federasyona.İyi alıştınız tabi asıp kesmeye ceza almadan yırtmaya.Su şişelerinden bizim saha nasıl kapanıyorsa buda çok haklı bir karar

@visualize

10 günlük savnma süresi varmış.Telegol'de söylendi geçen pazar

GS koltuk kırdı diyen arkadaşa da gülüyorum sadece.Sen 4-0 öndeyken öyle bir pankart açar,sonrada maç sonunda hindi show yapıp topluca GS'Ye küfür edersen,sonuçlarına katlanırsın

LAY LAY ne kadar tahrikse

FB-GS maçındakiler onun 10 katı

Bu arada bu Manisa maçının cezası,daha bide FB-GS maçında alacağınız ceza var yani boşuna umutlanmayın bu cezayı tahkim bozsa bile,eninde sonunda kapanacak sahanız.10 günlük süre işlemiyor bu defa çünkü

birincisi ben kimsenin yerine hesap sormuyorum,zamanında bizim canımız çok yandı,şimdi hakeden hakettiği cezayı alsın benim fikrim bu...
    ikincisi GS nin de ceza alması gerektiğini söyledim hoca,düzgün okuyamadın galiba.gerektiğinde cezayı iki günde verip istediği maça denk getiriyor bu adamlar sen merak etme.bu da başımıza geldi oradan biliyorum...

Hocam iyi güzel söylüyorsun da bunlar ne.
    quote:

Aziz Yıldırımdan mı korktular acaba?yoksa "derby seyircisiz oynanmaz herkes büyük para kaybeder"mantığı mı devreye girdi burada?çünkü 1 hafta herkes bu maçla yattı kalktı...

Sen merak etme Ulusoy başkan olduğu sürece. FB lehine bir şey yapmaz. (Yapmasında zaten istemem).

1- Bu konunun Aziz Yıldırım'la ne ilgisi var?
    2- Madem konuya hakim değilsin. Ne diye ona buna haksızca bir şeyler söyleyip zan altında brakmak istiyorsun ?

3- Şu iki günde karara bağlanıp BJK'a verilen ceza neymiş merak ettim şimdi ?

4- Zaten ben senin GS ceza almalı dediğin kısma bir şey söylemedim. Benim sözüm senin sözlerinin ironik tarafınaydı. Sen nasıl kesin emin olabiliyorsun da yada neye dayanarak FB'nin zaten cezalı olması gerektiğini söylebiliyorsun.

quote:

işin ironik tarafı Kadıköyde seyircili oynanmaması gereken bir maçta GS nin ceza alması gerektiği...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 26 Nisan 2006; 14:51:25 >

• bu ceza ağır bir ceza kabul edin bunu herderbide yasanan olaylar yasandı.vesteldeki olaylar sadece FEnerbahceye mal edildi.lawuk ulusoy pisliklere basladı.bizim için lig 19 takımdan olusur lawuk ulusoy olduğu surece.
  • Bu kadar kasmayın arkadaşlar.Nasılsa 3 gün içerisinde kaldırılır bu ceza.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

Bu kadar kasmayın arkadaşlar.Nasılsa 3 gün içerisinde kaldırılır bu ceza.

Hocam kalkmasın ceza. Şu işleri doğru düzgün yapmaya başlasınlar.

FB'ye de versinler GS'a da versinler ceza.

Gerçi Ulusoy yönetiminden doğru düzgünlük beklemek hata ama. Bekleyip göreceğiz.
  • Gs vermezler ceza
  • quote:

Orjinalden alıntı: JoS

Gs vermezler ceza

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.