Şimdi Ara

Fenerbahçeye seyircisiz oynama cezası verildi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
1.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece gülüyorum ve gurur duyuyorum FENERBAHÇE'yle. Türkiye tek olmuş Fenerbahçe'yi yıkmaya çalışırken FENERBAHÇE hala en önde.....

Konu şu, Fenerbahçe taraftarı maçtan sonra koltukları sökmüş.....

Normal, Beşiktaşlısı Gslisi bir oldu FENER CEZA ALSIN diye mızmızlandı....

ALLAH BÜYÜK...

Hepinizin hakkından geliyoruz. Allah bize o gücü veriyor....

Bakalım bu hafta koltukları söken GS ve TS takımlarına da ceza gelecek mi???????????????????????????

• yaa varyaa ceza olayı oLmicaktı ya şimdi burda bu ceza verenlerin 7 ceddeni sövcektimm
    size rağmen biz sampiyon olucazz ve CEKEMEYEN herkese KAPAK!!!! olcakkk
  • Şampiyonluk için kıran kırana ve eşit puanda mücadele sürerken, Fenerbahçeye Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu'ndan şok bir ceza geldi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Fenerbahçe’ye Vestel Manisaspor maçında seyircilerinin çıkardığı olaylar nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi.

Bu cezaya göre Fenerbahçe Turkcell Süper Lig'in 33. haftasında sahasında oynayacağı son maç olan Kayseri Erciyesspor karşılaşmasını seyircisiz oynayacak

kaynak:http://www.internetspor.com/v3/haber.php?haberID=25165

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |LeGenD| -- 25 Nisan 2006; 17:46:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: |LeGenD|

Şampiyonluk için kıran kırana ve eşit puanda mücadele sürerken, Fenerbahçeye Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu'ndan şok bir ceza geldi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Fenerbahçe’ye Vestel Manisaspor maçında seyircilerinin çıkardığı olaylar nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi.

Bu cezaya göre Fenerbahçe Turkcell Süper Lig'in 33. haftasında sahasında oynayacağı son maç olan Kayseri Erciyesspor karşılaşmasını seyircisiz oynayacak

PFDK, Kadıköy'ü seyirciye kapattı
    Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu F.Bahçe'ye V. Manisaspor maçında seyircilerinin çıkardığı olaylar nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi

Bu cezaya göre Fenerbahçe sahasında oynayacağı son maç olan Kayseri Erciyesspor karşılaşmasını seyircisiz oynayacak.

kaynak :http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=152766

• quote:

Şampiyonluk için kıran kırana ve eşit puanda mücadele sürerken, Fenerbahçeye Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu'ndan şok bir ceza geldi.

geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: megi21

geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    bu ceza size az bile kendinizi padişah gibi görüyorsunuz.
  • quote:

geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    PFDK, Vestel Manisaspor maçında çıkan olaylar ile ilgili olarak kulübümze bir maç seyircisiz oynama cezası verdi. Kararın tam metni aşağıdaki gibidir:

"PFDK’nın 25 Nisan 2006 tarihli toplantısında, 15 Nisan 2006 tarihinde oynanan Vestel Manisaspor – Fenerbahçe müsabakasında; çıkan saha olayları nedeniyle kulübünüze FDT’nin 31/2 maddesi uyarınca BİR MAÇ SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI VERİLMESİNE, ayrıca FDT’nin 31/4 maddesi uyarınca zararın TAZMİN EDİLMESİNE karar verilmiştir.

Talay Şenol

Prof. Fut. Dis.Krl. Bş."

bu cezaya göre gs yede fb koltuklarını söktükleri için ceza gelmesi ve kıralan koltukların fatura edilmesi gereklidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.i.T.S

yaa varyaa ceza olayı oLmicaktı ya şimdi burda bu ceza verenlerin 7 ceddeni sövcektimm
    size rağmen biz sampiyon olucazz ve CEKEMEYEN herkese KAPAK!!!! olcakkk
    Sanırım Ankaragücü-Kayserispor maçında Kayserispor'a verilen cezayı tahkim kaldırmıştı.
    Bakalım FB için tahkim'in görüşü ne olacak.

Benim şahsi görüşüm. Tahkim'in Cezayı onaması gerekiyor.

Artık bir yerlerden başlanması lazım.

Ama FB'ye ceza veripte GS ve TS 'a ceza verilmezse FB'ye verilen cezanın hiç bir hükmü kalmaz ve ben bu işin içinde kasıt ararım.

Bekleyip göreceğiz.

• quote:

PFDK, Vestel Manisaspor maçında çıkan olaylar ile ilgili olarak kulübümze bir maç seyircisiz oynama cezası verdi. Kararın tam metni aşağıdaki gibidir:

"PFDK’nın 25 Nisan 2006 tarihli toplantısında, 15 Nisan 2006 tarihinde oynanan Vestel Manisaspor – Fenerbahçe müsabakasında; çıkan saha olayları nedeniyle kulübünüze FDT’nin 31/2 maddesi uyarınca BİR MAÇ SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI VERİLMESİNE, ayrıca FDT’nin 31/4 maddesi uyarınca zararın TAZMİN EDİLMESİNE karar verilmiştir.

Talay Şenol

Prof. Fut. Dis.Krl. Bş."

bu cezaya göre gs yede fb koltuklarını söktükleri için ceza gelmesi ve kıralan koltukların fatura edilmesi gereklidir.

Alıntıları Göster
    televizyonda göremediğim için soruyorum maça gidenler cevaplarlar mı
    tv de 2-3 saniye gösterdi yada ben göremedim
    gs taraftarları baya kırdılarmı yoksa sadece o gösterilenlerden mi ibaretdi

• quote:

Orijinalden alıntı: vendeta

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: vendeta

Asıl ceza senin gibi biriyle aynı ortamda yaşamak....
  • quote:

televizyonda göremediğim için soruyorum maça gidenler cevaplarlar mı
    tv de 2-3 saniye gösterdi yada ben göremedim
    gs taraftarları baya kırdılarmı yoksa sadece o gösterilenlerden mi ibaretdi

Alıntıları Göster
    ben maçtaydım 3-0 dan sonra koltukları kırmaya başladılar maç sonundada devam ettiler
  • quote:

ben maçtaydım 3-0 dan sonra koltukları kırmaya başladılar maç sonundada devam ettiler

Alıntıları Göster
    hayatımda ilk defa deplasman takımına saha kapatma cezası verildiğine haluk ulusoy ile şahit oluyorum bu kadar da olmaz ama gs ye ceza gelmesse o zaman gs liler hiç konuşmasın artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |LeGenD| -- 25 Nisan 2006; 18:01:56 >
  • quote:

hayatımda ilk defa deplasman takımına saha kapatma cezası verildiğine haluk ulusoy ile şahit oluyorum bu kadar da olmaz ama gs ye ceza gelmesse o zaman gs liler hiç konuşmasın artık

Alıntıları Göster
    Bence bunlar formalite tahkim bozar kararı

quote:

Orjinalden alıntı: l LeGenD l

• quote:

Alıntıları Göster
    Bu ceza bence hiç iyi olmadı..zaten fener , seyircili de seyircisizde erciyesi yener.. bu ceza futbolcuları hırslandırmaktan başka bir işe yaramaz... Fenerliler cezaya üzülmesin bence...Bu ceza ters etki yaratacaktır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EFSANE KING

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: EFSANE KING

quote:

ankara gücü maçında da aynısı oldu tahkim bozdu bakalım bizimkisi onaylanacak mı

• quote:

Orijinalden alıntı: EFSANE KING

quote:

Alıntıları Göster
    ozaman gsde ceza alıcak dmektir görücez bakalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OMREG

ozaman gsde ceza alıcak dmektir görücez bakalım..

Alıntıları Göster
    Ya hayret birsey ya A.gucu nasil kaydirildi ya peki bize niye veriliyo bu hey allahım ya Bize verildiyse GS ye de verilmesi lazım 500 koltuk kirmislardi yanlıs hatirlamiyorsam
  • oldukca sacma bir durum söz konusu bu hafta evindeki gs derbisinde ceza olacagına ne zamana kaydırıldı ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: visualize

oldukca sacma bir durum söz konusu bu hafta evindeki gs derbisinde ceza olacagına ne zamana kaydırıldı ...
    asıl ceza pankarta gelicek tahminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: visualize

oldukca sacma bir durum söz konusu bu hafta evindeki gs derbisinde ceza olacagına ne zamana kaydırıldı ...
    insan soysuz olmasın....
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.