Şimdi Ara

DROGBA CEZA ALDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, dün yapılan antrenmana geç gelen Fildişi Sahilli yıldız futbolcu Didier Drogba'ya ceza kesti.

Sarı-kırmızılı ekibin UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 18 Mart Salı günü İngiltere temsilcisi Chelsea ile yaptığı maçtan sonra aldığı izinle takımdan bir gün sonra İstanbul'a gelen Drogba'nın, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde dün saat 11.00'de gerçekleştirilen antrenmana geç kaldığı bildirildi.

Bunun üzerine İtalyan teknik adam Mancini'nin, yıldız futbolcuya antrenmanın sonunda ekstra bir çalışma yaptırdığı ve 2 bin avro para cezası uygulanmasına karar verdiği kaydedildi.

http://www.ligtv.com.tr/haber/drogba-sabirlari-tasirdi

Çok iyi oldu bu öyle reis gibi dolaşmak yok ortalıkta.

• Bana da versinler 10m € ben de artis artis dolaşırım
  • Drogba'nın 2.5 saatte kazandığı para.

Bir zamanlar senede 550.000 euro kazanan Ilic'e 50.000 euro ceza vermişlerdi çok üzülmüştüm
  • Ceza mı bildiğin ödül olmuş bu
  • Drogbanin yerinde olsam 20bin euro verip üstü kalsın derdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu futbolcuların kazandığı paralara yazık günah be. Haftada 2 idman,haftasonu milyonların desteğiyle maç. Ne güzel hayat be biz de burada üniversite hayalleri kuralım ayda 3bin tl alıcaz diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ljubav

Şu futbolcuların kazandığı paralara yazık günah be. Haftada 2 idman,haftasonu milyonların desteğiyle maç. Ne güzel hayat be biz de burada üniversite hayalleri kuralım ayda 3bin tl alıcaz diye.

harbiden he onlar paralarını sayarken biz birde burda birbirimizi yiyoruz ayrıca yok ofsayt yok kırmızıydı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Terime 3 maç daha ceza
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ljubav

Şu futbolcuların kazandığı paralara yazık günah be. Haftada 2 idman,haftasonu milyonların desteğiyle maç. Ne güzel hayat be biz de burada üniversite hayalleri kuralım ayda 3bin tl alıcaz diye.

ayda 3 bini bulursan öpüp başına koy standartların üzeri.
  • Bende ceza olarak kadro dışı bırakıldı sandım sevindiydim.
  • Pesinen 100.000 € verir tum sezon antrenmanlara katilmaz ozaman bu nasil ceza

• 2 bin avro mu? Hiç ceza vermeseydiniz.
  • Ne cezası ya? Adam 1 gün için akşam yemeğinde havyar yiyemeyecek yani. Çok üzücü :(
  • Ceza bile göstermelik ya adam 20 bin ben vereyim 10 gün daha geç kalayım derse ?
  • Gülüp geçmiştir adam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000avro ne la. Yarın Drogba gelip alın şu 1milyon avroyu bu sene antremanlara katılmıyorum dese haklı adam

• Para cezası kesene kadar kadrodan kes mancini..
  • Drogbaya en buyuk ceza Chelsea macinda oynatmamak olurdu. Ben hep ded su adam bu performansla, bu artislikle chelsea karsisinda bir sey yapamaz diyr, herkes cosacak 3-5 atacak sandi. Kim ki lan drogba? Hayati boyunca kalas kalmis bir futbolcu, sadece kafa golleri var. İbrada gelirse drogbaya benzer

• quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

Drogbaya en buyuk ceza Chelsea macinda oynatmamak olurdu. Ben hep ded su adam bu performansla, bu artislikle chelsea karsisinda bir sey yapamaz diyr, herkes cosacak 3-5 atacak sandi. Kim ki lan drogba? Hayati boyunca kalas kalmis bir futbolcu, sadece kafa golleri var. İbrada gelirse drogbaya benzer

Yok artık o kadar da değil
  • Sembolik bir ayağını denk al mesajı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osstation

Sembolik bir ayağını denk al mesajı.

Aynen öyle. Herkes değişik saçma yorumlar yapıyor yok o parayı 1 saatte felan kazanıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.