Şimdi Ara

Fenerbahçeye seyircisiz oynama cezası verildi.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
1.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: RccP

quote:

Orjinalden alıntı: mtc_0912

ben pankartı savunmuyorum kardeşim...

bu pankartı bahane eden soysuza sinirleniyorum...

bu pankart ayrıca türkiye ilk değil son da değil...

sanki türkiye de ilk defa küfürlü bir pankart açıldı...ne kadar da şaşırdınız böyle..hayret doğrusu...

valla şaşırmamak elde değil..öyle büyük bir pankart yöentimden habersiz sokulmaz..

işinize gelmeyince nasılda kıvırıyorsunuz...

ulusoyun bu sefer gerçekten canı istedi ki bununla ceza aldık...eğer istemeseydi almazdık biliyorsunuz işte durumu

biz yine şampiyon olacağız seyircisiz de oynasak.....bakalım o ulusoy kupayı nasıl verecek...

• quote:

Orjinalden alıntı: Erwin

GS koltuk kırdı diyen arkadaşa da gülüyorum sadece.Sen 4-0 öndeyken öyle bir pankart açar,sonrada maç sonunda hindi show yapıp topluca GS'Ye küfür edersen,sonuçlarına katlanırsın

LAY LAY ne kadar tahrikse

FB-GS maçındakiler onun 10 katı

Bu arada bu Manisa maçının cezası,daha bide FB-GS maçında alacağınız ceza var yani boşuna umutlanmayın bu cezayı tahkim bozsa bile,eninde sonunda kapanacak sahanız.10 günlük süre işlemiyor bu defa çünkü

senin okuma yazman yok heralde ben diyorum ki gs de fb koltuklarını kırdı fb ye ceza geliyorsa gs ye de gelmeli sen bundan ne anlıyon töbe yarabbi yaw

• galatasaraylı arkadaşlar soruyorum size
    pankart vs diyosunuz da
    alın size pankart
    bu pankart açılırken nerdeydi delikanlı galatasaray taraftarı ??
    resim koymuyorum ceza almak istemiyorum
    pankartta yazan..
    "evde annenizi okulda defterinizi s.... geldik sevgiliniz..."

inkar edicekmisiniz bunu???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rechtsanwalt -- 25 Nisan 2006; 20:03:35 >
  • Lan maçı baska bi sahaya alırsın anlarım .seyircisiz oynamak ne demek futbol seyirciler için oynanmıyormu?dunyanın hiç bir yerinde boyle bir ceza yok.ne salak futbol yonetmeliğimiz war ya!
  • Demekki aynı ceza GS içinde gelecek.Malum onlarda ağır tahrik sonucu koltukları söküp attılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: crepassio

galatasaraylı arkadaşlar soruyorum size
    pankart vs diyosunuz da
    alın size pankart
    bu pankart açılırken nerdeydi delikanlı galatasaray taraftarı ??
    resim koymuyorum ceza almak istemiyorum
    pankartta yazan..
    "evde annenizi okulda defterinizi s.... geldik sevgiliniz..."

inkar edicekmisiniz bunu???

bu pankartı inkar edene bu pankart bende hediye olsunn...(illa inkar edenede yollayabilirim resimlerini)
    kadıköy de acılan pankart ta kutsal ittifak (yada antu nun tabiriyle ezik ittifakına) yapılmıstırr
    kadıköye 6s lilere BJK li taraftarlar destek veriosa ittifak vardırr varsa da o pankart mübabtırrr
  • @Erwin saol bilgi için
  • Doğru bir ceza.. Ancak seyircisiz oynanma cezası mantık olarak yanlış..Çünkü seyircisiz futbol hiç bir şeye benzemiyor..

Aynı cezayı bizimde almamız gerekir Kadıköydeki olaylardan dolayı!!

Ancak hindi ve pankart olaylarından dolayı da Fbye ayrı bir ceza gelmesi gerekir..Nasıl ki biz şişe atmaktan ceza aldık,Fbde bu olaylardan dolayı bir ceza almalıdır..

Bana kalsa koltuk parçalayan her kulübe bundan sonra EN AZ 1 maç, sahaya fiili müdahaleye en az 2 maç, küfür pankart gibi hakaret içerikli unsurlara en az 1 maç ceza verirdim...Tuncay gibi futbolcu bozmalarının da bu davranışlarını devam ettirmeleri halinde lisans iptaline kadar varan cezalarla karşılaşmalarını sağlardım

Artık bu olaylara dur demenin zamanı geldi de geçiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GS_1905 -- 25 Nisan 2006; 21:42:15 >

• tahkimden geri döner çok saçma bi ceza
  • Pankarttan ceza verilmesi gerektiğini söyleyen arkadaşlara yapabileceğim tek şey katıla katıla gülmek olur......Bir de aşağıdaki 1.maddeyi okuma tavsiyesi

1. Hemen aşağıdaki koyu renkle yazılmış maddeyi oku ve anla. Anladığına emin olduktan sonra 2. maddeye geç
    Bu tür bir pankart daha ağırları da dahil olmak üzere Türkiye'de daha önce defalarca açılmış ve ceza görmemiştir.
    2. Hemen aşağıdaki koyu renkle yazılmış maddeyi oku ve anla. Anladığına emin olduktan sonra 3. maddeye geç
    Böyle bir ceza verilirse GS maçında gider iki tane Fenerli pankart açar. ASY kapanır.
    3. Hala ceza verilmesi gerektiğine inanıyor musun?
    Evetse 1. maddeye dön.
    Hayırsa git biraz sindirim sağlayıcı al ve uyu.
  • asıl büyüklük cezayı aldığında şuna verdinmi buna niye vermiyorsun ..gs ye niye vermedin diyeceğinize madem örneksiniz türkiyeye olgunlukla karşılayıp.hatayı nerde yaptığınızı düşünün. ve hatalarınızdan ders almasını öğrenin durup dururken kimse kimseye ceza vermez.............hele fenere hiç vermezler siz başbakandan torpillisiniz size nolur arkanız SAĞLAM
  • Bence pankart ya da rakip sahadaki seyirci yüzünden saha kapama, seyircisiz oynama cezası çok ağır bir karar. Manisa'ya taraftarı Fenerbahçe mi götürdü? O sahanın sorumlusu iç ve dış olayları kontrol edecek yetki fenere mi verildi? O zaman seneye eline pis bir pankart alan herhangi bir maça gidip açar al sana seyircisiz oynama. Yolla bir kaç tane kendini bilmez adamı istediğin sahaya, olay çıkarsın al sana saha kapama. Verilen ceza Futbol Fedarasyonunu zor duruma sokacaktır. Her koltuk kırma, her pankart açmada saha kapanması kararı alınmasını isteyen yöneticilerle dolacak ortalık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alatakantan
    Pankarttan ceza verilmesi gerektiğini söyleyen arkadaşlara yapabileceğim tek şey katıla katıla gülmek olur......Bir de aşağıdaki 1.maddeyi okuma tavsiyesi
    1. Hemen aşağıdaki koyu renkle yazılmış maddeyi oku ve anla. Anladığına emin olduktan sonra 2. maddeye geç
    Bu tür bir pankart daha ağırları da dahil olmak üzere Türkiye'de daha önce defalarca açılmış ve ceza görmemiştir.
    2. Hemen aşağıdaki koyu renkle yazılmış maddeyi oku ve anla. Anladığına emin olduktan sonra 3. maddeye geç
    Böyle bir ceza verilirse GS maçında gider iki tane Fenerli pankart açar. ASY kapanır.
    3. Hala ceza verilmesi gerektiğine inanıyor musun?
    Evetse 1. maddeye dön.
    Hayırsa git biraz sindirim sağlayıcı al ve uyu.

sen böyle ceza ver bakalım ozaman stata sokabilirmisin o pankartları
    yanına yaklaştırmazlar sen kafanı yorma böyle şeylere

• quote:

Orjinalden alıntı: gkkt

Demekki aynı ceza GS içinde gelecek.Malum onlarda ağır tahrik sonucu koltukları söküp attılar.

Vermezler GS ya ceza meza
  • quote:

Orjinalden alıntı: GS_1905

Doğru bir ceza.. Ancak seyircisiz oynanma cezası mantık olarak yanlış..Çünkü seyircisiz futbol hiç bir şeye benzemiyor..

Aynı cezayı bizimde almamız gerekir Kadıköydeki olaylardan dolayı!!

Ancak hindi ve pankart olaylarından dolayı da Fbye ayrı bir ceza gelmesi gerekir..Nasıl ki biz şişe atmaktan ceza aldık,Fbde bu olaylardan dolayı bir ceza almalıdır..

Bana kalsa koltuk parçalayan her kulübe bundan sonra EN AZ 1 maç, sahaya fiili müdahaleye en az 2 maç, küfür pankart gibi hakaret içerikli unsurlara en az 1 maç ceza verirdim...Tuncay gibi futbolcu bozmalarının da bu davranışlarını devam ettirmeleri halinde lisans iptaline kadar varan cezalarla karşılaşmalarını sağlardım

Artık bu olaylara dur demenin zamanı geldi de geçiyor..

yürekten sölüyosan bunu sana helal olsun diyorumm

• Fenerbahçe federasyona kızacağına dua etsin, bu saha kapatma cezasını neden Galatsaray maçından önce vermediler...Ya da saha kapatmayı gerektirecek bir olaysa neden tedbirli olarak pfdk ya sevk etmediler...Onun için Fenerbahçe ve Fenerbahçeliler yatıp kalkıp federasyona dua etsinler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

Fenerbahçe federasyona kızacağına dua etsin, bu saha kapatma cezasını neden Galatsaray maçından önce vermediler...Ya da saha kapatmayı gerektirecek bir olaysa neden tedbirli olarak pfdk ya sevk etmediler...Onun için Fenerbahçe ve Fenerbahçeliler yatıp kalkıp federasyona dua etsinler...

Ettik
  • Ceza verilebilir yeterki tutarlı olsunlar bundan sonrası için...
  • quote:

Orjinalden alıntı: vendeta

bu ceza size az bile kendinizi padişah gibi görüyorsunuz.

Padisahlik yok artik CUMHURIYET var.
  • benim anlamadığım federasyon GS maçını niye seyircisiz oynatmadı da cezayı geciktirip 1 hafta sonra verdi?
    Aziz Yıldırımdan mı korktular acaba?yoksa "derby seyircisiz oynanmaz herkes büyük para kaybeder"mantığı mı devreye girdi burada?çünkü 1 hafta herkes bu maçla yattı kalktı...

neyse ceza doğru bence ama GS taraftarı da Kadıköyde koltukları söktüyse onlar da ceza almalı...bu kadar açık ve net...

işin ironik tarafı Kadıköyde seyircili oynanmaması gereken bir maçta GS nin ceza alması gerektiği...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.