Şimdi Ara

feneri kendi evinde sadece Beşiktaş yenebilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene fener kendi evindeki maçlarda beşiktaş haricindeki takımlara büyük ve kabul edilir bir üstünlüğü var ama Beşiktaş Kadıköy'e gidince birşeyler oldu ve yenildi hem de ezile ezile.Bunun üstüne hakemi ve seyirciyi de yendi pes yani.Fener kendi evinde 14 maçta toplam 4 gol yerken sadece Beşiktaştan bu sayıda gol yedi.Bu yüzden şu anda sadece Beşiktaş taraftarı fenere laf atabilir diğerleri ATAMAZ.Diğerleri Susmalı.

• bjk bizi yener(FB) bizde ts ve gs yi yeneriz> gs de bjk yi yener
  • quote:

Orjinalden alıntı: eagle_blk

Bu sene fener kendi evindeki maçlarda beşiktaş haricindeki takımlara büyük ve kabul edilir bir üstünlüğü var ama Beşiktaş Kadıköy'e gidince birşeyler oldu ve yenildi hem de ezile ezile.Bunun üstüne hakemi ve seyirciyi de yendi pes yani.Fener kendi evinde 14 maçta toplam 4 gol yerken sadece Beşiktaştan bu sayıda gol yedi.Bu yüzden şu anda sadece Beşiktaş taraftarı fenere laf atabilir diğerleri ATAMAZ.Diğerleri Susmalı.

+1
    ama aynı başarıyı gs'den de bekliyoruz...

• quote:

Orjinalden alıntı: darker

bjk bizi yener(FB) bizde ts ve gs yi yeneriz> gs de bjk yi yener

gs de bjk yi yener kısmına katılmıyorum diğerleri doğrudur.
  • o kadar teşviği ben alsam (para olarak değil) bende yenerim.Neyse artık bizi cimbonbon yense bile şampiyonuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: GtMaster

o kadar teşviği ben alsam (para olarak değil) bende yenerim.Neyse artık bizi cimbonbon yense bile şampiyonuz

• cimbom feneri yenecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kayseri ve Fener Maçları Gitti
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: efekan

cimbom feneri yenecek.

Galatasaray sampiyon olamadıktan sonra feneri yense ne yazar?
  • beşiktaş için çok büyük bir başarı tarihine altın harflerle yazılır artık feneri yendik.vay be (!)
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkkt

quote:

Orjinalden alıntı: efekan

cimbom feneri yenecek.

Galatasaray sampiyon olamadıktan sonra feneri yense ne yazar?

olmayacağını kim demiş '!!!!!!!!
  • KADIKÖY de kanarya ötemez KARAKARTAL gelince
    quote:

Bu sene fener kendi evindeki maçlarda beşiktaş haricindeki takımlara büyük ve kabul edilir bir üstünlüğü var ama Beşiktaş Kadıköy'e gidince birşeyler oldu ve yenildi hem de ezile ezile.Bunun üstüne hakemi ve seyirciyi de yendi pes yani.Fener kendi evinde 14 maçta toplam 4 gol yerken sadece Beşiktaştan bu sayıda gol yedi.Bu yüzden şu anda sadece Beşiktaş taraftarı fenere laf atabilir diğerleri ATAMAZ.Diğerleri Susmalı.

• quote:

o maç 10 kere oynansa 9 unda biz galip gelirdik..şanssızlık!

• komik yorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakee

quote:

o maç 10 kere oynansa 9 unda biz galip gelirdik..şanssızlık!

o maç 10 kere oynansa 9 unda o hakem hataları olmazdı biz galip gelirdik yine.... hemde daha rahat.... ama isterseniz pancu yu koyardık kaleye yine

• quote:

içimden sana bir şeyler söylüyorum iyi dinle:

.................................................................................................................................................................................................................................................................... .................................................................................................................................................................................... .......................................................................................................................................................................................... ........................................................................................................................................

malum ceza var rahat rahat dökemiyorum içimi. artık sen anla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fLaVa -- 2 Mayıs 2005, 2:40:32 >

• daum basın toplantısında yüzünü gördünüzmü adam şasırmış neler oluyor diye konuşamadı elimdeki imkanlarla bukadar olur daha fazla olmaz...,şans gene yanımızdaydı,falan filan almanyaya dönsün yazacaklarından sonra yer yerinden oynar diyorum...
  • türk futbolundan fenerbahçe'den , aziz yıldırım'dan , ali şen'den , ömer çavuşoğlu'ndan nefret ediyorum...

Fenerbahçe = mafya
    Fenerbahçe = Medyanın pompaladığı ne yaptığı belli olmayan bir takım
    Fenerbahçe = şaibe ( 15 yıl boyunca vergi ödemeyip, devlet'e hayvan gibi borç takan, şimdi seyrantepe'nin GS'ye verilmemesi için çıngar gibi bağıran takım.)

BJK taraftarı olmakla Gurur duyuyorum, başkanım temiz takımım temiz açıkçası şampiyonluk beni pekte ilgilendirmiyor. Allah büyük ki biz kadıköy'de Feneri hakeme karşın yendik. Herşeyin acısı bedduası bir yerden çıkıyor.

Süperstarlar takımı FB'nin avrupa'da ne durumlara düştüğünü hepimiz gördük. Bu bile Türkiye'deki FB lobisinin ne kadar kuvvetli olduğunu gösterir. FB Avrupa = 0000000000000000 tam bir sıfır. FB Türkiye = Şampiyon. Siz hala hakemlerden mi konuşuyorsunuz ?

FB - BJk maçında FB aleyhine çıkan adam gibi 1 tane karar yok. hakeme sövemeyince taraftara sövdü aziz başkan. Ah ah Aziz Nesin'e tam destek veriyorum. Anlayan anlar, anlamayanlar da anlamasınlar, onlara zaten ihtiyacımız yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: Motorhead1

türk futbolundan fenerbahçe'den , aziz yıldırım'dan , ali şen'den , ömer çavuşoğlu'ndan nefret ediyorum...

Fenerbahçe = mafya
    Fenerbahçe = Medyanın pompaladığı ne yaptığı belli olmayan bir takım
    Fenerbahçe = şaibe ( 15 yıl boyunca vergi ödemeyip, devlet'e hayvan gibi borç takan, şimdi seyrantepe'nin GS'ye verilmemesi için çıngar gibi bağıran takım.)

BJK taraftarı olmakla Gurur duyuyorum, başkanım temiz takımım temiz açıkçası şampiyonluk beni pekte ilgilendirmiyor. Allah büyük ki biz kadıköy'de Feneri hakeme karşın yendik. Herşeyin acısı bedduası bir yerden çıkıyor.

Süperstarlar takımı FB'nin avrupa'da ne durumlara düştüğünü hepimiz gördük. Bu bile Türkiye'deki FB lobisinin ne kadar kuvvetli olduğunu gösterir. FB Avrupa = 0000000000000000 tam bir sıfır. FB Türkiye = Şampiyon. Siz hala hakemlerden mi konuşuyorsunuz ?

FB - BJk maçında FB aleyhine çıkan adam gibi 1 tane karar yok. hakeme sövemeyince taraftara sövdü aziz başkan. Ah ah Aziz Nesin'e tam destek veriyorum. Anlayan anlar, anlamayanlar da anlamasınlar, onlara zaten ihtiyacımız yok.

FENERBAHÇE =GÜÇ

• quote:

Orjinalden alıntı: fLaVa

quote:

içimden sana bir şeyler söylüyorum iyi dinle:

.................................................................................................................................................................................................................................................................... .................................................................................................................................................................................... .......................................................................................................................................................................................... ........................................................................................................................................

malum ceza var rahat rahat dökemiyorum içimi. artık sen anla...

ezik fenerli.

• fLaVa !!!!3.buyuk takımın taraftarı ile muhattap olma.!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.