Şimdi Ara

Fenerium Tırı Türkiye Seferinde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fenerbahçemizin lisanslı ürünlerini taraftarımızın ayağına götüren Fenerium Tırı yenilendi. Çağa ayak uydurmak ve taraftarlarımızın taleplerini karşılamak için baştan sona yenilenen Fenerium Tırı Türkiye seyahatini sürdürüyor.

Fenerium Tırı’nın programı şöyle:

19-20-21 Temmuz Lüleburgaz
    22-23-24 Temmuz Tekirdağ
    25-26 Temmuz Şarköy
    27-28-29 Temmuz Gelibolu
    30-31 Temmuz Çanakkale
    01-02 Ağustos Çanakkale

• Trabzonda da satış yapmasını isteriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: iRoNMaSTeR

Trabzonda da satış yapmasını isteriz

• quote:

Orjinalden alıntı: TOPALOSMAN

22-23-24 Temmuz Tekirdağ
    25-26 Temmuz Şarköy
    27-28-29 Temmuz Gelibolu
    30-31 Temmuz Çanakkale
    01-02 Ağustos Çanakkale

bütün trakyayı geziyo ama gümrükten çıkamıyo
  • ÇOK KOMPLEKSİ ADAMLARSINIZ YA NEYSE
  • antalayaya gittiğimde yol kenarında terk edilmiş olarak BJK Store tırını gördüm Lara taraflarındadönerken
    İKBAL tesislerinde de Gstore tırını gördüm üstünde es-es yazılarıyla dolu biçimdeve ikbale her uğradığımda Gs tırını orada görüyorum acaba benzini mi bitti?
  • quote:

Orjinalden alıntı: marcopasa

antalayaya gittiğimde yol kenarında terk edilmiş olarak BJK Store tırını gördüm Lara taraflarındadönerken
    İKBAL tesislerinde de Gstore tırını gördüm üstünde es-es yazılarıyla dolu biçimdeve ikbale her uğradığımda Gs tırını orada görüyorum acaba benzini mi bitti?

HERŞEYLERİ OLDUĞU GİBİ TIRLARIDA KOLPA HADİ BJK OLABİLİRDE GS KİME SATACAK ÜRÜNLERİ
    STADA GELEN 3000 KİŞİYEMİ İYİ GÜN TARAFTARINA TIR DEĞİL MİNİBÜS BİLE FAZLA

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARABA İLE TÜRKİYE TURU
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tırı bana verseler Trabzona değil Yunanistana bile giderim hastayım şu tırlara yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALKOLİKOMADRİD

quote:

antalayaya gittiğimde yol kenarında terk edilmiş olarak BJK Store tırını gördüm Lara taraflarındadönerken

HERŞEYLERİ OLDUĞU GİBİ TIRLARIDA KOLPA HADİ BJK OLABİLİRDE GS KİME SATACAK ÜRÜNLERİ
    STADA GELEN 3000 KİŞİYEMİ İYİ GÜN TARAFTARINA TIR DEĞİL MİNİBÜS BİLE FAZLA

sende kompleksli adammışın

• ama bunu ciddi söylüyorum geçen yıl tatile giderken yine ikbalde durmuştuk(kütahyada)gstore tırı yine oradaydı
  • quote:

ama bunu ciddi söylüyorum geçen yıl tatile giderken yine ikbalde durmuştuk(kütahyada)gstore tırı yine oradaydı

kapatalım konuyu....

• iide Türkiye turundan çok Marmara turuna benziyo bu tur ama bölge bölge yapıolarsa bişey diyemem tabi
    quote:

Orjinalden alıntı: TOPALOSMAN

Fenerbahçemizin lisanslı ürünlerini taraftarımızın ayağına götüren Fenerium Tırı yenilendi. Çağa ayak uydurmak ve taraftarlarımızın taleplerini karşılamak için baştan sona yenilenen Fenerium Tırı Türkiye seyahatini sürdürüyor.

22-23-24 Temmuz Tekirdağ
    25-26 Temmuz Şarköy
    27-28-29 Temmuz Gelibolu
    30-31 Temmuz Çanakkale
    01-02 Ağustos Çanakkale

/>

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ice Cube -- 21 Temmuz 2006; 20:15:04 >

• Tırlarda güzelmiş ama haa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ice Cube -- 21 Temmuz 2006; 20:14:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolmaniac

Tırı bana verseler Trabzona değil Yunanistana bile giderim hastayım şu tırlara yaw

yunanistana gidersiniz yaw
    ne olcak Bolccada Satış yapılır oralarda
    Aek falan Bayağı alırlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.