Şimdi Ara

Fenerli Arkadaşlar Bu Emlak Bankası Reklamlı Forma Orijinal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Hadi arkadaşlar kesin bilgi verebilecek bir fenerli yok mu://
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawist

Hadi arkadaşlar kesin bilgi verebilecek bir fenerli yok mu://
    Formanın ne zaman alındığı belli mi senesi falan ona göre yorum yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

Formanın ne zaman alındığı belli mi senesi falan ona göre yorum yapalım

Alıntıları Göster
    Elime bir spor mağazasının deposundan geçti. kenarda köşede kalmış. adam forma orijinal, o zamanlar hologram falan yoktu zaten dedi. ben de aldım ama o herifi de gözüm hiç tutmadı bu işten anlayan birisi cevap versin dedim:) senesini tahminen 95-96 civarı olmalı. logo eski adidas logosu çünkü.

formanın içinde etiket yok sadece ensede var bu da bir ayrıntı olsun.
  • kaça aldınız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omara

kaça aldınız acaba?
    az para değil arkadaşlar:)
  • 96-97 forması arıyordum ben de, 350TL'ye görmüştüm bitane. Eminim az değildir
  • quote:

az para değil arkadaşlar:)

Alıntıları Göster
    bende de var ama emlak bankası beyaz çerçeve içinde full orjinal yani belki başka sezonda böyle forma çıkmıştır hiç bi yerde görmedim bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep Dream

bende de var ama emlak bankası beyaz çerçeve içinde full orjinal yani belki başka sezonda böyle forma çıkmıştır hiç bi yerde görmedim bunu

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

Alıntıları Göster

bunların arasında varsa orjinaldir, yoksa değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6AEF290E0

bunların arasında varsa orjinaldir, yoksa değildir.

Alıntıları Göster
    32. sıradaki forma bende var

• quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

Alıntıları Göster
    logo sağdaki gibi evet. ama o seneki formalara baktımhttps://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/208617_10150153853401556_1300660_n.jpg aynı yanlış logo var. benim formadaki kumaş logo ama.

• quote:

logo sağdaki gibi evet. ama o seneki formalara baktımhttps://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/208617_10150153853401556_1300660_n.jpg aynı yanlış logo var. benim formadaki kumaş logo ama.

Alıntıları Göster
    bunlarda benden. şortuda var beyaz ama onun fotosunu çekmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Deep Dream

bunlarda benden. şortuda var beyaz ama onun fotosunu çekmedim

Alıntıları Göster
    Aklıma nedense Kostadinov geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: AXU

Aklıma nedense Kostadinov geldi

Alıntıları Göster
    Bu formayı Kemal Sunal'ın filmlerinin birisinde görmüştüm. Üzerinde emlak bankası yazıyordu. Ama forma beyaz renkteydi. Filmde Fenerbahçe beşiktaş deplasmanındaydı. Kemal Sunal'ın rüyasındaydık galiba 5 tane yemiştik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Schweinsteiger-

Bu formayı Kemal Sunal'ın filmlerinin birisinde görmüştüm. Üzerinde emlak bankası yazıyordu. Ama forma beyaz renkteydi. Filmde Fenerbahçe beşiktaş deplasmanındaydı. Kemal Sunal'ın rüyasındaydık galiba 5 tane yemiştik.

Alıntıları Göster
    Feneriumdan evelki formalar için kesin cevap benim için zor oluyor ama nacizane görüşüm orjinal olduğu yönünde benimde ilk formam bu benim için çok değerlidir orjinal mi bana göre orjinal değilse bile şimdi ki formalara göre çok daha katilidir kumaşıyla 90 ların başında yoğun ısrarlarım ile anneme aldırmıştım tam takımdı şortuyla çorabıyla ama sadece forması kaldı elimde paha biçilmez benim için adam keserim

• quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Feneriumdan evelki formalar için kesin cevap benim için zor oluyor ama nacizane görüşüm orjinal olduğu yönünde benimde ilk formam bu benim için çok değerlidir orjinal mi bana göre orjinal değilse bile şimdi ki formalara göre çok daha katilidir kumaşıyla 90 ların başında yoğun ısrarlarım ile anneme aldırmıştım tam takımdı şortuyla çorabıyla ama sadece forması kaldı elimde paha biçilmez benim için adam keserim

Alıntıları Göster
    zamanında fenerbahçe posterlerim vardı, moldovanın forması vardı taşındıkça atti gereksiz eşya diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Dx

zamanında fenerbahçe posterlerim vardı, moldovanın forması vardı taşındıkça atti gereksiz eşya diye

Alıntıları Göster
    Zamanında telsim reklamlı revivo formam vardı bir de alexin ilk geldiği sene aria reklamlı 20 numara alex forması.Annem başkalarına vermiş oysaki ben onu hatıra olarak saklayacaktım.Bir de sonraları Ronaldinho yazılı brezilya formam vardı(pazar malı) geçen bi baktım annem yer bezi yapmış yerleri siliyodu

• quote:

Orijinalden alıntı: de_dust2

Zamanında telsim reklamlı revivo formam vardı bir de alexin ilk geldiği sene aria reklamlı 20 numara alex forması.Annem başkalarına vermiş oysaki ben onu hatıra olarak saklayacaktım.Bir de sonraları Ronaldinho yazılı brezilya formam vardı(pazar malı) geçen bi baktım annem yer bezi yapmış yerleri siliyodu

Ah şu anneler yok mu , benimde aria reklamlı Hooijdonk formam vardı artık çok küçük gelmeye başlamıştı kardeşime vermiş o malda tükenmez kalemle armayı falan boyamış m*l çıkmıyor boya.

• quote:

Orijinalden alıntı: ontheroute66

quote:

Orijinalden alıntı: de_dust2

Ah şu anneler yok mu , benimde aria reklamlı Hooijdonk formam vardı artık çok küçük gelmeye başlamıştı kardeşime vermiş o malda tükenmez kalemle armayı falan boyamış m*l çıkmıyor boya.

Alıntıları Göster

Bunlar da bana kalan miraslar. İleride çocuklarımın olacak. Bedenleri küçük olduğu uçun daha ufacık çocukken gururla taşıyacaklar bu formaları

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.