Bildirim
Fenerli Arkadaşlar Bu Emlak Bankası Reklamlı Forma Orijinal mi?
Tadelle Çikolata Kaplamalı Gofret 35 G x 24 Adet : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C69XWHCX
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hadi arkadaşlar kesin bilgi verebilecek bir fenerli yok mu:// -
Formanın ne zaman alındığı belli mi senesi falan ona göre yorum yapalımquote:
Orijinalden alıntı: lawist
Hadi arkadaşlar kesin bilgi verebilecek bir fenerli yok mu:// -
Elime bir spor mağazasının deposundan geçti. kenarda köşede kalmış. adam forma orijinal, o zamanlar hologram falan yoktu zaten dedi. ben de aldım ama o herifi de gözüm hiç tutmadı bu işten anlayan birisi cevap versin dedim:) senesini tahminen 95-96 civarı olmalı. logo eski adidas logosu çünkü.quote:
Orijinalden alıntı: Silver Eagle
Formanın ne zaman alındığı belli mi senesi falan ona göre yorum yapalım
Alıntıları Göster
formanın içinde etiket yok sadece ensede var bu da bir ayrıntı olsun. -
kaça aldınız acaba? -
az para değil arkadaşlar:)quote:
Orijinalden alıntı: Omara
kaça aldınız acaba? -
96-97 forması arıyordum ben de, 350TL'ye görmüştüm bitane. Eminim az değildir -
bende de var ama emlak bankası beyaz çerçeve içinde full orjinal yani belki başka sezonda böyle forma çıkmıştır hiç bi yerde görmedim bunuquote:
az para değil arkadaşlar:)
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Deep Dream
bende de var ama emlak bankası beyaz çerçeve içinde full orjinal yani belki başka sezonda böyle forma çıkmıştır hiç bi yerde görmedim bunu
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: İzole Bant
Alıntıları Göster
bunların arasında varsa orjinaldir, yoksa değildir.
-
32. sıradaki forma bende varquote:
Orijinalden alıntı: Guest-6AEF290E0
bunların arasında varsa orjinaldir, yoksa değildir.
Alıntıları Göster
-
logo sağdaki gibi evet. ama o seneki formalara baktımhttps://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/208617_10150153853401556_1300660_n.jpg aynı yanlış logo var. benim formadaki kumaş logo ama.quote:
Orijinalden alıntı: İzole Bant
Alıntıları Göster
-
bunlarda benden. şortuda var beyaz ama onun fotosunu çekmedimquote:
logo sağdaki gibi evet. ama o seneki formalara baktımhttps://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/208617_10150153853401556_1300660_n.jpg aynı yanlış logo var. benim formadaki kumaş logo ama.
Alıntıları Göster
-
-
Bu formayı Kemal Sunal'ın filmlerinin birisinde görmüştüm. Üzerinde emlak bankası yazıyordu. Ama forma beyaz renkteydi. Filmde Fenerbahçe beşiktaş deplasmanındaydı. Kemal Sunal'ın rüyasındaydık galiba 5 tane yemiştik.quote:
Orijinalden alıntı: AXU
Aklıma nedense Kostadinov geldi
Alıntıları Göster -
Feneriumdan evelki formalar için kesin cevap benim için zor oluyor ama nacizane görüşüm orjinal olduğu yönünde benimde ilk formam bu benim için çok değerlidir orjinal mi bana göre orjinal değilse bile şimdi ki formalara göre çok daha katilidir kumaşıyla 90 ların başında yoğun ısrarlarım ile anneme aldırmıştım tam takımdı şortuyla çorabıyla ama sadece forması kaldı elimde paha biçilmez benim için adam keserimquote:
Orijinalden alıntı: -Schweinsteiger-
Bu formayı Kemal Sunal'ın filmlerinin birisinde görmüştüm. Üzerinde emlak bankası yazıyordu. Ama forma beyaz renkteydi. Filmde Fenerbahçe beşiktaş deplasmanındaydı. Kemal Sunal'ın rüyasındaydık galiba 5 tane yemiştik.
Alıntıları Göster
-
zamanında fenerbahçe posterlerim vardı, moldovanın forması vardı taşındıkça atti gereksiz eşya diyequote:
Orijinalden alıntı: f@ithline
Feneriumdan evelki formalar için kesin cevap benim için zor oluyor ama nacizane görüşüm orjinal olduğu yönünde benimde ilk formam bu benim için çok değerlidir orjinal mi bana göre orjinal değilse bile şimdi ki formalara göre çok daha katilidir kumaşıyla 90 ların başında yoğun ısrarlarım ile anneme aldırmıştım tam takımdı şortuyla çorabıyla ama sadece forması kaldı elimde paha biçilmez benim için adam keserim
Alıntıları Göster
-
Zamanında telsim reklamlı revivo formam vardı bir de alexin ilk geldiği sene aria reklamlı 20 numara alex forması.Annem başkalarına vermiş oysaki ben onu hatıra olarak saklayacaktım.Bir de sonraları Ronaldinho yazılı brezilya formam vardı(pazar malı) geçen bi baktım annem yer bezi yapmış yerleri siliyoduquote:
Orijinalden alıntı: Dx
zamanında fenerbahçe posterlerim vardı, moldovanın forması vardı taşındıkça atti gereksiz eşya diye
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: de_dust2
Zamanında telsim reklamlı revivo formam vardı bir de alexin ilk geldiği sene aria reklamlı 20 numara alex forması.Annem başkalarına vermiş oysaki ben onu hatıra olarak saklayacaktım.Bir de sonraları Ronaldinho yazılı brezilya formam vardı(pazar malı) geçen bi baktım annem yer bezi yapmış yerleri siliyodu
Ah şu anneler yok mu , benimde aria reklamlı Hooijdonk formam vardı artık çok küçük gelmeye başlamıştı kardeşime vermiş o malda tükenmez kalemle armayı falan boyamış m*l çıkmıyor boya.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ontheroute66quote:
Orijinalden alıntı: de_dust2
Zamanında telsim reklamlı revivo formam vardı bir de alexin ilk geldiği sene aria reklamlı 20 numara alex forması.Annem başkalarına vermiş oysaki ben onu hatıra olarak saklayacaktım.Bir de sonraları Ronaldinho yazılı brezilya formam vardı(pazar malı) geçen bi baktım annem yer bezi yapmış yerleri siliyodu
Ah şu anneler yok mu , benimde aria reklamlı Hooijdonk formam vardı artık çok küçük gelmeye başlamıştı kardeşime vermiş o malda tükenmez kalemle armayı falan boyamış m*l çıkmıyor boya.
Alıntıları Göster
Bunlar da bana kalan miraslar. İleride çocuklarımın olacak. Bedenleri küçük olduğu uçun daha ufacık çocukken gururla taşıyacaklar bu formaları
Benzer içerikler
- yaratıcı forma arkası yazıları
- forma baskısı düzeltme
- futbol ile ilgili meslekler
- 12 yaş altı maça biletsiz girebilir mi
- aziz yıldırım mafya mı
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X