Bunlar da bana kalan miraslar. İleride çocuklarımın olacak. Bedenleri küçük olduğu uçun daha ufacık çocukken gururla taşıyacaklar bu formaları
Bu tarz formaları ben çocuk esirgeme yurduna vermiştim. Tavsiye ederim.
Benim Hakan Şükür ile Jardel formalarım kayıp bulamadım bi türlü, çocuğa 2000 Real Madrid Raul forması bırakacağım artık.
Bende de var bundan yanlış hatırlamıyorsam. Işıkta bakınca alttaki gizli deseni mi parlıyordu ne yanlış hatırlıyor da olabilirim tabiki ama %90 öyleydi.
Hatırlıyorum ben bu formayı, 97 - 98 sezonunun. O dönem vardı bu renkte ve tasarımda bir forma fakat o zamanlar böyle harf harf baskı yoktu, kalıp halinde reklamı basıyorlardı; sahte yani. O sezonun iç saha forması bu:
quote:
Orijinalden alıntı: AXU
Aklıma nedense Kostadinov geldi
Bende şu proton formasını her gördüğümde saffet akbaş geliyor aklıma. Neden bilmiyorum. Kostadinovu aklına getirende aynı forma herhalde.
Kostadinov dedinde son dakka beşiktaşa kupa maçında bi gol atmıştı hakem vermemişti elenmiştik. Kırk yılda bir işe yarayacaktı oda olmadı
quote:
Orijinalden alıntı: Thør
Benim Hakan Şükür ile Jardel formalarım kayıp bulamadım bi türlü, çocuğa 2000 Real Madrid Raul forması bırakacağım artık.
Bende evde olmasi lazim 7 Numara Raul formasi. Hatta onde ki reklam Teka olmasi gerek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme