Şimdi Ara

FENERLİ ARKADAŞLARIN DİKKATİNE!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sakin Olalım, Küçük İşleri Onlara Bırakalım
    Fenerbahçemizin deplasmanda oynadığı Konyaspor maçında 2-0 mağlupken, 73. dakikada Fransız yıldızımız Nicholas Anelka'nın attığı gol ortalığı karıştırdı. Bu konudaki görüşümüzü maçtan hemen sonra yazdık, hakem Özgüç Türkalp'i ve MHK başkanı Ufuk Özertem'i eleştirdik. Şimdi bir kısım medya ve üçübiryerdeler kıyameti koparıyorlar. Sanki bu olay dünyada ve ülkemizde ilk kez meydana gelmiş gibi. O üçübiryerdelerin sarı-kırmızı renkler taşıyanının mazisinde şike ile kazanılmış şampiyonluklar yatıyor, diğer renksiz olanının ise tüm ülke insanının vicdanını kanatan Akçaabat Sebatspor ve Rize maçları yatıyor. Bir tanesi ligin 8. haftasında lige havlu atmış, bir tanesi Avrupa kupalarına nasıl katıldığını anlayamadığımız aslında Arktika kupasına katılması gereken Tromsö'ye, diğeri Anorthosis gibi bir takıma elenme başarısını göstermiş üçübiryerdelerin başka bir tepki vermeleri beklenemezdi. Bütün başarısızlıklarını bir hakem hatasına bağlamak ancak onlara yakışırdı. Sanki böyle bir hata ilk kez oluyormuşçasına kıyameti koparttılar. Sanki daha bir kaç hafta önce Ankaragücünü 90+3 de faul ile attığım golle ben yenmişim gibi... Dinime söven müslüman olsa diye bir söz vardır ya, tam da bu durum için söylenmiş gibi... Bu Fenerbahçe düşmanlığı tescilli bir kısım medyanın tavrı da şaşırtıcı değil. Tabii ki saldıracaklar, tersi olursa şaşırtıcı olurdu. Biz Antu.com olarak bu golün nizami olmadığını kabul ediyoruz ve bu tip durumlarda ne uygulanıyorsa bize de uygulanmasını istiyoruz. Yani 90+3 de faul ile gol atılınca ne olduysa, Maradona İngiltere'ye elle gol atınca ne olduysa ondan.

Burada taraftarlarımıza düşen görev sükunatini ve sakinliğini korumaktır. Biz güçlüyüz, Türkiye'nin tek büyüğüyüz. Bu çocuk ağlamalarına karşılık vermek bize yakışmaz. Biz önümüze bakalım, sadece takımımızı destekleyelim. böyle ufak işlerle uğraşmayı da üçübiryerdeler'e bırakalım.

• Güzel yazı söylenecek herşeyi söyledik zaten sorun anlamak istemiyor olmalarında çaresizlik ve kin sözkonusu. Öyleyse artık bu konuda konuşmaktan Fenerbahçeliler olarak vazgeçmeliyiz.
  • diger açılan topiçlere cevap yazmayalım bırakalım itedikleri kadar konuşsunlar elbet bizimde konuşacak zamanımız olacak sanki kendileri çok temizler görecez onlarıda
  • katılıyorum.onların başlattığı fener ve bizler kampayasını destekleyelim ayrıca çünkü bizim Fenerbahçe ve Diğerleri ile birebir örtüşüyor
  • bende herseye cevap verdim ama artik cevap yok benden de yok
  • Bizim büyüklüğümüz sizi bir araya getirebildiyse ne mutlu bize!
  • quote:

Orjinalden alıntı: kfysayk

ANTU DAN....................
    Sakin Olalım, Küçük İşleri Onlara Bırakalım
    Fenerbahçemizin deplasmanda oynadığı Konyaspor maçında 2-0 mağlupken, 73. dakikada Fransız yıldızımız Nicholas Anelka'nın attığı gol ortalığı karıştırdı. Bu konudaki görüşümüzü maçtan hemen sonra yazdık, hakem Özgüç Türkalp'i ve MHK başkanı Ufuk Özertem'i eleştirdik. Şimdi bir kısım medya ve üçübiryerdeler kıyameti koparıyorlar. Sanki bu olay dünyada ve ülkemizde ilk kez meydana gelmiş gibi. O üçübiryerdelerin sarı-kırmızı renkler taşıyanının mazisinde şike ile kazanılmış şampiyonluklar yatıyor, diğer renksiz olanının ise tüm ülke insanının vicdanını kanatan Akçaabat Sebatspor ve Rize maçları yatıyor. Bir tanesi ligin 8. haftasında lige havlu atmış, bir tanesi Avrupa kupalarına nasıl katıldığını anlayamadığımız aslında Arktika kupasına katılması gereken Tromsö'ye, diğeri Anorthosis gibi bir takıma elenme başarısını göstermiş üçübiryerdelerin başka bir tepki vermeleri beklenemezdi. Bütün başarısızlıklarını bir hakem hatasına bağlamak ancak onlara yakışırdı. Sanki böyle bir hata ilk kez oluyormuşçasına kıyameti koparttılar. Sanki daha bir kaç hafta önce Ankaragücünü 90+3 de faul ile attığım golle ben yenmişim gibi... Dinime söven müslüman olsa diye bir söz vardır ya, tam da bu durum için söylenmiş gibi... Bu Fenerbahçe düşmanlığı tescilli bir kısım medyanın tavrı da şaşırtıcı değil. Tabii ki saldıracaklar, tersi olursa şaşırtıcı olurdu. Biz Antu.com olarak bu golün nizami olmadığını kabul ediyoruz ve bu tip durumlarda ne uygulanıyorsa bize de uygulanmasını istiyoruz. Yani 90+3 de faul ile gol atılınca ne olduysa, Maradona İngiltere'ye elle gol atınca ne olduysa ondan.

Burada taraftarlarımıza düşen görev sükunatini ve sakinliğini korumaktır. Biz güçlüyüz, Türkiye'nin tek büyüğüyüz. Bu çocuk ağlamalarına karşılık vermek bize yakışmaz. Biz önümüze bakalım, sadece takımımızı destekleyelim. böyle ufak işlerle uğraşmayı da üçübiryerdeler'e bırakalım.

Boyle acıklamaları bosuna yapmamak lazım anlamazlar.Hic muhattap olmuycan ancak kendi taraftarlarını kandırıp gundem degisirler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fenerbahçe ve diğerleri Bu haftada böle olduğunu gördük..
  • moderator çağrı kardeşim, anlamışsındır beni umarım şimdi
  • ya abi cevap vermeyelim diyorsunuz eyvallah dedik aama bazialrinin yazdiklari avrki insan dayanamiyor bu kadarda seviyesiz insan olmazki
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerli_kurd

bende herseye cevap verdim ama artik cevap yok benden de yok

Gereken cevap verilecek trübünde pankartlar hazırlanıyor.Ankaragücü maçında açılacak.Futbolcularda cevabı ellerinde pankartlarla değil sahada futbol ile verecek Daha önce verdikleri cevaplar gibi.Ben hatırlatmayayım daha 1 ay olmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nnevermind

quote:

Orjinalden alıntı: fenerli_kurd

bende herseye cevap verdim ama artik cevap yok benden de yok

Gereken cevap verilecek trübünde pankartlar hazırlanıyor.Ankaragücü maçında açılacak.Futbolcularda cevabı ellerinde pankartlarla değil sahada futbol ile verecek Daha önce verdikleri cevaplar gibi.Ben hatırlatmayayım daha 1 ay olmadı.

niye kızdınız bir pankarta bu kadar?
    8 maçta 2 tane el ligin seyrini değiştirebiliyorsa "el değmemiş tertemiz bir lig istiyoruz"diye yazmak çok tepki yaratmamalı insanlarda...
  • objektiflikten bahsediyosunuz ama içinizde bi tane objektif olan yok arkadaş tamam rize maçında nobere eliyle aldı topu gol oldu rizeye verilen penaltı noldu aa o sayılmaz dimi Fenerbahçe alayhine karak sa o hatadan sayılmaz ama lehine oldumu bi karar dünyalar kopar konya maçında anelka kaleciye faul yaptı tamam ya anelkaya yapılan faul oda sayılmaz dimi tabi tabi oda sayılmaz yani burada konuşulan tek şey Fb ye verilenler verilmeyenler yok tabi at gözlüğü misali yontma taş devri gibi aynı hep kendinize yontuyosunuz olayı bide utan madan 3 takım da aynı pankartla çıkmış sahaya ayıp ya ya yarın birgün aynı karar bu 3 takımdan birine veya bir kaçına çıkarsa ne olacak o zamanda böyle pankart açacaklarmı bu takımlar veya hakeme gidip hakem abi hakem abi top elime çarpmıştı mı diyecek bırakın ya bunları kendinize bakın ilk önce bu nedir ya herkes birleşip FB aleyhine konuşuyor bu nedir böyle yıkamacaksınız yıldıramayacaksınız ne kadar uğraşsanızda başaramayacaksınız

FB=Diğer Klüpler

• kahretsin ya bu kadar büyük olmak zorundamıyız maça gidenler biliyor maç izlemeyenler işkembeden sallamasın fenerbahçe lehine düdük bile çalamıyor hakemler çoğu zaman çünkü zaten güç dengesi yokki ligde eninde sonunda atıyoz golü sonra 2-3-4 konya maçında olan klasik hakem davranışı geride olan takıma karşı kullanır takdir haklarını orda da aman salla verim golü ne olacak nede olsa 2-1 olacak skora etki etmez diye düşünmüştür ama f.b şansa bahta 3-4 yapınca olay oldu . güçlüyüz ne yapalım ya

• verilen verilmeyen penaltıya kimsenin lafı olamaz.
    zaten biz penaltılarla uğraşmıyoruz artık.
    hakemin taktiri diyorsunuz ya bunlar olursa o söylenir.
    Anelkanın pozisyonunda taktir falan olmaz,olamaz.
    bunu görmeyen hakem ya hakem değildir oraya spor olsun diye gelmiştir ya da artniyetlidir.
    bunun başka açıklaması yok.
    siz objektif olun bakalım olmayı becerebilirseniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

verilen verilmeyen penaltıya kimsenin lafı olamaz.
    bunu görmeyen hakem ya hakem değildir oraya spor olsun diye gelmiştir ya da artniyetlidir.

Tamam hakem hakem değildir bizim suçumuz ne ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nnevermind

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

verilen verilmeyen penaltıya kimsenin lafı olamaz.

Tamam hakem hakem değildir bizim suçumuz ne ?

ya bitti gitti dimi...
    sıyrıldınız kenara...
    hani hakemde hata yapardı,onlarda insandı?adam bir anda "hakem değil"bile oldu...
    nedir abi karar verin bizde kafayı yemekten kurtulalım...

"artniyetlidir"neden gelmiyor mesela aklına?
    efendim,duyamadım.işine mi gelmiyor?

• Ben de seni sağduyulu bir insan sanırdım gün geçtikçe daha çok saçmalıyorsun.Hakem hakem değildir benim lafım değil benim düşüncemde değil sen söyledin.Dedim ki senin söylediğin hakem hakem değil lafını kabul edersek bizim suçumuz ne?Hakemi mi satın aldık? Cevabın evet ise sana da ben başka birşey söylemeyeyim.
  • valla gün geçtikçe saçmalayan ben değilim.
    saçma olduğunu düşünüyorsan baştan beri böyleydim.
    sağduyulu olarak biliyorsan gene öyleyim.
    bir öyle bir böyle olmadım hiç alıştınız sanırım böyle adamlara...

neden hemen "hakem hakem değildir" kısmına atladın?
    hakem hakem değilse neden bunu daha önce bu şekilde söylemediniz hiç hep "hakemde insandır hata yapar" diyorsunuz?
    sen söylemediysen bile Fenerbahçenin genel savunması bu yönde bu olayda...

Feneri işin içinden sıyıralım da nasıl olursa olsun.
    mesela "maçları satın almanız veya artniyet"olasılığı neden aklınıza gelmiyor hiç?
    bu fikre neden bu kadar karşısınız,o adamların yanındamıydınız olan biten olurken?
    "sen ordamıydın"deme ben "olabilir" diyorum,"mutlaka öyledir"demiyorum...
  • Yapma Allaşkına İlker ya biz neden maç satın alalım Sence hangi olasılık daha yüksek hakemin hata yapması mı.Sizin tabirinizle hata değil.Ben de bunu anlamıyorum. 2 haftadır yüzde yüz penaltımız verilmiyor bunların görülmemesi normal,attığımız gol foul bunun görülmemesi art niyet.Eski kafalılığı bırakalım lütfen bir yere varamayız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.