Şimdi Ara

Forumdaki ÖĞRETMEN düşmanlarına sesleniyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neymiş efendim 4 ay yatıyorlağğmış, her ay 50 bin alıp ders işlemiyorlağmmış mış...... Öğretmen olamadıkları için gıskanıyorlar. Gel kolaysa gir sende sözel 500 bin ile çemişgezen üniversitesine 4 (dört) yıl oku mezun ol bir de kapesese gibi oylimpiyat sorularının çıktığı sınava gir bak baqalım ÖĞRETMEN olabiliyomusun??? Golaymı sandın xD Biz bu yollardan geçtik gardeş keyfini sefasini çekcez tabiii.. Gıskanmaya devamm....!!!

• CİGER BUNLAR BÖYLE - Sabah kayve olmadan güNe başlaMaMak, güneşe saat 5 selamı, diğer insanlar uyuyor diyip kendini pohpohlayan tiplemesi, kamp pump proğramlara girip şakşaklı böcekli kalemlik demircide 5tl olan demire, calisma masası ve raf renk uyumu oldu mu annecim 🤔penpe sari kağıt yapıştırıp onları okumak📿📿📿😁 sabaH calisamaYınca diyer güne ertelemek+v2 pazartesi SendRoMu , fosforlu süslü programlar, yorumlara negatif iqlu hoca yalaqası nickler, vaLizler bu sene hazir canim hocammmmm, Her vidyo sonunda yorumlara ✔️☑️1.Gün devamm tarzı yorumlar. Her ders min 4 kaynak 💯💯

vs ütü masasında ders calisan say 500 namik

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • merhaba ben 30 tyt neti ile tarih öğretmenliği kazandım dediklerinizi çok saygısızca buluyorum ve atanmak istiyorum hadi 3 aylık yattığım yerden maaş almalı tatil kaçıyor daha öğrencilere rehberlik yapıcam Forumdaki ÖĞRETMEN düşmanlarına sesleniyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.