Şimdi Ara

Saygıdeğer En Şanssız YKS mağdurları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize tyt ve ayt sınavında başarılar diliyorum dostlarım. Emin olun tüm üniversite sınav yılları içinde en büyük zorluğu çeken nesil siz ve bu yılın mezunları oldu. Aylarca çabaladınız. Yetmedi üzerinde virüs çıktı. Sınav ileri alındı. Sonra bir darbeyi de geriye alınmasıyla yediniz. Tüm stresler yetmiyormuş gibi sınav tarihindeki belirsizliğin stresini yaşadınız. Kimileriniz deprem anında bile bu lanet sınavı düşündü.

Yolun sonuna geldiniz artık. Pazar günü inşallah kurtuluyorsunuz ve istediğiniz bölüme giderek sizlerde bir üniversiteli oluyorsunuz artık. Dönüp çözdüğünüz onlarca belki yüzlerce denemeyi, bitirdiğiniz soru bankalarını düşünün. Oturup saatlerce dinlediğiniz konuları düşünün. Çok çaba sarf ettiniz. Yatarak gelmediniz bu güne. Bu yüzden de inşallah çalışmalarınızın karşılığını alacaksınız.

Yarın sınavın ilk 5 dakikasına kadar ultra stres altında olacaksınız. Emin olun bakın şuanda sınava gireceklerin %99unda bu stres var. Sınava başladıktan 5 dakika sonra o stresiniz bitecek ve takır takır çözececeksiniz soruları. Yapamadığınız soruların üzerinde durmayın zaman kaybetmeden geçin. SINAVIN EN BASİT SORUSU OLSA BİLE GEÇİN. O en basit soru size 5 dakika bile kaybettirebilir. Tekrar dönüp çözdüğünüzde saniyelerinizi alacak sadece.

Umarım hepiniz için sorunsuz, stressiz güzel bir sınav olur ve sonucunda istediğiniz yere yerleşirsiniz. Hepinize başarılar.

Tıpla, sınavla alakalı sorularınız varsa sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kjkszpjmr2 -- 26 Haziran 2020; 21:1:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sağolasın hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Var olun hocam teşekkür ederim size de kolay gelsin sınavda başarılar diliyoruz.

• teşekkürler hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonmohikan oturanboğa kullanıcısına yanıt
    Ben geçen sene kurtuldum hocam allah birdaha yaşatmasın

• kjkszpjmr2 K kullanıcısına yanıt
    Âmin hocam iyi dilekleriniz için teşekkür ederim hocam.

• Sağ ol var ol hocam. 3. senem ama bana bir ömür gibi geldi vallahi inşallah alnımızın akıyla çıkarız, inşallah herkes hakettiğini alır. Başarılar herkese

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • blackimmo kullanıcısına yanıt
    Ben 3. Senemde girmiştim hocam. Darısı başınıza

• Sag olun hocam bu konu vasıtasıyla ben de sinava girecek tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.

• Saçma tavsiye konularından sonra iyi geldi. Teşekkürler.

• kjkszpjmr2 K kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam sağ olasın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.