Şimdi Ara

FENOMEN HOCALAR HAKKINDA AÇIKLAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekte fotoğrafını eklediğim konu üstene açıklama yapmak istiyorum.
    Öncelikle dün konuyu silen adminlere sormak istiyorum o konuda Salim Ünsal ve ya diğer hocalara bir hakaret olmadığı halde neden silindi?
    Konuda "Gerizekalı" diyen insan yerine Salim'i eleştirilenler neden uzaklaştırıldı? Bunlar önemli.

Yine yeniden açıklama yapıyorum ama bu adamın forum kini dün benim yazdığım eleştiri yüzünden oldu.

Dün önce böyle yazan adam "Şu an donanım forumu bastım, çocuklar sigara ile yakalanan öğrenci mahcubiyeti içinde😂 raat olun, küfretmeyin sadece😀" eleştirilerden sonra çirkefleşerek resimde gördüğünüz şekilde tweetler atmaya başladı.

SALİM ÜNSAL BİLİYORUM BUNLARI ANI ANINA OKUYORSUN. DÜN DİYORDUN YA HANİ MADEM BEĞENMİYORSUN NİYE TAKİP EDİYORSUN? GERİZEKALI MISIN? AYNI ŞUAN SENİN YAPTIĞINI YAPIYORDUM BENDE ANLAMIŞSINDIR :)

SALİM ÜNSAL BU FORUMDA SEN BANA, SONRA TWEETLERİNDE ÇİRKİNLEŞENE KADAR KİMSE SANA TEK BİR HAKARET ETMEDİ. SEN KENDİ EGONDA BOĞULURKEN HAKLI ELEŞTİRİYİ KABUL ETMEYİP ÇİRKİNLEŞTİN VE TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ. ŞİMDİDE TWİTTERINI TEMİZLİYORMUŞ. BAKAR MISINIZ? NE KADAR GÜZEL EĞİTİMCİ:) ÖĞRENCİLERİ DÜŞMAN GÖRÜYOR:)

SALİM ÜNSAL BEN İLK ELEŞTİRİ YAPTIĞIMDA HİÇ BİR ŞEKİLDE SENİN SİTEDE YAYINLADIĞIN İŞLERE LAF ETMEDİM. BENİM ELEŞTİRDİĞİM ŞUAN VE HALA YAPMAYA DEVAM ETTİĞİN ÇİRKEF TUTUMUN. HADİ ÇIK YALAN DE TERCİH ÖNERİLERİNDE ATAMAYA GÖRE BÖLÜM ÖNERMEDİM DE. ATTIĞIN TWEETLERİ YOKSAY. BEN BUNU ELEŞTİRDİM ÖNCE BUNU BİR KAVRA. SANKİ BEN SONUÇLARI AÇIKLAMASI ÜSTÜNDEN KENDİSİNİ ELEŞTİRMİŞİM GİBİ ALGI YARATARAK ŞUNU YAZDI AYNEN "Sonuçlara ilişkin tahminimizi mesleki yetkinlik sorgusuna çeviren dangalaklar; siz daha portakal hücresiyken biz bu işi yapıyorduk😄" BENİM YAZDIĞIM ELEŞTİRİDE SONUÇLARLA İLGİLİ HİÇ BİR ŞEY YOKTU. ONDAN SONRA VERDİĞİM CEVAPLARDAN BİRİNDE YARIN SALLADIĞI SONUÇ ŞU GÜN AÇIKLANACAK DEMESİ TUTACAK SONRA GELİP YİNE ÖVÜNECEK DEMİŞTİM. HADİ ŞİMDİ BUNADA YALAN DE. ŞUAN NAPIYORSUN?? SEN KİMSİN SALİM ÜNSAL? SANA KİM SÖYLECEK ŞU TARİHTE AÇILANACAK DİYE. BEN DEDEME SORSAM CUMA AÇIKLANIR BÜYÜK İHTİMAL DİYORDU ZATEN. NE ZAMAN UNUTTUN YGS'DE BİR DE BİLİYORMUŞ GİBİ SAAT VERİP BİR DE 2 TANE VERİP TUTMADIĞINI. HAYIR UNUTTUYSAN BİZ UNUTMADIK CANIM.

SALİM ÜNSAL ŞİMDİ BUNLARI GÜZELCE OKU, GÜZELCE HATIRLANMAK İÇİN KENDİNİ DEĞİŞTİR. YAŞIN KAÇ OLURSA OLSUN EN AZINDAN 3/5 KİŞİ DAHA SEVER BELKİ SENİ. UNUTTUĞUN BİR ŞEY VAR Kİ SEN BİZE ÇALIŞIYORSUN. BİZ YOKSAK SENDE YOKSUN. EĞİTİMCİLER BUNU HEP UNUTUYOR MALESEF AYNI SİYASETÇİLER GİBİ. GÜN GELİR O ŞİŞEN BALON BİR BAKARSIN PATLAMIŞ YERİN DİBİNDESİN.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dün söylediklerimi kısmen tekrar edeceğim. Fenomen hocalardan Salim Ünsal ve Onur Soğukun tercihleri atamaya göre yaptırıp, belki hiç alakası olmayan insanları alakasız bölümlere yönlendirdikleri için eleştirdim. Bir taraftan sevdiğiniz mesleği yapın mutlu olun deyip arkeoloji belki felsefe belki iibf okuyacak adamlara saçma sapan şeyler söyleyip farklı yönlendirdiler. Üşenmeyen varsa otursun okusun yok desin. Eğer tercih danışmanı görüyorsan kendini tercihin sıralamaya atamaya göre yapılmadığını bilirsin. Bunun en güzel örnekleri zamanında öğretmenliğin mühendisliğin işletmenin tıptan daha yüksek olmasıdır.

İkinci eleştirdiğim konu Onur Soğuğun sanki bir edebiyat dehası edasıyla ortada dolaşıp hazırladığı notların vasat üstü vasat olmasıydı. Örn: 7 meşalecilercen sadece Ziya Osman Saba önemli gerisi boş dediği konuda, Ziya Osman kadar populer bi yazarı sordular. Ee hani sen uzmandın?

Tekrar tekrar söylüyorum matematikçi bob dışında ikiside aynı kafa aynı kişilik benim gözümde.
    Kendilerini eğitimci değil sosyal ağ uzmanı filan olmaya davet ediyorum. KENDİ FİKRİM, KENDİ DÜŞÜNCEM. RAHATSIZ OLAN SALİM ÜNSAL GİBİ TWİTTERDAN ÇIRPINABİLİR. AMA DİYORUM O BALON BİR GÜN PATLAR.

• unsalim= kendini eğitememiş eğitimci, dediklerine harfiyen katılıyorum +1
  • Boyle mahluklar egitimci oluyor ya . Vah ulkemizin haline .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam artık ne diye şunu ciddiye alıyorsunuz atsın tweetlerini.Böyle yazılar yazılınca kendini çok büyük biri olarak görüyor.Tweetlerini atsın kendini tatmin etmeye devam etsin.İplemeyin.
  • Kim ya bu Salim denen yeni çocuk ??

• Abbas güçlü ye lys sonuçlarından önce inanmazdım fakat adam doğru söylüyomuş şimdi en iyisi her ne kadar inanmasam da işini ciddi yapan biri olduğunu da bilirdim ama salim ünsal geçen yılki tahminlerde de sevemedim adam çocuk gibi ciddiyetsiz bikaç yıla kaale alan bile olmaz kaybolur. Tutunmak istiyorsanız işinizi ciddiyetle yapcaksınız

• Görüldü \//
  • AjanGevrek kullanıcısına yanıt
    mesaj nick uyumu
  • Ya olaylar nedir ne değildir tam bilemiyorum da adamın üslubu yanlış, sen kendine eğitimci diyorsan çocukla çocuk olmamasını bileceksin.Bu adam bunu beceremiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Abi ibretlik yakalamışsın :)
  • phsna P kullanıcısına yanıt
    Olay anlattığım gibi.
    Sessizce bizi izliyor

• ooo ferhat dostum gel bi cay ic.

• Göze Kaçan Sigara Dumanı kullanıcısına yanıt
    Geleyim dostum. Beraber tweetlerini okur az eğleniriz
  • @unsalim hoca hoca, şimdi forumdan 3-5 kişi savcılığa gitsek senin popülarite ne olur acaba
  • Noradrenaline kullanıcısına yanıt
    Aa lütfen, mükemmel eğitimci asla bu tarz şeyler ona dokunmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.