bu oyun çok kötü oynanmaz ben yükledim bi baktım ama iğrenç ötesi bi oyun çok kötü kontreller filan çok dandik kngiht buna bin basar boşu boşuna indirmeyin kota nıza yazık ben tavsiye etmiyorum
ziyanlık bir oyun asla indirmeyin
Başkalarını Bılmem Ama Arkadaslara Katılıyorum
Açıkcası knight bin basar gibi cocukca lafi niye ettigini bilmiyorum yaşınıda bilmiyorum ancak tek bildigim ferentus hakkinda hic birsey bilmedigin.
-Grafik mi diyorsun Knightta agzi yüzü belli olmuyor bunda en azindan daha görsellik veriyor tabi daha lvl 5 de oynamayi birakmissan birsey diyemecegim -Oyun icersinde hic birsekilde cocukca muhabbet küfür Aga lafi duyman imkansiz belkide sizin gibilerinin gelmedigi icindir bu faktör. Tamamen samimiyetten olusan cevrem oldu oyun icersinde sahsen. -Oyun icersinde illegal program kullanan olmadi olmayacak cünkü oyun buna elverisli degil cünkü basit bir yapim degil. -Skill'ler ve gelisimi diger oyunlardan daha farkli ve emek isteyen bir olay bir okadar da güzel. -Harita degisti yeni versionla suana kadar gordugum tek kelimeyle mukemmel. -Ayrica 3 farkli ırk ve 4 5 tane de meslek var buda dandik olmadigini gösteriyor. bircok sey var secim sizin arastirip bilmeden girip cikan arkadaslari kiniyorum size knightta iyi eglenceler
Pvp hakkında bilgi alabilirmiyim Gingers ?
Irk savasları olmuyor sanırsam...
Guild savasları varıdr heralde ?
Pvp dedigin ferentusda belirli bi arenada milletin birbiriyle kapismasi ırk savasi yok ama yeni versiyonda menulerde warscore diye birsey eklenmis sanirim guildle alakali tam bende bilmiyorum yakinda ögreniriz questlerde açıldı yani pek bi eksigi kalmadi.
irenç bi oyun sakın oynamayın adamın wuruşlarında estetik yok:) grafikler irenç oyunu çözmek için harcadığım zamana acıyorum(5 dk ama yinede acıyorum)
beyler ferentus u bilmiorum benim için zaten görüntü önemli deil benim için beni eelendirmesi ama bana göre bi knight online oynayacaıma oturup Ms-Dos mario oynasam çok ciddiyim daha çok zevk alırım hade abartmiimde knight oynayana kadar oturup internetten okey tawla oynasam daha çok eelenirim
KNIGHTÇILAR ASLA DİER OYUNLARA GELMEYİN HELEKİ YAŞI 16'dan KÜÇÜK OLANLAR SAKIN GELMEYİN EER ÖLE BİRİNE RASTLARSAM TÜRK FLN DİNLEMEM YARDIMDA ETMEM HAYATINIZIN SONUNA KADAR OTURUN WE KNIGHT OYNAYIN ETRAFIMDA 12-13 YAŞINDA AGA AGA DİE DOLAŞAN VELET İSTEMİORUM...
Ulan heralde bana bi dilek hakkı werilse hangi oyunu yok etmek isterdin die heralde knight'a karışmazdım.. neden derseniz öle bişi yaparsak bu veletler dier oyunlara saldırcak we dier oyunlarıda kendi sewielerine indirecek... sırf beni soutan bu oldu oyundan bi baktım her yerde cafelerde 12-13 yaşında veletler daha 2 gün önce oturup San Andreas Half Life oynayan weletler oturmuş online oyun oynuodu aslında online oyun hakkındada bişi bilmiolar sadece tek bildikleri knight online we oyunda kullanılan kısaltmalara cz war sonra fp,md hepsini bilmiorum ama daha bi çok şey war haa bide buff kelimesini BUF die okumaları da çok komik :D tam cafedeim arkadaşlarla konuşuom ince bi küçük çocuk sesi abiii ordan bana BUF bas BUUF sonra SW BASIN SW hyr bide seslendii kişi 20 yaşında herif warmı böle bişi yaaaa iirenç bişi ben daha fazla bişi sölemek istemiorum herkes neyin ne olduunu blio zaten Dipnot: Yarası Olan Gocunsun...
oyunu açamıyorum.serverı seçince önüme client.bin başlıklı bir uyarı mesajı geliyor.Bellek writen olmadı falan diyor.Ne yapmalıyım.lütfen yardım
ben de ferentus oynamıstım ama sitesine bakınca cok etkileyici acaba oyunda bölemi diyip indirdim fakat aradıgımı bulamdım bu zewk meselesi ben begenmedim bunları şöle acıklıyım
1 . oyunu 5 saat oynuyorsanız 3 saati bir yerden bir yere gitmekle geciyo 2.şehirler bomboş 3.ben oynadıgım da 2 3 türk wardı şimdi ne kadar war bilemem 4.npcler birbirlerine cok uzaak eger bişe almayı unutsanız bi 20 dakka nız daaha gider
begendiiim şeyler ise ilkte oyun kontrelleri tuhaf gelmesine rahmen cabuk alışıyorsunuz kale falan güzel ama dedigim gibi alan cok büyük ve cok az oynayan var (benm oynadıgım zaman az dı şimdi bilemicem)
bana sorarsanız oynamayın hero online oynuyorum onu tercih ederim yeni olmasına rahmen cok oynan bir oyun
quote:
Orjinalden alıntı: dragon_tr
ben de ferentus oynamıstım ama sitesine bakınca cok etkileyici acaba oyunda bölemi diyip indirdim fakat aradıgımı bulamdım bu zewk meselesi ben begenmedim bunları şöle acıklıyım
1 . oyunu 5 saat oynuyorsanız 3 saati bir yerden bir yere gitmekle geciyo 2.şehirler bomboş 3.ben oynadıgım da 2 3 türk wardı şimdi ne kadar war bilemem 4.npcler birbirlerine cok uzaak eger bişe almayı unutsanız bi 20 dakka nız daaha gider
begendiiim şeyler ise ilkte oyun kontrelleri tuhaf gelmesine rahmen cabuk alışıyorsunuz kale falan güzel ama dedigim gibi alan cok büyük ve cok az oynayan var (benm oynadıgım zaman az dı şimdi bilemicem)
bana sorarsanız oynamayın hero online oynuyorum onu tercih ederim yeni olmasına rahmen cok oynan bir oyun
Harita degisti simdi okadar büyük degil ki ozamanda degildi bazi karakterleri teeleport olayi vardi özellikle cleric sizi istedigi yere cekebiliyor kimse olmadigi anlayisinada eminim party listten karar verdin party listte lvlindan 5 lvl üstü göremezsin yani anlayacaginiz bu oyun bebek oyunu degil kafasi basmayan oynamasin özellikle daredewil weledi oynamasin estetikmis
buda kapak olsun bos diyen arkadas bu yeni versiona gecmeden 1 2 saat onceki ss rog kusatmasi vardi
lütfen soruma cevap verin.Ben daredewil değilim 35goztepe35im.Ceza almışım lütfen yardım edinnnnnnn
ferentus bitmedimi o oyun daha komik burada gormek :)
a be salak ya ufff...
ya arkadaşım sen nerden eşipte çıkardın bu topici...
gördüün gibi üstündeki mesaja bakarsan 7 ağustos dio 3 ay geçmiş sen gelmişin taa 5 inci sayfadan bulup bu oyun bitmedimi
e konu yenimide adamalr taa önceden konuşmuşlar saten ya biraz akıl olur insan da yaauff piskopat olucak bu arkadaşlardanbebemisiniz siz ya
sayıları bimlmionmu?
ewt bunu cıkrma gereğini anlamadım ama bu oyuna değer snki!
oyun kapanmadımı?
BEYLER FERENTUS İLK AÇILDIĞINDAN YANİ BETA AŞAMASINDAN BERİ OYNUYORUM OYUN BENCE ÇOK GÜZELDİ EZİK OYUNU FELANDA DEİL AMA OYUNU KAPATTILAR BU KÖTÜ OLDU EĞER KAPATMASALARDI ŞU KADAR SÖĞLÜYORUM KNIGHTA BİN TAKARDI KNIGHT ARTIK CIVKI ÇIKTI ÇÜNKÜ AMA FERENTUS AÇIKKEN BETA AŞAMASINDAN ASIL SÜRÜME GEÇİNCE OYUNDA DOLU TÜRK WARDI YANİ 10 KİŞİDEN 7 SI TÜRKTÜ AMA FERENTUS KAPANSA BEN FERENTUSUN JAPON SERVERI YANİ FERENTUSUN BETA HALİNDEKİ OYUN HERRCOT U OYNUYORUM BİDE BETADAN SONRAKİ HALİ OLAN XİONES WAR GOOGLADAN BULABİLRSİNİZ İKİSİNİDE TAWSİYE EDERİM
KEŞKE FERENTUS KAPANMASAYDI
teşekkür ediyoruz bican, 8 aylık bir konuyu hortlattığın için.. Keşke kapanmasaymış hakaten !