Şimdi Ara

FERHAT GÖÇERE YAKIŞMADI?BÜTÜN SANATÇILAR MI BÖYLE? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113
Cevap
0
Favori
4.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sylargray

quote:

Orjinalden alıntı: Jr_Tito

Doqru qonuşmaq qereqirse 1000 Lira bize qöre heç as para deiL Ama Ferhat Göçer için sakıs parası heralde Gazze deki çocuqLara sakıs qöndermeq istedu.

amanın emo bastı forumu

Harbiden ya.Konuyu saptırdı jackal

• quote:

Doqru qonuşmaq qereqirse 1000 Lira bize qöre heç as para deiL Ama Ferhat Göçer için sakıs parası heralde Gazze deki çocuqLara sakıs qöndermeq istedu.

Özenti misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aMiraL*

quote:

Orjinalden alıntı: Prince*

quote:

Hahahhahahahahhahaa

birde eğri konuşsa o zaman tam yandık desene

sÜPER

• Şahan 50 bin bağışladı ama yakında ivedik2 çıkacak diye bence 50 bağışladı.Eğer filmden sonra olsaydı 10 binden fazla vermezdi.Ama yinede saolsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aMiraL*

quote:

Orjinalden alıntı: Prince*

quote:

Hahahhahahahahhahaa

birde eğri konuşsa o zaman tam yandık desene

koptum

• ferhat göçerin kıcındaki donu ibo alıo yaw ne yardımı yapacak
  • Doğuda o kadar aç, fakir, muhtaç insan varken sen git Gazze ye yardım topla.. Demek bu ülkeden yardım görebilmek için illa birileri tarafından katlediliyor olmak lazım.. Yazık..
  • Senin mantığınıda anlamadım ben. Tabiki doğudaki insanlarda bizim insanımız.
    Ama sen televizyon izlemedin herelde şu anda ordaki perişanlığı...
    O kadar insan perişan halde...

quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Doğuda o kadar aç, fakir, muhtaç insan varken sen git Gazze ye yardım topla.. Demek bu ülkeden yardım görebilmek için illa birileri tarafından katlediliyor olmak lazım.. Yazık..
  • bakın şehitlerimiz için bu kadar bağış yapılmadı ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: pprodigyy

Şahan 50 bin bağışladı ama yakında ivedik2 çıkacak diye bence 50 bağışladı.Eğer filmden sonra olsaydı 10 binden fazla vermezdi.Ama yinede saolsun.

Toplum olarak müthiş şüpheciyiz
  • İbrahim Tatlıses ne bağışladı peki? Sadece 1 program parasını bağışlasa herhalde 100- 150 milyar civarı eder. Ben göremedim belki kaçırmışımdır
  • iyi güzel de gönül isterdi ki aynı hassasiyet Irak halkı için de gösterilseydi ve şehit ailelerimiz için de.
  • "Sağ elin verdiğinden sol elin haberi olmasın."-->(Hadis-i Şerif)
  • quote:

Orjinalden alıntı: BL@CKBeRRY

Senin mantığınıda anlamadım ben. Tabiki doğudaki insanlarda bizim insanımız.
    Ama sen televizyon izlemedin herelde şu anda ordaki perişanlığı...
    O kadar insan perişan halde...

quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Doğuda o kadar aç, fakir, muhtaç insan varken sen git Gazze ye yardım topla.. Demek bu ülkeden yardım görebilmek için illa birileri tarafından katlediliyor olmak lazım.. Yazık..

Mantık kurulacak bir durum yok ki ortada.. Doğumuzda onlarca aç, karda kışta birbirine sarılıp yatan, muhtaç insan varken onları görmezden gelip, herşeyimiz 4-4 lükmüş gibi başka ülkeler için yardım toplamayı da benim mantığım kaldırmıyor..

• Kendi vatandaşlarımız için de böyle yardım kampanyaları düzenlense iyi olurdu. Yanıbaşımızda o kadar aç biçare insan var ki..
  • Full izlemedim ama bişey bağışladığını duymadım açıkcası günahını almıyayım..

quote:

Orjinalden alıntı: EneRGy.

İbrahim Tatlıses ne bağışladı peki? Sadece 1 program parasını bağışlasa herhalde 100- 150 milyar civarı eder. Ben göremedim belki kaçırmışımdır
  • Helal olsun Şahan a
  • Irkçılık yapıyoruz biz.Rus-Gürcü Savaşında orada perişan olan halka neden bu kadar yardım edilmedi?
  • Şehitlerimiz için bu kadar bağış yapılmadı diye bilmeden sallayan arkadaşlara...

Türkiye ºehitlerine ve gazilerine bağıº toplamak için adeta tek yürek oldu. Sanatçılar bir günde 600 bin YTL'lik bağıº yaptı. Cem Yılmaz Mehmetçik için 250 bin YTL bağıºlayarak ilk sıraya oturdu.

Milli Takım ve Habertürk Televizyonu iºbirliği ile önceki akºam saat 21.00'de baºlayan ''Terörle Mücadele Kahramanlarına Destek Kampanyası'' büyük destek görüyor. ªehit aileleri ve ve gazilere destek olmak için sivil toplum örgütleri, iº adamları, spor camiası, sanatçılar, sendikalar ve medya dünyasının yanı sıra yurtiçi ve yurtdıºından vatandaºların yaptıkları bağıºlarla katıldığı kampanyada, ilk gecede rekor katılım ve rekor bağıºa ulaºıldı.

''Terörle Mücadele Kahramanlarına Destek Kampanyası''na ºu ana kadar 146 bin 780 kiºi katıldı. Toplanan bağıº miktarı ise 24 milyon YTL'ye ulaºtı. Habertürk Televizyonunun canlı yayınında Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve Melih Meriç'in kampanyanın amacını açıklamalarının ardından geçilen bağıº kabulünde ilk bağıºı, 1 milyon YTL ile Milli Takım yaptı. Genelkurmay Baºkanı Orgeneral Yaºar Büyükanıt ve TBMM Baºkanı Köksal Toptan da, Habertürk'ün canlı yayınına bağlanıp kampanyaya desteklerini açıkladı.

REKOR CEM YILMAZ'DA

Sanat dünyasından en büyük bağıºı 250 bin YTL ile Cem Yılmaz yaptı. Seda Sayan da 100 bin YTL bağıºla kampanyaya katılanlar arasındaydı. Kanalın stüdyosuna gelerek kampanya için çalıºan Gürben Ergen, bir ºehit çocuğunun bütün masraflarını üstlenirken, Yılmaz Erdoğan ile BKM kampanyaya 100 bin YTL bağıºla katıldı. Metin Akpınar 24 bin dolar, Metin ªentürk ve Tamer Karadağlı da 10 biner YTL, Mustafa Sandal ise 100 bin YTL bağıº yaptı.

ݪ ADAMLARINDAN BÜYÜK DESTEK

Kampanyaya 1 milyon YTL'nin üzerinde bağıº yapanlar ise ºöyle:

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği: 5 milyon YTL

Türkiye Tekstil Sanayi ݺverenleri Send ikası: 5 milyon YTL

Doğuº Gurubu Baºkanı Ferit ªahenk: 2 milyon YTL

Sanko Holding Yön. Krl. Baºk. Abdülkadir Konukoğlu: 1.5 milyon YTL

ݺadamı Selahattin Beyazıt: 1 milyon dolar

Acarlar Holding Baºkanı İsmet Acar: 1 milyon dolar

SADECE FENERBAHÇE
    Spor Külüplerinden ise sadece Fenerbahçe'den bağıº geldi. Sarı lacivertli takım 1 milyon dolar bağıºladı.

Türkiye'mde ªehitlerimiz için düzenlenen kampanyalardan sadece 1 tanesi.

Elbette ªehitlerimizin aileleri ve muhtaç insanlar için daha çok kampanya yapılmalı.

Ancak elma ile armutu karıºtırmayalım lütfen.

ªu an Filistin'e hastane malzemesi bağıºlıyorlar ancak adamların yıkık olmayan hastanesi olmadığı için kullanamıyor bile.O kadar zor durumdalar.Neden olayı çarpıtırız neden herºeye muhalif oluruz anlamıyorum...

Deprem olduğunda birçok ülke bize yardım etti.Yardım edenlerin ülkesinde yardım yapılacak hiçmi insan yok.

Elbette ªehidimize muhtaca yardım edicez ama yanıbaºımızda bir aspirine muhtaç müslüman bir ülkeyide görmezden gelmiyeceğiz.

Türkiye'de sosyal yardım kömür yiyecek v.s yardımı yapılıncada siyasete çekiyor bazı arkadaºlar.

Muhalif olmak çok kolay malesef...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pprodigyy -- 2 Şubat 2009; 18:25:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

bakın şehitlerimiz için bu kadar bağış yapılmadı ya

aynen benim babamda böle düşünüyo hiç bi bagışta yapmıycam diyor bende öle düşünüyorum. önce içimizde pkk yı halledelim sonra gider gazzeyede yardım ederiz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.