Şimdi Ara

FERHAT GÖÇERE YAKIŞMADI?BÜTÜN SANATÇILAR MI BÖYLE? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
4.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kötü yapmış demiyoruz zaten. ama kazandığın göre biraz daha verebilirdi. en azından canlı yayının hatrına biraz yüksek verebilirdi..zorlamadan.

quote:

Orjinalden alıntı: Crescentlife

Adamın içinden 1000 gelmiş o kadar göndermiş hiç göndermese daha mı iyi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jr_Tito

Doqru qonuşmaq qereqirse 1000 Lira bize qöre heç as para deiL Ama Ferhat Göçer için sakıs parası heralde Gazze deki çocuqLara sakıs qöndermeq istedu.

Şaka mısın ?
  • Abdülhamit Filistin'lileri istedikler toprakları geri verdi,peki onlar ne yaptı o toprakları ? Bir fikri olan var mı ?
  • Konu İsrail-Filistin'e kaymış Ferhat Göçer'den
  • genelde konuları hep kaydırıyorlar zaten. açılan topik üzerine yorum yapan pek az

quote:

Orjinalden alıntı: Razercode

Konu İsrail-Filistin'e kaymış Ferhat Göçer'den
  • Bunlar reklam kokan haraketler daha yardım'ın mantığını anlamamışlar gösteriş peşindeler bunlar..Çok ağır konuşurdum ama banlanmak istemiyorum...Bir arkadaş çok doğru söylemiş Sağ elin verdiğini sol elin görmeyecek diye...İğreniyorum bu tip insanlardan...Ramazanda çadır açarlar ben yemek veriyorum diye hava atarlar filan hep aynı tipler.
  • quote:

Doqru qonuşmaq qereqirse 1000 Lira bize qöre heç as para deiL Ama Ferhat Göçer için sakıs parası heralde Gazze deki çocuqLara sakıs qöndermeq istedu.

Senin doğru konuşmayı öğrenmen için ilköğretim 1.sınıfına gitmen lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlwaysAndForever

quote:

Senin doğru konuşmayı öğrenmen için ilköğretim 1.sınıfına gitmen lazım.

Bencede.

Bu emo galiba.Genelde emolar böyle konuşuyorlar.

• Onlarında en çok işlerine yarayan şey reklam..

quote:

Orjinalden alıntı: Kiss of Life

Bunlar reklam kokan haraketler daha yardım'ın mantığını anlamamışlar gösteriş peşindeler bunlar..Çok ağır konuşurdum ama banlanmak istemiyorum...Bir arkadaş çok doğru söylemiş Sağ elin verdiğini sol elin görmeyecek diye...İğreniyorum bu tip insanlardan...Ramazanda çadır açarlar ben yemek veriyorum diye hava atarlar filan hep aynı tipler.
  • Bence çok normal bi tutar ki kimsenin niye bu kadar az verdin demeye hakkı oldugunu sanmıyorum gönlünden o kadar kopmuş demek ki.
  • Kendi kasetini kendi alan adamdan daha ne beklersin??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardDawkins -- 3 Şubat 2009; 18:17:02 >
  • böyle bir programa çıkıpta şu kadar bağışlıyorum diyen insanın amacı yardım değil reklamdır...REKLAM.....en basit örneğinden şahanın 50 bin tl bağışlaması büyük yankı getirdi....yardım yapmak istiyorsan sessiz bir şekilde kimse duymadan yapacaksın bu işi programa katılıp şu kadar bağışlıyorum demek, yardım etmek istediğimiz insanlara hiç bir yarar sağlamaz..ibrahim tatlısesinde amacının reklam olduğundan eminim o akşam milyonlar izledi o programı 150 bin tl den fazla kazandı bi gecede o program... bağışladığı para ortada ama
  • o kadar bağış yapacaksa reklamınıda yapsın daha iyi bence..

quote:

Orjinalden alıntı: kralkobra_kralkobra

böyle bir programa çıkıpta şu kadar bağışlıyorum diyen insanın amacı yardım değil reklamdır...REKLAM.....en basit örneğinden şahanın 50 bin tl bağışlaması büyük yankı getirdi....yardım yapmak istiyorsan sessiz bir şekilde kimse duymadan yapacaksın bu işi programa katılıp şu kadar bağışlıyorum demek, yardım etmek istediğimiz insanlara hiç bir yarar sağlamaz..ibrahim tatlısesinde amacının reklam olduğundan eminim o akşam milyonlar izledi o programı 150 bin tl den fazla kazandı bi gecede o program... bağışladığı para ortada ama
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.