Şimdi Ara

FERHAT GÖÇERE YAKIŞMADI?BÜTÜN SANATÇILAR MI BÖYLE? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
4.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hanginiz 1000 ytl den çok bağışladı ki konuşuyosunuz
  • kendi vatandaşlarımız için de düzenleniyor genelde okutma kampanyaları vs.
  • Adamın gönlünden o kadar kopmuş ne yapacaksın ?
  • Aynen katılıyorum sana..

quote:

Orjinalden alıntı: pprodigyy

Şehitlerimiz için bu kadar bağış yapılmadı diye bilmeden sallayan arkadaşlara...

Türkiye ºehitlerine ve gazilerine bağıº toplamak için adeta tek yürek oldu. Sanatçılar bir günde 600 bin YTL'lik bağıº yaptı. Cem Yılmaz Mehmetçik için 250 bin YTL bağıºlayarak ilk sıraya oturdu.

Milli Takım ve Habertürk Televizyonu iºbirliği ile önceki akºam saat 21.00'de baºlayan ''Terörle Mücadele Kahramanlarına Destek Kampanyası'' büyük destek görüyor. ªehit aileleri ve ve gazilere destek olmak için sivil toplum örgütleri, iº adamları, spor camiası, sanatçılar, sendikalar ve medya dünyasının yanı sıra yurtiçi ve yurtdıºından vatandaºların yaptıkları bağıºlarla katıldığı kampanyada, ilk gecede rekor katılım ve rekor bağıºa ulaºıldı.

''Terörle Mücadele Kahramanlarına Destek Kampanyası''na ºu ana kadar 146 bin 780 kiºi katıldı. Toplanan bağıº miktarı ise 24 milyon YTL'ye ulaºtı. Habertürk Televizyonunun canlı yayınında Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve Melih Meriç'in kampanyanın amacını açıklamalarının ardından geçilen bağıº kabulünde ilk bağıºı, 1 milyon YTL ile Milli Takım yaptı. Genelkurmay Baºkanı Orgeneral Yaºar Büyükanıt ve TBMM Baºkanı Köksal Toptan da, Habertürk'ün canlı yayınına bağlanıp kampanyaya desteklerini açıkladı.

REKOR CEM YILMAZ'DA

Sanat dünyasından en büyük bağıºı 250 bin YTL ile Cem Yılmaz yaptı. Seda Sayan da 100 bin YTL bağıºla kampanyaya katılanlar arasındaydı. Kanalın stüdyosuna gelerek kampanya için çalıºan Gürben Ergen, bir ºehit çocuğunun bütün masraflarını üstlenirken, Yılmaz Erdoğan ile BKM kampanyaya 100 bin YTL bağıºla katıldı. Metin Akpınar 24 bin dolar, Metin ªentürk ve Tamer Karadağlı da 10 biner YTL, Mustafa Sandal ise 100 bin YTL bağıº yaptı.

ݪ ADAMLARINDAN BÜYÜK DESTEK

Kampanyaya 1 milyon YTL'nin üzerinde bağıº yapanlar ise ºöyle:

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği: 5 milyon YTL

Türkiye Tekstil Sanayi ݺverenleri Send ikası: 5 milyon YTL

Doğuº Gurubu Baºkanı Ferit ªahenk: 2 milyon YTL

Sanko Holding Yön. Krl. Baºk. Abdülkadir Konukoğlu: 1.5 milyon YTL

ݺadamı Selahattin Beyazıt: 1 milyon dolar

Acarlar Holding Baºkanı İsmet Acar: 1 milyon dolar

SADECE FENERBAHÇE
    Spor Külüplerinden ise sadece Fenerbahçe'den bağıº geldi. Sarı lacivertli takım 1 milyon dolar bağıºladı.

Türkiye'mde ªehitlerimiz için düzenlenen kampanyalardan sadece 1 tanesi.

Elbette ªehitlerimizin aileleri ve muhtaç insanlar için daha çok kampanya yapılmalı.

Ancak elma ile armutu karıºtırmayalım lütfen.

ªu an Filistin'e hastane malzemesi bağıºlıyorlar ancak adamların yıkık olmayan hastanesi olmadığı için kullanamıyor bile.O kadar zor durumdalar.Neden olayı çarpıtırız neden herºeye muhalif oluruz anlamıyorum...

Deprem olduğunda birçok ülke bize yardım etti.Yardım edenlerin ülkesinde yardım yapılacak hiçmi insan yok.

Elbette ªehidimize muhtaca yardım edicez ama yanıbaºımızda bir aspirine muhtaç müslüman bir ülkeyide görmezden gelmiyeceğiz.

Türkiye'de sosyal yardım kömür yiyecek v.s yardımı yapılıncada siyasete çekiyor bazı arkadaºlar.

Muhalif olmak çok kolay malesef...

• İbrahim Tatlıses'de 15 bin TL bağışladı.Onu'da ibo showdan kessinler dedi.Saolsun ama bence kapasitesinin çok altında bağış yaptı.
  • mecbur mu yardım etmeye elin ülkesine? Tatlıses kendi ülkesi için de toplasaydı milyon dolarları.Arapların hangi biri Pkkya karşı bize yardım etti?
  • quote:

Orjinalden alıntı: M60!

quote:

Orjinalden alıntı: Jr_Tito

Doqru qonuşmaq qereqirse 1000 Lira bize qöre heç as para deiL Ama Ferhat Göçer için sakıs parası heralde Gazze deki çocuqLara sakıs qöndermeq istedu.

yazık ya aslında bu arkadaş için para bağışı yapmak gerekiyor;beyin nakli

• quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Mantık kurulacak bir durum yok ki ortada.. Doğumuzda onlarca aç, karda kışta birbirine sarılıp yatan, muhtaç insan varken onları görmezden gelip, herşeyimiz 4-4 lükmüş gibi başka ülkeler için yardım toplamayı da benim mantığım kaldırmıyor..

savaş olağan bir muhtaçlık ya da soğuktan donma durumunun ötesinde bir kavramdır.savaş hali diğer hallerle karıştırılmamalıdır.Şimdiye kadarki hükümetlerin doğuya yatırım yapmaması orda etkin rolü üstlenmemesi sebebiyle zaten bu tarz terör olayları gib şeyler de yüz bulmuştur, bunlar ayrı ayrı konuşulabilir.

ancak en basit örneğini verecek olursak, geçmişte doğuda %48 olan kaçak elektrik kullanımı, oy uğruna dağıtılıyor denilen kömür yardımları sonrasında düşüşe geçmiştir.yaptığınız popülist bir yaklaşımdır.

Ayrıca şunu da belirtmekte fayda vardır.bazı arkadaşlar halâ bu işi araplara, Arap milliyetçiliğine vuruyor.bu yanlıştır.şu an yapılanlar insanlık adınadır.Türkiye tarihin her döneminde, Osmanlı da dahil olmak üzere 3 büyük dinin merkezi olan topraklara özel önem atfetmiştir.şu an Arabistan şeyhleri Erdoğan'ın(Türkiye'nin) bölgedeki etkinliğinin bitirilmesi için düzenlenen oyuna gelmeyeşi ve gerekli cevabı vermesine bile sessiz kalmaktadır.yani Araplara şöyle böyle tavırlarınızın bu bakımdan bir önemi yoktur.Araplar her zaman arkadan vurmuştur, ancak İslam dini Arapların dini değil, dini İslam olan herkesin dinidir.halâ anlamakta zorlanıyorsanız Atatürk'ün konu hakkındaki sözlerini okuyabilir, olayın yalnızca basit bir hain Arap meselesi olmadığını anlayabilirsiniz.
     FERHAT GÖÇERE YAKIŞMADI?BÜTÜN SANATÇILAR MI BÖYLE?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevarbe -- 2 Şubat 2009; 18:45:36 >

• Beyler Araplar dan girdiniz, ırkçılıktan çıktınız.. Hemen yanıbaşınızdaki yavrucaklara, insanlara yardım etmek sizin için bu kadar zor hale geldiyse zaten biz boşuna yazıyoruz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Peacifullord

mecbur mu yardım etmeye elin ülkesine? Tatlıses kendi ülkesi için de toplasaydı milyon dolarları.Arapların hangi biri Pkkya karşı bize yardım etti?

iyi o zaman hindistan da senin gibi kıt düşünseydi, Kurtuluş Savaşın'n da kolundaki, evindeki altınlarını ordaki insanlar göndermesydi.nasılsa mecbur değillerdi.Araplar sorumsuz ya da hainse biz değiliz arkadaşım.Sende Arap değilsen bu tutumun yanlış.eğer Arapsan söyle bilelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLiM KaFKeF

quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

bakın şehitlerimiz için bu kadar bağış yapılmadı ya

aynen benim babamda böle düşünüyo hiç bi bagışta yapmıycam diyor bende öle düşünüyorum. önce içimizde pkk yı halledelim sonra gider gazzeyede yardım ederiz

Şimdi bir şey diyeceğim forumdan kovacaklar.

Kardeşim Türkiye istese PKKyı dakikada bitirir. İmkanlar mevcut.

PKK sorunu senin yardımlarında halledilemez. Ama Gazze para yardımlarıyla toparlanacak.

Kafanız çalışmıyorsa bari buraya yazı yazıp ta seviyesizliğinizi göstermeyin!

• quote:

Beyler Araplar dan girdiniz, ırkçılıktan çıktınız.. Hemen yanıbaşınızdaki yavrucaklara, insanlara yardım etmek sizin için bu kadar zor hale geldiyse zaten biz boşuna yazıyoruz..

15 yaşından fazla gibi gözükmüyorsun bu kadar düz bir mantıkla.insanlara yardım etmediklerini burdaki insanların nerden biliyosun?ya da zor geldiğini nerden biliyosun?yoksa sana zor gelen savaşta her aileden en az 1 insan kaybetmiş müslüman halka mı yardım edilmesi?Türkiye zaten kendi içinde organizasyonlar, yardımlar düzenliyor bu tarz yardıma muhtaç insanlar için.ha bu yeterli midir, tabi ki o konu konuşulur.

büyüklerine biraz sor, öğren bazı şeyleri.burda klavye tuşlarına basmaya harf başı para alınmıyor diye basarsan fütursuzca.böyle olursun bir gün

• quote:

Orjinalden alıntı: nevarbe

quote:

Beyler Araplar dan girdiniz, ırkçılıktan çıktınız.. Hemen yanıbaşınızdaki yavrucaklara, insanlara yardım etmek sizin için bu kadar zor hale geldiyse zaten biz boşuna yazıyoruz..

15 yaşından fazla gibi gözükmüyorsun bu kadar düz bir mantıkla.insanlara yardım etmediklerini burdaki insanların nerden biliyosun?ya da zor geldiğini nerden biliyosun?yoksa sana zor gelen savaşta her aileden en az 1 insan kaybetmiş müslüman halka mı yardım edilmesi?Türkiye zaten kendi içinde organizasyonlar, yardımlar düzenliyor bu tarz yardıma muhtaç insanlar için.ha bu yeterli midir, tabi ki o konu konuşulur.

büyüklerine biraz sor, öğren bazı şeyleri.burda klavye tuşlarına basmaya harf başı para alınmıyor diye basarsan fütursuzca.böyle olursun bir gün

Komik..

• evet komik gelebilir.insanlar kabul etmek istemedikleri gerçeklerin soğuk yüzüyle karşılaştıklarında bunu en kolay yoldan reddederek başından savma yoluna giderler ya da biliyorum ancak görmek istemiyorum davranışsal yollarını seçerek, var olan realistikleri geri teperek septik kaanatleri seçerler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: budden

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

bakın şehitlerimiz için bu kadar bağış yapılmadı ya

aynen benim babamda böle düşünüyo hiç bi bagışta yapmıycam diyor bende öle düşünüyorum. önce içimizde pkk yı halledelim sonra gider gazzeyede yardım ederiz

PKK sorunu senin yardımlarında halledilemez. Ama Gazze para yardımlarıyla toparlanacak.

ne zaman bıtırır acaba 50 sene sonramı bıtırcek yada yarınmı

• Chris: Yumruğumla öldürürüm..!!!
    Afrikalı Elemanlar: Hırrrr Aghhhh
  • quote:

Orjinalden alıntı: nevarbe

evet komik gelebilir.insanlar kabul etmek istemedikleri gerçeklerin soğuk yüzüyle karşılaştıklarında bunu en kolay yoldan reddederek başından savma yoluna giderler ya da biliyorum ancak görmek istemiyorum davranışsal yollarını seçerek, var olan realistikleri geri teperek septik kaanatleri seçerler.

.. Tamam söz Ferhat Göçer izlemicem..
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOXO

quote:

Orjinalden alıntı: budden

quote:

ne zaman bıtırır acaba 50 sene sonramı bıtırcek yada yarınmı

bakın bunları yıllardır insanlara tekrar etmekten bıktım ancak yine de söyleyeceğim, şu an bir bilginin tüm dünyada dolaşma hızı eskisi gibi 50 sene vs. değildir, 11 sene de bir bilgi tüm dünyayı dolaşır.bir kaç sene içinde bu 2 seneye çıkacak.anlayacağınız orata acayip bir bilgi havuzu var.ancak olay o havuzdaki bilgilerden mataramızı nasıl dolduracağımızla ilgili.
    biraz dikkatli takip etseydiniz pkk konusunu, Osman Paşa ve özellikle Erdal Sarızeybek'in siyaset meydanındaki açıklamalarından sonra neden tam anlamıyla bitirilemediğini anlardınız.şu an Türkiye pkk nın lider kadrosunu, avrupadaki bağlantılarını kesme yoluna girmelidir.tabi pkkyı zaten maddi, manevi destekleyen adamlardan nasıl bunun kesilmesini isteyeceksin o da ayrı bi konu.şu an hükümet benim de çok hoşuma gitmese de yeni açılımlar deniyor.devletin kürt halkının yanında olduğu mesajlarını tv açarak gösteriyor.tabi tv ile oalcak iş mi, ya da tutar mı orası bilinmez.bunun yanında çok daha etkin şekilde doğuya yatırımlar yapılması gerekiyor ve eğitime özellikle çok önem verilmesi gerekiyor.bunlar denemedir.sonuçlarını almak için biraz sabırlı olmak gerekir.sonucu kötü bile olsa şimdiye kadar hiç bir şey denemeyenlerin yanında bunu da denemek bir başarıdır.ancak dediğimiz gibi pkk konusu yalnızca dağ başındaki 3-5 çapulcu konusu değildir.orda ama az ama çok devletin yıllardır özen göstermemesi sonucu farklı kuvvetler otorite sağlamıştır.ama baskıyla ama isteyerek.bunun yıkılması öncelikli hedef olmalıdır.bu da eğitimledir, devletin sizin yanınızdayım mesajı için bir şeyler yapması, çabalaması, denemesi iledir.

• quote:

Orjinalden alıntı: BL@CKBeRRY

Dün akşam İbrahim Tatlıses sundu gazzeye özel yardım programında sırayla herkes arıyordu, gönlünden ne koparsa bağışlıyolar. Birde özellikle canlı yayına falan bağlanıyorlar. Daha sonra sanatçı olarak benimde sevdiğim Ferhat Göçer Bağlandı, İbo sordu sen ne kadar bağışlıyorsun diye adam 1000 TL diyince ben dondum kaldım. Bir insan bu kadar cimri olabilirmi. Bilmiyorum belki benim çok garibime gitti ama, kaseti en çok satan bir insan canlı yayına bağlanıyor ve 1000 TL bağış yapmak istiyor. O yayına bağlanmanın reklamı bile daha fazla eder.
    Çok kınadım ferhat göçeri...

Ferhat göçerin kasetlerinin sattığı filan yok...Hepsini kendisi alıyormuş...Kayahan tv de ispatlamıştı...

• bakın beyler bayanlar; şimdi şu yok ben bağış yapmam, yok şuraya yapılmadıda niye gazzeye yapılıyo gibi konuşanlara sözüm...bakın sizzden para isteyen yok, sizin paranıza ihtiyaçta yok...o yüzden daha fazla konuşmayın...muhatabta olmayın...siz gazzeyi bizim anladığımız gibi anlayamazsınız ve de anlayamıyacaksınız...siz gazzenin değerini, manasını kavrayamazsınız...hadi kavradınız sindiremezsiniz...gazzeye yüzünü dönmek yürek ister...iman işidir gazzeye arka çıkmak...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.