Şimdi Ara

FERHAT GÖÇERE YAKIŞMADI?BÜTÜN SANATÇILAR MI BÖYLE? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
4.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: @Yqut

quote:

Orjinalden alıntı: BL@CKBeRRY

Dün akşam İbrahim Tatlıses sundu gazzeye özel yardım programında sırayla herkes arıyordu, gönlünden ne koparsa bağışlıyolar. Birde özellikle canlı yayına falan bağlanıyorlar. Daha sonra sanatçı olarak benimde sevdiğim Ferhat Göçer Bağlandı, İbo sordu sen ne kadar bağışlıyorsun diye adam 1000 TL diyince ben dondum kaldım. Bir insan bu kadar cimri olabilirmi. Bilmiyorum belki benim çok garibime gitti ama, kaseti en çok satan bir insan canlı yayına bağlanıyor ve 1000 TL bağış yapmak istiyor. O yayına bağlanmanın reklamı bile daha fazla eder.
    Çok kınadım ferhat göçeri...

Ferhat göçerin kasetlerinin sattığı filan yok...Hepsini kendisi alıyormuş...Kayahan tv de ispatlamıştı...

deme yau.pek sevmem ben Ferhat Göçer'i.hatta gördüğüm yerde göçertmek istediğim bi gıcıklığım var kendisine desem yeri.ne söylediği şarkılarında, ne insanlarla hitabetinde bir samimiyet olduğuna inanmıyorum.Olmadığını olduğuna kendini inandırmış biri.

• quote:

Orjinalden alıntı: nevarbe

quote:

Orjinalden alıntı: BOXO

quote:

Orjinalden alıntı: budden

quote:

Orjinalden alıntı: aLiM KaFKeF

aynen benim babamda böle düşünüyo hiç bi bagışta yapmıycam diyor bende öle düşünüyorum. önce içimizde pkk yı halledelim sonra gider gazzeyede yardım ederiz

Şimdi bir şey diyeceğim forumdan kovacaklar.

Kardeşim Türkiye istese PKKyı dakikada bitirir. İmkanlar mevcut.

PKK sorunu senin yardımlarında halledilemez. Ama Gazze para yardımlarıyla toparlanacak.

Kafanız çalışmıyorsa bari buraya yazı yazıp ta seviyesizliğinizi göstermeyin!

ne zaman bıtırır acaba 50 sene sonramı bıtırcek yada yarınmı

bakın bunları yıllardır insanlara tekrar etmekten bıktım ancak yine de söyleyeceğim, şu an bir bilginin tüm dünyada dolaşma hızı eskisi gibi 50 sene vs. değildir, 11 sene de bir bilgi tüm dünyayı dolaşır.bir kaç sene içinde bu 2 seneye çıkacak.anlayacağınız orata acayip bir bilgi havuzu var.ancak olay o havuzdaki bilgilerden mataramızı nasıl dolduracağımızla ilgili.
    biraz dikkatli takip etseydiniz pkk konusunu, Osman Paşa ve özellikle Erdal Sarızeybek'in siyaset meydanındaki açıklamalarından sonra neden tam anlamıyla bitirilemediğini anlardınız.şu an Türkiye pkk nın lider kadrosunu, avrupadaki bağlantılarını kesme yoluna girmelidir.tabi pkkyı zaten maddi, manevi destekleyen adamlardan nasıl bunun kesilmesini isteyeceksin o da ayrı bi konu.şu an hükümet benim de çok hoşuma gitmese de yeni açılımlar deniyor.devletin kürt halkının yanında olduğu mesajlarını tv açarak gösteriyor.tabi tv ile oalcak iş mi, ya da tutar mı orası bilinmez.bunun yanında çok daha etkin şekilde doğuya yatırımlar yapılması gerekiyor ve eğitime özellikle çok önem verilmesi gerekiyor.bunlar denemedir.sonuçlarını almak için biraz sabırlı olmak gerekir.sonucu kötü bile olsa şimdiye kadar hiç bir şey denemeyenlerin yanında bunu da denemek bir başarıdır.ancak dediğimiz gibi pkk konusu yalnızca dağ başındaki 3-5 çapulcu konusu değildir.orda ama az ama çok devletin yıllardır özen göstermemesi sonucu farklı kuvvetler otorite sağlamıştır.ama baskıyla ama isteyerek.bunun yıkılması öncelikli hedef olmalıdır.bu da eğitimledir, devletin sizin yanınızdayım mesajı için bir şeyler yapması, çabalaması, denemesi iledir.

tabı canım ısraılde fılıstıne yardım yapıyor ama fılıstın yıne saldırıp ısraılden cevabını alıyor

• doğu'da halka dağıtmak için bağış toplamak gereksiz ve mantıksız. orada yaşayanların elleri, ayakları tutuyor ve savaş ortamıda yok.sadece fakirlik var. ama bir gün çıkıp deseler ki "yardım edin doğuda fabrika açalım veya tarıma elverişli topraklarda düzenleme yapalım" ona eyvallah, elimden geldiği kadar yardım ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOXO

tabı canım ısraılde fılıstıne yardım yapıyor ama fılıstın yıne saldırıp ısraılden cevabını alıyor

yardım dediğin insanların etrafına duvar örüp, onları açık hava hapishanesine mahkum şekilde yaşatmaya çalışmaksa ya da birleşmiş milletler binasına 110 kişiyi bomba atılacak burda saklanın dedikten sonra aynı 110 kişinin bulunduğu binaya bomba atıp 30unun ölmesine yardım etmekse böyle bir yardımın filistindeki insanların ölmesi dışında her hangi bir şeye yardım edeceğini sanmıyorum.

şunu unutmayın; halkın %60-70 desteğini alarak kurulmuş bir partinin milletvekilleri tutuklanıyorsa ve o partiye herhangi bir uluslararası düzeyde söz hakkı ya da dertleri neymiş diye kaale alınmıyorsa, o kadar dar bir alana sıkıştırdığınız insanlardan farklı bir tepki almanız zaten olasılık dışıdır.

Bizim Kurtuluş Savaşı öncesi durumumuz gibi, Atatürk eğer İstanbul hükümetine resti çekip artık kararları ben veririm bu halk adına, İstanbul Hükümetini tanımıyorum demeseydi -ki kendisi de ilk başlarda terörist yerine bile konulmuştu, hatta ve hatta bir takım hilafet yanlıları Atatür'e karşı halkı devlete, Peygambere karşı, hilafeti yıkmak istiyor diye ayaklandırmaya çalışmıştı-.ne oldu Atatürk'ü mecburen tanıdılar ve muhatap aldılar.Filistin'e şu an bu şekilde kararlı bir lider gerekiyor.Kendilerini uluslar arası platformda dinletilebilir yapmak için.ancak her millete Atatürk nasip olmaz ne yazık ki.

neyse konu çok daha farklı şekillerde ve bakış açılarıyla ve bilgilerle de donatılabilr tabi ancak bizi ilgilendiren tarafı, bizim dağdaki pkk için attığımız bombalarda bile siviller zarar görüyor diye yaygara yapılmasına karşı, İsrail'in bu kadar sorumsuz davranıo sivilleri, çocukları katletmesidir.yoksa hamasın terörist faaliyetlerini ya da terörü savunduğumuz yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: Jr_Tito

Doqru qonuşmaq qereqirse 1000 Lira bize qöre heç as para deiL Ama Ferhat Göçer için sakıs parası heralde Gazze deki çocuqLara sakıs qöndermeq istedu.

Uzaydan Geldin Sanırım sen . Türkçe Dersi Alıyomusun ?
  • sen sanırım nasıl en çok satanlara gittiğini bilmiyorsun kendi albümlerini satın alarak best seller oldu

bu arada eggy'ye sonsuz katılıyorum kaç bin şehit verdiğimizi kimse konuşmuyor kimse bu kadar üstüne gitmiyor ama iki tane arap çocuk oldu diye bizimkiler canlarını veriyor neredeyse tabiki o da can tabiki o da masum ama bugun türkiyenin suçlu diye el üstünde tuttuğu bebek katilinin yaptığının hesabını sormayı kimler akıl ediyor? bıraksınlar bu işleri reytingden başka bişe değil maksad ülke onlara sahip çıkıyo olsun bu ülke kendi mehmetçiklerine sahip çıkamıyo g.tü b.klu arabımı kardeşimiz oldu!
  • bu ferhat göçerin zaten bir sürü falsosu çıktı.yani adam olarak pek itibar edilecek biri değil.
  • Cmylmz 250.000 $ şehitlere, dünkü yardım kampanyasıda güzeldi fakat beklediğim kişilerden beklediğim rakamlar gelmedi.
  • Beklediğn insanlar kmlerdi...
  • O kunuda bişey diyemem bilmediğim için ama yardım konusunda sıfırın altında eksilerde

Orjinalden alıntı: ax

bu ferhat göçerin zaten bir sürü falsosu çıktı.yani adam olarak pek itibar edilecek biri değil.
    [/quo
  • Da bu yardımlar kime gidecek acaba.Gereken yerleremi gidecek yoksa bi denizfeneri faciası dahamı olacak.İnsanlarda güven kalmadıki bu deniz fenerciler yüzünden
  • quote:

Orjinalden alıntı: M60!

quote:

Doqru qonuşmaq qereqirse 1000 Lira bize qöre heç as para deiL Ama Ferhat Göçer için sakıs parası heralde Gazze deki çocuqLara sakıs qöndermeq istedu.

yazık ya aslında bu arkadaş için para bağışı yapmak gerekiyor;beyin nakli

• bu göçüğü çıktığından beri sevmem zaten o konu hakkında yorum yapmaya bile gerek yok.

gel gelelim ünlü kişilerin yaptığı bağışlara.

serdar ortaç 10.000YTL ??? Konserlerden, albüm satışlarından, reklam kampanyalarından, extra işlerden kazanılan paradan hayır işlerine düşen para bu kadarmı? o bağışladığı parayı istanbul gecelerinde 1 günde bitiriyor bu adam.

ibrahim tatlıses ibo show adına 15.000YTL bu ne ya? şakamı bu? sen git tonla kuruluşun patronu ol üstüne uçak al ama hayır işine gelince şahıs adına bile olmayan komik bi rakam bağışla. olmadı...

sıra kuruluşlarda. holdinglerin yaptığı tüm bağışlar vergiden düşülüyor... sanırım bu size herşeyi anlatıyor. ayrıca gerçekten bu yardımı gönülden yapıyorsanız telefona bağlanıp benden bu kadar demeyeceksiniz.

Bu tür yardım kampanyalarının işe yarayacağına hiç inanmıyorum. bu miktar gazzeye gittiğinde devede kulak kalacak emin olun.

Haberlerde izliyoruz tüneller yapıyorlar her bir tünele binlerce dolar harcıyorlar. bu paralar nerden geliyor? peki neden hala birbirleriyle savaşıyorlar? (elfetih-hamas çatışması) biz onlara birbirlerini öldürsünler diyemi yardım edip arka çıkıyoruz?

gazzede olanlar yürek yakıyor ama işin gerçekleride kafa bulandırıyor.

• quote:

sen dogru konuşmayı bırak dogru yazamıyorsun ki

• ben de vermem gazze için,bizim evlatlarımız ölüyo bağış yapan yok onlar da hele s..ne takmıyolar bizi,bize ne savaştan yardımından gitsinler BM yardım bilmemlesine tav oluyom şöyle şeylere,biz herkes'e yardım ederiz aptal gibi ama bize yardım yok oh be ne güzel dünya.
  • Bu kişiyi Bülent Özdemir meşhur etti..Cennet parçasını ona vermişti.Ondan önce adı bile duyulmuyordu. Magazin haberleri doğruysa vefalı biri değilmiş.Ben dinleyen birisi değilim,aslında fazla tanımam da..Fakat son çıkışlarıyla bir kişi bu kadar çok para kazanabilmişse bence daha fazla bağışta bulunabilirdi..Tabi en güzel bağış ekranlara çıkmadan gizlice yapılan bağıştır.Çünkü sevap kazanılacaksa bu gizlide yapılabilirdi.İbrahim tatlıses zaten gizlice yapılan bağışları ekranda açıklayıp ondan Allah razı olsun da diyebilirdi.Neyse açıktanda olsa bence bu program çok faydalı olmuş..Bizim milletimiz gerçekten çok fedakar.
  • quote:

Doğru konuşmak gerekirse,düzgün yazmalısın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheBaroN!

quote:

Şaka mı bu?

gerizekalı herif.
  • Adamın içinden 1000 gelmiş o kadar göndermiş hiç göndermese daha mı iyi?
  • Adam forumu bırakcak yeter artık çok aşağıladınız
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.