|
Bildirim
|
Ya beyler kusura bakmayın ama sert konuşacağım şu Beta videolarını çeken eleman ne saf, ne geveze ne tuhaf bir çocuk ya. Şimdi bana çıkıp da "o zaman sen yapsaydın" gibi abuk subuk şeyler söylemeyin. Bir insan bu kadar boş konuşamaz. Saçma sapan yorumlar yapıyor, lafı uzattıkça uzatıyor. Çocuk çocuk yorumlar yapıyor, izlerken baydı yeminle. Bütün videolarda sırf bunun sesi yüzünden ya ileri sara sara izliyorum ya da sesi direk kapatıyorum videodan sadece görüntüye bakıp oyunu anlamaya çalışıyorum.
Örnek; 3. videoda mesela tabelanın okunmamasından dünyanın sonuna nasıl getirdi konuyu anlamadım be adam sus ya her şeye çocuk gibi yorum yapıyor alakası olmayan şeyler söylüyor, boş boş laf salatası yapıyor. Örnek 2: 1. videoda ve 2. videoda oyun motoruna taktı kafayı özellikle 1. videoda 15 dakika oyun motoru, oyun motoru diyip övmeye çalışıyor lan anladık oyun motoru güzel, yok efendim neymiş "işte bu oyun motoru böyle iyi, şöyle iyi, geliştirilirse her şey yapılır..." vs vs. Haydi ya? Biz bilmiyorduk oyun motorunda geliştirici isterse neler yapılabileceğini. Millet oyunu merak ediyor bu herif Unreal Engine 4 hakkında sürekli konuşup duruyor. Hayır söyleyecek bir şey de bulamıyor 2 kelimesinden biri "oyun motoru yaa işte böyle" gibi gibi laf salatası hep. Sen yorum yapma mümkünse sadece oyun hakkında bilgi ver birader. Tam bir geveze. Hayatımda gördüğüm en berbat oyun tanıtımı, videosu çeken tiplerden biri. Neden böylelerine verirler bu tarz ciddi işleri anlamıyorum. Profesyonelce yapılması gereken işin içine etmiş. |
Almanlar mumkunse oyun isine hic girismesin
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |