Bildirim
Fethiye, Marmaris, Dalyan bölgelerine tatil için yardımcı olabilirim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ayvaliktan cikip çeşme didim fethiye marmaris seklinde ege turu yapmak istiyorum hocam. Kalacak ve gezilecek yerler hakkinda henuz arastirma yapmadim. Her birine 1 gece ayirmayi dusunuyorum. Duruma gore esneklik olabilir tabi. Ne gibi onerileriniz olabilir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kusura bakmayın seçim ve kendi iş teleşımdan foruma yeni bakabiliyorum.
bağzı yerler bir gün yeterli olmayabilir. bodrumda 1 gün yetersiz. sizin gibi bir plan yapmış olsaydım. Tatil rotam ve şu olurdu;
1-akçay 1 gün
2-ayvalık 1 ya da 2 gün
3-dikili 1 gün yada ayvalıktan çıkışla beraber aynı gün içinde mola.
4-kuşadası 1 gün
5-bodrum tercihen minimum 2 gün
6-marmaris minimum 3 gün.
7-marmaris çıkışla beraber dalyan şehir merkezi ziyaret
8-fethiye minimum 3 gün.
ben tatilimi fethiyede bitirirdim. lakin antalyada bitirmek isteseydim tatilimi, fethiye çıkışla beraber sahilden antalya, gün içinde kaş, ve kalkan şehir merkezi ziyaret tercih ederdim.
bunlar özel araçla ulaşım için düşündüğüm plandır.
şu üç yeri kesinlikle 2 gününüzü ayırın.
1-Bodrum
2-Marmaris
3-Fethiye
Kalacak yerler için motel ve pansiyonlar önerebilirim. Her şeyin bir bütçesi olduğu gibi malesef tatilinde öyle.
Tatil planlarken mutlaka 3 konu çok önemlidir.
1-Nerede, Ne kadar süre ve hangi tarihler arası kalacağım?
2-Bütcemi birinci maddeye göre nasıl planlarım?
3-Tatilim eğlence mi dinlenme odaklı mı olacak?
Umarım yazdıklarım size biraz yardımcı olmuştur.
-
Bodrum ve Marmaris için alterntif tatil güzargahları.
tatilinizi bodrum ya da marmaris de başlamanızı tavsiye edebilirim.
bodrum ve marmaris için en az 2-3 gün
1. gün güneş, kum, deniz,
2. gün günlük tekne marmaris ya da bodrum turu
3. gün kültürel gezi. bodrum müzesi antık bodrum tiyatrosu
dalyan minimum 2 gün gün.
1. gün içinde dalyan tekne turu. iztuzu plajına kadar tekneyle gidilir. karetta görülür. gece çarşı
2. gün kültürel gezi kounos antik kenti
fethiye minimum 2 gün.
1. gün ölüdeniz, deniz kum güneş
2. gün günlük 12 adalar tekne turu
3. gün saklıkent kanyon
4. gün kelebekler vadisi.
5. gün kültürel gezi tercihen bu antik kentlerden biri. Letoon Antik Kenti, Patara Antik Kenti, Telmessos Antik Kenti, Tlos Antik Kenti
inceleyebilirsiniz arkadaşlar. Benim tatil planım bu olurdu.
Konakmala tercihleri moteller ya da apartlar daha samimi olduğu için tercihim olurdu. ekonomik tarafı da + bir neden.
-
aynen fethiye min 3 gün halbuki sadece 1 hafta fethiyede tatil yapmanızı öneririm yakapark, saklıkent ölüdeniz vs bir çok gezilecek yerler var fethiyede 2-3 yılda bir fethiye ye giderim bu senede nasip olursa ağustosta gideceğim inşallah pamukkale ekspresi çalışır da geze geze giderim yine. -
merhaba
marmaris icin kaliteli bir tekne turu firmasi soyleyebilir msn? -
banada yardımcı olun gerçi başlık açtım ama marmaris siteler yada armutalanda 5 gün kalabilecegimiz bir ev arıyorum 5-6 kişi felan olacaz fiyat aralıgını merak ediyorum birde havuzlu olursa tabiki çok daha ii olur aile olarak gidecez ona göre bir ev olmalı söylemeyi unuttum ağustosun 16 sında orada olacaz planı ona göre yaptık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berrakk -- 20 Temmuz 2014; 23:56:19 > -
arkadaşlar özelden döndüm. kusura bakmayın iş yoğunluğu mağlum. -
quote:
Orijinalden alıntı: wings008
Merhaba Arkadaşlar, Fethiye, Dalaman, Göcek, Marmaris, Dalyan, ölüdeniz için her türlü tatil ve ulaşım için yardımcı olabilirim.
bana özelden mesajla ulaşabilirsiniz arkadaşlar.
sevgilerle
Merhaba. ağustos ilk haftası marmarise gitmeyi planlıyorum. Soracaklarım şunlar yardımcı olursanız çok sevinirim.
1-Oda fiyatı 60-70 tl olan marmarismerkezde temiz bir pansiyon bulabilir miyiz(tavsiye edebileceğiniz varsa çok iyi olur)
2-Kuzenimle gideceğiz sıkıntı olur mu? -
arkadaşım benim de fethiye ölüdeniz bölgesinde 4-9 ağustos arası bir tatil planım var. Arabayla gideceğim. Ailece (2+2) mümkünse havuzu da olan bir otel arıyorum bulamadım. tavsiyene ihtiyacım var. ( Sakin, daha çok çocukları eğlendirebileceğimiz, dinlenebileceğimiz denize yakın, mümkünse çakılları batmayan denizi olan) -
quote:
Orijinalden alıntı: wings008
arkadaşlar özelden döndüm. kusura bakmayın iş yoğunluğu mağlum.
pm... -
!!! Arkadaşlar iş yoğunluğumdan dolayı foruma hiç giremedim. Size cevap veremediğim için kusura bakmayın...Ne deseniz haklısınız;(((((
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X