Şimdi Ara

Fetih 1453 (2012) (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.853
Cevap
2
Favori
77.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir önerim olacak , filme gidelimde yapımcılar daha yüksek bütçeli filmler çekebilsin diyenler yapımcı Faruk Aksoy dan banka hesap numarasını isteyip direk olarak oraya bağış yapsınlar.Eminim hesap numarasını hemen verecektir.Hem böylece zihninizdeki FETİH algısınıda bozmamış olursunuz.
  • İMDB sayfasında bütçesi 170 milyon dolar gözüküyor.

İnsanları beklentiye sokar bu durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

17 milyonu küçümseyenler varda size bir tavsiye açın video oyunlarının fanları tarafından yapılan kısa filmlere bakın küçücük bütçeli filmlerde ne efektler var.İş o bütçeyi nasıl kullandığına,efekti yapan şirketteki yetenekli elemanlara bakıyor.

Aşağıdaki proje 500$ civarına mal olmuş kendi youtube video detaylarında yazdıklarına göre.

bu 500 dolar, bence
    üzerine 50 dolar işlenmiş altın külçeleri ile 10 külçe altın verip
    500 dolar verdik demişlerdir.
    yani parayı basmak için kagıt yerine külçe altın kullanılmış bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: burocker86

Ülkede ne kadar fazla sinema eleştirmeni varmış arkadaş?Anlamadım gitti.

Keşke sadece sinema eleştirmeni olsa.
    Bu ülkede herkes t.direktör, uzman siyasetçi, stratejist, dış politika uzmanı, ekonomist, eğitimci vs.vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: momechikafute

quote:

Orijinalden alıntı: pesimist007

quote:

Orijinalden alıntı: Mjollnir

quote:

Eleştiri yapmak için eleştirmen olmaya gerek var mı? Ben bu filme parayı verip gidip izliyorsam, her türlü eleştiri hakkına sahibimdir. İnsanların eleştirilerini beğenir ya da beğenmezsiniz ama düşüncelerine saygı duymalısınız.

Meyve veren agac taslarınır hoca Türk sinemasında hatadan gecılmeyen fılmler bu kadar elestırıldımı

meyve veren mi ?
    gören sanacak para türk tarih kurumuna akıyor ?

yapımıcı para kazanıyor arkadaşım banane.

kazanacak tabi başkası buna yakın yada bundan daha kaliteli film yapsaydı o kazansaydı.Hem ne alakası var Tarih kurumuyla falan adam isteseydi tarihi hiç bakmadan kafasına görede çekebilirdi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Doktor.Z

quote:

Keşke sadece sinema eleştirmeni olsa.
    Bu ülkede herkes t.direktör, uzman siyasetçi, stratejist, dış politika uzmanı, ekonomist, eğitimci vs.vs.

Aynı fikirdeyim, maşallah herkes her şeyi çok iyi biliyor...Bu zihniyetten kurtulsak da herkes kendi işini iyi bilse şahane olacak ama yok,olmuyor...
    Filme gelince, elbette eleştirilecek yanları var (ve ilk defa bu çapta birşey yapıldığına göre gayet doğal) ama sonuçta güzel olmuş bence.
    Film ve eleştiriler için düşüncelerimi şöyle paylaşmıştım, tekrar yazmayayım:
    http://www.yasamdanizler.com/2012/02/fetih-1453.html

• quote:

quote:

Eleştiri yapmak için eleştirmen olmaya gerek var mı? Ben bu filme parayı verip gidip izliyorsam, her türlü eleştiri hakkına sahibimdir. İnsanların eleştirilerini beğenir ya da beğenmezsiniz ama düşüncelerine saygı duymalısınız.

YAPMA YAVVV KOMİK OLMAYIN LA!!! 10 lira verince her türlü eleştirme hakkın olacak öylemi!!hey Allah'ım....
  • bakın aklı çok çalışan parlak zekalı arkadaşlar!bu filme 1 verip övünen ülkemin önemli insanları!!!
    bu film çok iyi olmayabilir, mükemmel hiç değildir çok eksikleri de olabilir, bu paralara daha iyiside yapılabilir...
    ama bu ilktir..ilkler zordur.kusurlarıda çok olur ama bir o kadarda tecrübe kazandırır...
    bu film iyiki çekilmiştir ki bu sayede belkide 2 yılda bir buna benzer prodüksiyonlar izleyeceğiz...dedelerini unutmuş 17 18 19 20 21 lik bebeler hatırlayacaklar...

doğu medeniyetini yerden yere vuran 300 spartalıyla övünün sizler çünkü,(bu film tamda onun tersidir) sizlere yakışan da budur
  • quote:

Orijinalden alıntı: joz

quote:

quote:

YAPMA YAVVV KOMİK OLMAYIN LA!!! 10 lira verince her türlü eleştirme hakkın olacak öylemi!!hey Allah'ım....

Abi 78 doğumlusun "yav, la.. " dümdüz gitmişsin
    Komik olma değil bence doğru söylüyor.Sonuçta bu film izleyenlerin beğenisi için çekilmiyor mu? Yani başta yapımcılar merak ediyor zaten 7'den 70'e film hakkındaki izleyici yorumlarını.Onlar da forumları,twitterı, internet ortamını takip ediyorlar.Biz böyle bıdı bıdı etmesek neyi okuyacaklar değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: kuşburnu

quote:

quote:

quote:

Abi 78 doğumlusun "yav, la.. " dümdüz gitmişsin
    Komik olma değil bence doğru söylüyor.Sonuçta bu film izleyenlerin beğenisi için çekilmiyor mu? Yani başta yapımcılar merak ediyor zaten 7'den 70'e film hakkındaki izleyici yorumlarını.Onlar da forumları,twitterı, internet ortamını takip ediyorlar.Biz böyle bıdı bıdı etmesek neyi okuyacaklar değil mi?

ya haklısın da..hemde çok haklısınama çileden çıkmamak elde değil..nedir bu birşeyi tamamen betırma,biz yapamayız beceremeyiz..sence bir yerden başlanmamalımı?

• quote:

ya haklısın da..hemde çok haklısınama çileden çıkmamak elde değil..nedir bu birşeyi tamamen betırma,biz yapamayız beceremeyiz..sence bir yerden başlanmamalımı?

Tabi orası doğrudur.Bekleyip bekleyip en mükemmelini yapmaya çalışmak yerine düşe kalka başlamak lazımdı.
  • Filmi 2 defa seyrettim.Bi tek başına birde sinemaya tek başına hitmeyi sevmeyen arkadaşımla.
    Açıkçası film güzeldi ama Türkiye için geçerli bu dediğim .
  • Hala izleyemedim
  • quote:

quote:

quote:

eleştirme hakkım neden yokmuş ki? İzlemesem de eleştirsem hadi o zaman susarım da...

• film genel anlamda güzeldi ama sonunda namaz sahnesini koymamışlar büyük eksik bence:(
  • quote:

quote:

quote:

Asıl komik duruma düşen sensin. İstediğim konuda eleştiri yapma hakkına sahibim. 10 lira diye gülüp geçme, benim gibi binlerce insan var bu ülkede. Siz istiyorsunuz ki her önümüze sunulana çok güzel diyelim, yok öyle şey. Eleştirinin olmadığı bir yer daima yerinde sayar. Bugün eleştireceksin ki yarın daha iyisi yapılsın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: momechikafute

quote:

quote:

quote:

Meyve veren agac taslarınır hoca Türk sinemasında hatadan gecılmeyen fılmler bu kadar elestırıldımı

meyve veren mi ?
    gören sanacak para türk tarih kurumuna akıyor ?

yapımıcı para kazanıyor arkadaşım banane.

kazanacak tabi başkası buna yakın yada bundan daha kaliteli film yapsaydı o kazansaydı.Hem ne alakası var Tarih kurumuyla falan adam isteseydi tarihi hiç bakmadan kafasına görede çekebilirdi...

zaten öyle yapmış sorun burada
    adam kazansın ne demek arkadaşım.Geçtigi film recep ivedik degil istanbul'un fethi!

• quote:

quote:

quote:

quote:

Asıl komik duruma düşen sensin. İstediğim konuda eleştiri yapma hakkına sahibim. 10 lira diye gülüp geçme, benim gibi binlerce insan var bu ülkede. Siz istiyorsunuz ki her önümüze sunulana çok güzel diyelim, yok öyle şey. Eleştirinin olmadığı bir yer daima yerinde sayar. Bugün eleştireceksin ki yarın daha iyisi yapılsın.

Kesinlikle haklısın. Hem ayrıca, ortada tartışılan bir tarih konusu. Tv'de Kanuni karı kız kovalıyor, sinemada Fatih yan gelip yatıyor, tek gecede aklına gemileri karadan yürütmek geliyor, ama Era'yla Ulubatlı nerde akşam orda sabah modunda. İnsanın yanlarına gidip köpekleri sopayla ayırdığı gibi ayırası geliyor, savaş modundayken bile hallediverdiler herşeyi helal olsun. Mühendislik zekasıyla bildiğimiz Fatih Sultan Mehmet'in topları, Era'ya bahşediliyor, asıl fethi üveylikle o yaptı zaten. Düşünüyorum da, madem bu adamlar bu kadar boş insanlardı, kim büyüttü yahu bu kadar Osmanlı toprağını?
    Herşeyi bir kenara bıraksınlar arkadaş. Grafik filan elbet gelişir, terzi elbet bulunur, kıyafet elbet dikilir. Ama tarih baştan yazılmaz. Madem ki bu kadar para harcadılar, herşeyi bir kenara bırak yok grafiği yok osu yok busu, git tarihçilere para harca. Lütfen kimsede çıkıp senaryoyu savunmasın, yazıktır günahtır tüm tarihe...

• Bugün sinemanın ordan geçtik hala Fetih 1453 kuyruğu vardı.
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.