Şimdi Ara

Fetih 1453 İMDb'de oyluyoruz... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
1
Favori
9.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi

Olmayacak ama hadi oldu diyelim hepiniz verdiniz 10 film girdi sıralamaya.Siz inanıcak mısınız bu filmin sıralamayı hak ettiğine?

tabi ki delikanlı.
    İlk başta OSMANLI filmi bu.
    Türk ırkı zaten üstün ırktır filmi de üstündür.
    Filmi beğenmediysen terket bu ülkeyi.

Nickini de düzelt elin zencisinin adını kullanacağına TATAR RAMAZAN'ı nick olarak yap.

Değerlerine sahip çık.

Hiçbir TÜRK bu filmi eleştiremez.

Bu film 1. olmasın da dandik hapishane mafya kovboy filmleri mi 1. olsun TARİHİNE SAHİP ÇIK
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfa1802

izler izlemez oyluycam

Kesinlikle... İzlemeden asla puan vermem, sırf Türk filmi diye... Gururlanıyoruz ama önce izleyip beğenmek gerek
  • Arkadaşlar filme sırf bütçe açısından baksak bile diğer Hollywood yapımları arasında fark var..Benzer Hollywood yapımlarının bütçelerine bakalım.

Yüzüklerin Efendisi Üçlemesi: Toplam 281 Milyon Dolar
    Truva:175 Milyon Dolar
    Gladyatör: 103 Milyon Dolar
    Kral Arthur:90 Milyon Dolar
    Cennetin Krallığı: 130 Milyon Dolar.

Fetih 1453 sadece 17 Milyon Dolar olmasına karşın iyi bir iş yapıldığı ortada. Buna rağmen filmi kötüleyecekseniz. En azından yapıcı eleştirilerde bulunun. Bence bu film bir milat olmuştur. Bu film gişede başarılı olursa benzer yüksek bütçeli Türk filmlerinin önünü açar. Böylelikle sinemamız tekrardan şaha kalkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

Orijinalden alıntı: alfa1802

izler izlemez oyluycam

Kesinlikle... İzlemeden asla puan vermem, sırf Türk filmi diye... Gururlanıyoruz ama önce izleyip beğenmek gerek

sana katılıyorum..yorumlar değişken zaten tatmin edici olmadığını söyleyen çok insan var ama yinede mutlaka izlenmeli bence
  • film zaten imdb'de üç aşağı beş yukarı hak ettiği sıraya geliyor . Bir filmi vatan millet meselesi haline getirmeyelim. IMDB'deki olay etki tepki gibidir. Bir taraftan film şişirilse bile bir taraftan indirilir ve olması gereken sıralamaya gelir. Benim tahminim 7.5 puanın altına inmeyeceğidir.
  • Bence herkes izledikten sonra puan vermesi taraftarındayım sonuçta durup dururken 10 puan hiç bir filme vermem bende sinemaya gittiğimde beğenmez isemde 7 puan vereceğim baksat iyi bir imdb puanı alsın yabancıların dikkatini çekip izlesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scylla_des

quote:

Olmayacak ama hadi oldu diyelim hepiniz verdiniz 10 film girdi sıralamaya.Siz inanıcak mısınız bu filmin sıralamayı hak ettiğine?

tabi ki delikanlı.

Nickini de düzelt elin zencisinin adını kullanacağına TATAR RAMAZAN'ı nick olarak yap.

Değerlerine sahip çık.

Bu film 1. olmasın da dandik hapishane mafya kovboy filmleri mi 1. olsun TARİHİNE SAHİP ÇIK

Sen sanattan ve sinemadan çok uzak bir insansın bunun farkındasındır umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Armadas

gururla 1 puanı verdim , flash oyunların kullandıgı efektlerı kullandıgı ıcın 10 mu verıcektım

Günün marjinali oldunuz tebrikler,,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzledim ve 5 puani hakettigini dusunuyorum
  • 10 verdim geçtim, entellektüel sanatsal beyefendiler ortada gurur duyacağınız bir tarih filmi var saçmalamayı bırakın derim, elin tarih filmlerini destanlarını puanlamayı bilirsiniz ama kendi tarihiniz sizi rahatsız ediyorsa veya bu sizin tarihiniz değilse hatta tarihiniz diliniz bir şeyiniz yoksa bilemicem.
  • filmi henüz izlemedim ama Türk filmi, emek var şu var diyerekten haketmediği puanları vermek gereksiz olur. Hakettiği puan neyse onu oylayın ki filmi yapanlar daha iyilerini yapmak için çabalasınlar. Nasıl bir mantık bu?
  • quote:

quote:

tabi ki delikanlı.

Değerlerine sahip çık.

Eleştirdim.

• Size soruyorum Yunanlar 1 puan verdiğinde değilde biz gurur duyduğumuz, türkiyede milat değerinde bir filme 10 verince mi haksız puan vermiş oluyoruz ? Film bence 8.0 ı hak ediyor.

Bu arada Armadas mesaj sayın 2 hesabı burda ortalığı karıştırmak için aldığın açık ve net. Bari Yunan nicki koymasaydın
  • quote:

quote:

tabi ki delikanlı.

Değerlerine sahip çık.

Yuzune bı su carp genc. Bılmıyorum fılm ızlermısın fılmden anlarmısın ama fılmlerden zerre kadar anlayan bır ınsan su fılmın vasat sevıyesınde bıle olmadıgını anlar. Tamam desteklersın ama ımdb gıbı cıddı bı yerde sısırerek rezıl olmanın mantıklı hıcbır gerekcesı yok bence. O fılmın puanı 9.3 su anda ama bana kalırsa alacagı hakettıgı en fazla 5 dır.

Sunuda soyleyeyım. Belkı bıraz agır olacak ama "Hiçbir TÜRK bu filmi eleştiremez." demıssın. Okurken acıdım sana. Topal yonetımler mantıksız ısleyen sıstemler hep bu senın mantıgının urunu ıste. Hatta sınemanın gerı kalmıslıgının sebeplerı arasındada bu mantık BENCE buyuk rol oynadı hala da oynuyor. Elestırmeyı bılmeyen ınsanlar ıs hakkında bılgısı olmayan adamlar gelıp boyle ortalık yerde ahkam kesıp olur olmadık duyguları kullanıp agız yapıyorlar. Ne demek ya turk elestıremez. Bıde tarıhıne sahıp cık demıs. Resmen kahkahalarla guluyorum sana. Imdb de haketmedıgı konumu alarak tarıhıne sahıp cıkacakmıs arkadas. Hey allahım ya

• sırf şurdaki yorumları ve oy verme yüzdelerine baktığımda gördüğüm sonuçlardan dolayı izlemediğim filme 1 puan verdim.ne bu arkadaş yukarıdaki yorumlar.inşallah bu arkadaşların yaşları küçüktürde ilerde düşünce yapılarını değiştirirler.bırakın artık şu ucuz milliyetçiliği.unutun artık osmanlıyı yok artık padişahlık bırakın bu hayalleri.burada filmi eleştiren insanların osmanlıyı küçük gördüğü falan yok.kimse batılıların tarihini kendi tarihinden üstün görmüyor.osmanlının elbette eleştirilecek övünülecek tarafları var.burda konu filmin kalitesi.batılılara bu filmi gösterince ne olacak zannediyorsunuz.adamlar en kaliteli filminiz bumu diyecekler.türk sinemasında onlarca çok iyi film var.neden bu film sorarım sizlere.bu yaptığınız yaygarayı neden bir zamanlar anadoluya yada eşkiyaya yapmadınız.belkide çok iyi bir filmi şu yorumlarınızdan sonra önyargılarıyla izleyecek bir sürü insan olacak...

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Tamam verelimde bakacaklar 10 puan verenlerin yüzde 99 'u Türkiye'den .
    Umarım ilk 250 yada 500 de olur . Ama sadece Türkiyeden gelen oylarla olabileceğini sanmıyorum.

İlk 250 için sadece düzenli oy kullananlar (premium) göz önüne alınır. İsterse 10.0 olsun puanı fark etmez. Şu ana kadar ilk 250 ye girebilmiş Türk filmleri Eşkıya ve Tosun Paşa'dır. (artık ilk 250 de değiller.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adamımkankam -- 19 Şubat 2012; 16:02:42 >
  • Daha izlemedim ama oy nasıl veriyoruz bu sitede tek onu çözemedim:)
  • Artık bırakalım şu Vatan Millet Sakarya'cılığı.Ne yani bu filmi beğenmesem bile yüksek puan mı vermek zorundayım.Düşük puan verince Türk'lük ten mi çıkıyorum, vatan haini mi oluyorum? Böyle şeyler yazan arkadaşların cahilliklerine veriyorum, başka da birşey değil.Ayrıca bu tarzda ilk film, çok para harcandı destek olalım mantığınıda kabul etmiyorum.Film iyiyse iyidir, kötüyse kötüdür.Milyon dolarlar harcanıp, çok kötü filmler ortaya çıktığı gibi, çok düşük bütçelerle harika filmlerde ortaya çıkıyor.O yüzden objektif olun biraz.

Not:Henüz filmi izlemedim ve oyda kullanmadım.Ama ne kadar çok 10 puan verilirse verilsin İmdb top 250'ye giremeyeceğini biliyorsunuzdur sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuovocinemaparadiso

Artık bırakalım şu Vatan Millet Sakarya'cılığı.Ne yani bu filmi beğenmesem bile yüksek puan mı vermek zorundayım.Düşük puan verince Türk'lük ten mi çıkıyorum, vatan haini mi oluyorum? Böyle şeyler yazan arkadaşların cahilliklerine veriyorum, başka da birşey değil.Ayrıca bu tarzda ilk film, çok para harcandı destek olalım mantığınıda kabul etmiyorum.Film iyiyse iyidir, kötüyse kötüdür.Milyon dolarlar harcanıp, çok kötü filmler ortaya çıktığı gibi, çok düşük bütçelerle harika filmlerde ortaya çıkıyor.O yüzden objektif olun biraz.

Not:Henüz filmi izlemedim ve oyda kullanmadım.Ama ne kadar çok 10 puan verilirse verilsin İmdb top 250'ye giremeyeceğini biliyorsunuzdur sanırım.

10 verelım dıyenler genelde fılmden anlamayan arkadaslar. Dolayısıyla ımdb nın ısleyısınden haberdar olmaları pekte olası degıl. Yapıcak bısey yok. Heveslenmısler ulke sınemasını rezıl etmeye bırak etsınler.

• quote:

Orijinalden alıntı: PoseDn

Daha izlemedim ama oy nasıl veriyoruz bu sitede tek onu çözemedim:)

üye olup veriyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.